Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

В Ужгороді з’явиться маршрут, на який містяни чекали роками

Новий автобусний маршрут пролягатиме через Боздоський парк й вирішить водночас питання додаткового сполучення вулиці Володимирської та частини новобудов мікрорайону Боздош, повідомили у міській раді.

Чому кінокомплекс «Доміон» ще досі не під юрисдикцією Ужгорода

Після утворення ОТГ громади повинні отримати у власність все майно, яке є в територіальних межах громади. У нас був тривалий спір навколо райлікарні і все вирішилося таки на користь Ужгорода. Тепер лікарня уже є підрозділом міської клінічної лікарні.

В Ужгороді узгодили назви для перейменування ще 11 вулиць

Нові назви для ще 11 вулиць міста розглянули 27 травня у міськраді на черговому засіданні комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, повідомляє міська рада у Facebook.

Чи вистоїть Ужгородський замок?

Ужгород — найзахідніший обласний центр із найдовшою історією співіснування у західному цивілізаційному просторі Європи, багатонаціональністю, мультикультурністю, поліконфесійністю, яка робить його виключним і особливим на мапі України. Це — аксіома.

В Ужгороді визначили перелік вулиць, які будуть перейменовувати

У міськраді визначили загальний алгоритм перейменування вулиць. До обговорення долучилися багато ужгородців, фахівці різних галузей.

Мер Ужгорода, попри судову заборону, має намір робити бізнес на смітті в Ужгородському районі

Епопея з будівництвом сміттєзвалища біля села Середнє ще не закінчилася.

У розпал війни Андріїв… будує чергову багатоповерхівку

На території, де колись був дитячий садочок — навпроти пошти на вулиці Закарпатській — міський голова Ужгорода почав будувати нову багатоповерхівку.

В Ужгороді перейменували вулиці Анкудінова та Ломоносова

Перейменування в Ужгороді вулиці Івана Анкудінова на вулицю Академіка Шпеника та частини вулиці Михайла Лермонтова на вулицю В’ячеслава Приходька підтримали сьогодні на громадських слуханнях в Ужгородській міській раді.

Перед Ужгородською райлікарнею самовільно зрубали молоді дерева - збитки 25 тисяч грн

18 лютого, перед будівлею Ужгородської райлікарні, яка нещодавно перейшла у власність громади міста, вночі невідомі особи зрубали молоді здорові дерева.

Що робити з розбитими дорогами в Ужгороді

Перепади температури вдарили по дорогам. Місцями утворилися великі ями. Мер не коментує, що з цим робити, тому секретар міськради Арсен Мелкумян взяв ініціативу у свої руки.

В Ужгородській міськраді вирішили змінити керівника колишньої райлікарні

Депутати Ужгородської міської ради на останній сесії міськради змінили засновника комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області», виключивши зі складу Ужгородську районну раду та включивши Ужгородську міську раду. Це передбачено законодавством про децентралізацію.

Мелкумян: В Ужгороді буде сучасний урбан-парк і облагороджене місце відпочинку

Ужгород увійшов до 30 міст, де вже цього року за державні кошти в межах програм «Велике будівництво» і «Здорова Україна» заплановано звести урбан-парки.

Ціна цвинтарної землі в Ужгороді: і перевернулися в могилах мертві німецькі солдати…

На тему цієї публікації наштовхнув черговий скандал в Ужгородській міський раді. Тема звичайна – земля, яка завжди має   високу ціну поблизу центра міста, на якій можна побудувати житло, тим паче висотне.

Будівельні війни в Ужгороді, Або знову про 12-поверхівки

Цей матеріал – спроба розібратися у черговій хвилі сенсаційних повідомлень про «будівельні протистояння». 5 січня 2022 року Закарпатський Інтернет-простір вибухнув черговими «сенсаціями» від депутата Ужгородської міськради, колишнього журналіста -  Віталія Глаголи. Посилаючись на його Телеграм-канал Інтернет-видання "«0312. ua» – сайт міста Ужгорода" та «Ua Reporter» опублікували відверто неправдиві матеріали про закарпатську будівельну фірму «TSM GROUP». До цих сайтів ми ще повернемось… Суть публікацій полягає в тому, що 16 грудня 2021 року Закарпатський апеляційний суд наклав арешт на ділянку та заборонив здійснювати будівництво і будь-які інші дії, пов’язані з цією землею по Слав’янській набережній у м. Ужгород. Мова йшла про те, що це вже не перше рішення судової влади, щодо саме цього незаконного будівництва по набережній, стосовно якого зареєстровано вже не одне кримінальне провадження та тривають слідчі дії і ряд експертиз.

В Ужгороді розпочалися проєктні роботи з реконструкції СК «Юність»

Проєкт передбачає одночасну реконструкцію трьох спортивних залів, центрального холу, усіх допоміжних приміщень, а також будівництво двох критих ігрових спортивних майданчиків на зовнішній території комплексу.

5 навчальних закладів Ужгорода перейшли на дистанційне навчання

Згідно щоденного моніторингу по захворюваності у навчальних закладах Ужгорода, показники захворюваності стрімко зростають. Моніторинг проводиться за показниками захворювання на гостро-респіраторні хвороби.

17-19 грудня в Ужгороді пройде Свято молодого вина "Закарпатське Божоле"

Фестиваль відбудеться 17-19 грудня в Ужгороді в історико-культурному комплексі «Совине гніздо» (вул.Ференца Ракоці, 2 (біля площі Поштової).

Ужгород витратив 969 тис. грн на штучну 18-метрову новорічну ялинку та гірлянди

На новорічну штучну ялинку, огорожу до неї та світлодіодні гірлянди Ужгород витратив понад 969 тис. грн. Місто вперше купило штучну ялинку на свята, а також змінило місце її встановлення: цьогоріч новорічна ялинка буде встановлена не на площі Театральній, а на площі Шандора Петефі.

Ремонт на Петефі: В міськраді Ужгорода кажуть про завершення на початку 2022 року

На ремонт площі Петефі, який триває з осені 2016 року, витратили майже 49 мільйонів гривень, кажуть у міськраді. Цього року з передбачених 12 мільйонів використали понад 9 мільйонів гривень, каже начальник відділу технагляду департаменту міської інфраструктури Ігор Лаба.

В Ужгороді понівечили могилу письменника Юрія Керекеша

З могили позбивали металеві літери. Про це повідомила донька відомого прозаїка Ольга.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат