Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

У проблемному дворі в самому центрі Ужгорода почали ремонт аварійних сходів

Двір у самому серці Ужгорода на Корзо, 16 міг би стати прикрасою міста. Але насправді він знаходиться у критичному стані.

Сесія Ужгородської міської ради: додаткові кошти для благоустрою міста та інші важливі рішення

Весна таки прийшла до Ужгорода. Пізня, прохолодна, воєнна, але із солов’їними трелями, буйним цвітінням й, відповідно, великою кількістю туристів, які останніми днями буквально заполонили вулиці міста. Воно зустріло їх не тільки сакурами, магноліями й тюльпанами, а й активним прибиранням та впорядкуванням ужгородських вулиць, парків та скверів.

В Ужгороді відбулася робоча нарада щодо затвердження генерального плану міста

Це питання через низку суб’єктивних та об’єктивних причин не могли вирішити роками. Саме тому обласний центр не має змогу формувати реальну стратегію розвитку, залучати інвестиції, розробляти плани територій тощо, повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Ужгородська міськрада прийняла студентів УжНУ на стажування

Відповідно до укладеного між Ужгородською міською радою та Ужгородським національним університетом меморандумом, таку практику запровадили ще 2017 року, проте через пандемію COVID-19 вона була перервана. Про це розповіла проректорка УжНУ Мирослава Лендьел під час зустрічі з представниками міської ради. Присутній на ній заступник міського голови Василь Гомонай зауважив, що Ужгородський університет є найбільшим платником податків у місті, тож така співпраця є корисною обопільно. Також анонсував, що найбільш старанні стажисти потраплять у кадровий резерв Ужгородської міської ради та здобудуть перші відгуки для майбутнього працевлаштування.

Товариство вірменської культури ініціювало благодійний концерт «Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ»

19 квітня в Ужгороді відбувся благодійний концерт під назвою «Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ». Захід зініціював голова Товариства вірменської культури Закарпаття «Арарат» Карен Енокян, який частково став і спонсором заходу. До фінансової підтримки долучилися також підприємці Ужгорода, частина з яких – представники вірменської спільноти.

В Ужгороді відбудеться благодійний концерт «Діти Закарпаття - воїнам ЗСУ»

Про це повідомив секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян

В Ужгороді встановлюють спеціальні підвищені пішохідні переходи

Два встановили на вулиці Минайській, де часто стаються ДТП, а також по одному на вулицях Миколи Бобяка, Карпатської України (колишня вулиця Гагаріна) та проспекті Свободи.

На зустрічі з владою Ужгорода голова ОВА Микита оголосив, що бере ремонт вулиць у Боздоші під контро

Скандальні вулиці у найбільш густонаселеному мікрорайоні Ужгорода мають шанс на ремонт

Графік Пасхальних богослужінь в храмах Ужгорода Закарпатської єпархії ПЦУ

Управління Закарпатської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ), на численні звернення парафіян, подає графік Пасхальних богослужінь у храмах Ужгорода.

Ужгородській дитячій лікарні благодійники передали сучасне обладнання

Обладнання вартістю понад 2,5 млн грн передали Ужгородській міській дитячій клінічній лікарні. Серед нового обладнання – палатний рентгенівський комплекс з оцифровувачем, гематологічний аналізатор, відеобронхоскоп і відеофіброгастроскоп.

На одній із вулиць Ужгорода висадили 50 платанів, а у парку - 30 саджанців від дуба Шевченка

50   платанів висадили сьогодні на вулиці Олександра Богомольця в Ужгороді. Придбали саджанці за проєктом «Транскордонні заходи для зменшення забруднення повітря та покращення якості повітря», партнером якого і наше місто.

На об’їзній Ужгорода розпочалися роботи з відновлення дорожнього покриття та узбіч

На об’їзній Ужгорода тривають роботи з відновлення пошкодженого вантажівками дорожнього покриття та узбіч, розширення паркувальних зон для транспорту, який прямує до пункту пропуску.

Ужгородські комунальники приводять до ладу всі стели на в’їздах у місто

Після зими стели потребували оновлення. Тож як тільки дозволила погода, комунальники розпочали роботи: відремонтували літери, де було потрібно, пофарбували їх.

Перші прибудинкові майданчики закритого типу з’явилися в мікрорайоні Шахта в Ужгороді

У мікрорайоні Шахта запрацювали два майданчики загального користування із закритими контейнерами для побутових відходів.

Ужгородський аеропорт купуватиме пальне на АЗС не далі, ніж за 350 метрів

Міжнародний аеропорт «Ужгород» шукає постачальників палива. Відкриті торги з особливостями для замовлення талонів на дизель та бензин оголосили 24-го березня. При цьому до тендерної документації замовник вписав суттєві дискримінаційні вимоги, що знижують можливість участі у торгах навіть кількох учасників.

Ужгородці підписали колективне звернення щодо робіт у будівлі колишнього кінотеатру «Ужгород»

554 підписи зібрало під собою колективне звернення ужгородців щодо будівельних робіт у будівлі колишнього кінотеатру «Ужгород». Адресоване воно голові Закарпатської ОВА Віктору Микиті та керівнику департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської ОВА Євгену Тищуку та вже передане в обласну адміністрацію.

Ужгородські депутати проголосували важливі питання

У четвер, 30 березня, відбулася чергова сесія Ужгородської міської ради, на якій було розглянуто понад 40 важливих для міста рішень. Усі питання порядку денного ще до голосування у сесійній залі депутати обговорили у 4 профільних комісіях.

В Ужгороді відремонтували водогін новим методом - без проведення земляних робіт

В Ужгороді відремонтували майже 100 метрів аварійного водопроводу сучасним методом «полімерної панчохи». Реалізував унікальний для нашого міста проєкт із реновації (оновлення) водопроводу на межі транспортного мосту та парку ім. Томаша Масарика міський водоканал спільно з ТОВ «Інноваційні санаційні технології» (IST). Про це повідомив керівник КП "Водоканал м.Ужгород"   Станіслав Карташов.

Ужгородський шелтер за час війни прихистив уже понад 2 тисячі переселенців

Наша співрозмовниця – Елеонора Кулчар, голова благодійного фонду «Благо», національний координатор мережі RЕУN-Україна (ранній розвиток ромських дітей).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат