Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

В Ужгороді ініціюють назвати одну з вулиць пам'яті юнаків, який розстріляли росіяни в Бердянську

Сьогодні на сесії Ужгородської міськради депутат Арсен Мелкумян ініціював назвати одну з вулиць Ужгорода в честь героїв-підлітків з Бердянська.

Чи готовий Ужгород до захисту населення у разі надзвичайних ситуацій

В Україні виникло відразу декілька скандалів, через непридатність бомбосховищ. У Києві взагалі через закрите бомбосховище під час чергового ракетного удару загинули люди. А ще в столиці викрили схеми, за якими витрачалися мільйони для закупівлі абсолютно непотрібних у бомбосховищах речей. Наприклад, барабанів.

В Ужгороді керівники Кошицького аеропорту розповіли про допомогу для України

9 червня в Ужгород прибули керівники аеропорту словацького міста Кошице - заступник виконавчого директора Аеропорту Кошице Томаш Янчуш та головний менеджер з розвитку бізнесу Аеропорту Кошице Юрай Тот.

Ужгородські депутати проголосували за відставку секретаря ради Арсена Мелкумяна та обрали нового

Сьогодні сесія Ужгородської міськради продовжила свою роботу і одним із питань була відставка секретаря міськради Арсена Мелкумяна.

Делегація Ужгородської міської ради побувала з робочим візитом у німецькому Дармштадті

Делегація Ужгородської міської ради побувала з робочим візитом у Дармштадті – німецькому місті-побратимі Ужгорода. Крім української, на традиційні європейські вихідні прибули також делегації міст-побратимів Дармштадта з Італії, Швейцарії, Угорщини, Польщі, Норвегії, Латвії.

Харків’яни запрошують об’єднуватися в арт-просторі Боздоського парку

Наприкінці травня в Боздоському парку Ужгорода відкрив свій другий сезон арт-парк, ініціатором та натхненником якого є харків’янин Олександр Секирин. Його команда складається теж переважно з жителів Харкова, а також Ірпеня та Бучі. Ми поспілкувалися з паном Олександром після сезонної перерви, і ось що він розповів про арт-простір та про себе особисто як вимушеного переселенця.

В Ужгороді у шахтинському лісі облаштовують місцину для відпочинку

Продовжується робота з відновлення ужгородського саду в мкр-н Шахта, яку ми ініціювали разом з містянами, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді тривають роботи з підвищення рівня доступності громадських просторів та будівель

На центральних пішохідних артеріях міста демонтують і замінюють бордюри, які блокували пересування людей з інвалідністю. Такі роботи проводять на шести вулицях із подальшим розширенням переліку місць, які потребують усунення барʼєрів, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Секретар Мукачівської міськради звинуватив мера міста та його оточення в маніпуляціях

Мер Мукачева Андрій Балога знову вдається до маніпуляцій. Про це повідомив секретар Мукачівської міськради Олександр Горячкун.

Замість обіцяного спортзалу забудовник зведе в одному з дворів Ужгорода багатоповерхівку

На вулиці Володимирській, 65а мали переобладнати котельню під спортивний зал – принаймні так обіцяли ОСББ. Коли ж люди побачили паспорт майбутнього проєкту, виявилося що у їхньому дворі збудують 4-поверхівку.

В Ужгороді ліквідували пішохідний перехід на стику вулиць Підгірна-Собранецька

Пішохідний перехід на вул. Підгірній в Ужгороді (поблизу ЗОШ № 4) ліквідовано – про це інформує департамент міської інфраструктури. Користуватися потрібно переходом трохи далі – за 55 метрів – на вулиці Собранецькій.

На автобусних зупинках Ужгорода розміcтили схему руху громадського транспорту

На 30 автобусних зупинках додатково розміщено схему руху громадського транспорту Ужгорода збільшеного формату, що допоможе пасажирам краще орієнтуватися в місті.

Виконком: автобуси, літні тераси та обмежувачі руху

В Ужгороді демонтують самовільно встановлені тимчасові споруди. Відповідне рішення ухвалено на черговому засіданні виконкому Ужгородської міськради 17 травня. Демонтують стовпчики, що розміщені без правовстановлюючих документів органу місцевого самоврядування, а саме:

В Ужгороді презентували нову книгу першого військового капелана

11 травня в ILKO GALLERY в Ужгороді з ініціативи Української академії лідерства відбулася презентація книги «Семенові зорі» Андрія Зелінського, першого військового капелана при штабі АТО (2014 р.), співзасновника Української академії лідерства, викладача УКУ, політолога, публіциста.

Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян склав повноваження

Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян написав заяву про складання своїй повноважень. Про це Мелкумян написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Голова ОВА Микита взяв під особистий контроль проблему вигулу собак без повідків та намордників

В Ужгороді стався інцидент через вигулювання собаки без повідка та намордника. Свідком інциденту став голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, який відразу ж прореагував.

Ужгородська міськрада вимагає від підприємства Вояж відновити пошкоджений мур біля пішохідного мосту

Спільне мале підприємство «Вояж», яке здійснює роботи на об’єкті будівництва «Реконструкція будівлі громадської вбиральні з надбудовою під громадську будівлю кав'ярні з магазином в межах комплексного проекту реконструкції торгового павільйону та громадської будівлі (2-га черга) по площі Шандора Петефі, 2«а» в м. Ужгород» рішенням виконкому сьогодні, 17 травня, зобов’язали:

День Європи разом із країнами-членами ЄС

9 травня Україна вперше долучилася до заходів з нагоди свята, яке традиційно відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті, – Дня Європи. Цей день уважається днем народження Європейського Союзу. Держави-члени ЄС та інші країни на шляху до євроінтеграції традиційно вивішують прапори та організовуючи спеціальні заходи, а в Люксембурзі та Косово цей день оголошений вихідним.

В Ужгороді автомайданчик АвтоЯрмарок є ідеальним місцем для продажу авто

Ви продаєте автомобіль? Автомайданчик АвтоЯрмарок з продажу автомобілів є ідеальним місцем для продажу авто!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат