Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

В Ужгороді проїзд на маршрутці коштуватиме 8 грн

Таке рішення прийняли на засіданні виконкому міськради.

Екоінспекція пред`явила претензію Ужгородському водоканалу на 200 тис. грн

Внаслідок діяльності комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгород» державі завдано збитків на суму 239 119 гривень.

Філармонії — 75 років

Закарпатській обласній філармонії виповнюється 75 років. На концерті з нагоди свята звучали класичні та сучасні музичні твори, вокальні виступи, уривки з опер, оперет, представили хореографічні композиції.

В Ужгороді повсюди малювали

Міжнародний АРТмарафон «Мистецтво без меж» відбувся в Ужгороді та ще на 6 локаціях у містах та селищах нашої області з ініціативи Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Це — продовження традиції творчого та креативного святкування національного професійного свята художників та всесвітнього Дня художника.

У скільки обходиться ужгородцям мер Андріїв

Антикорупційний штаб порахував зарплати мерів. А також премії та матеріальну допомогу.

На святкування дня міста в Ужгороді витратили 700 тисяч: з них 100 тисяч на артистів і 170 на їжу

Офіційна святкова вечеря від мера міста Богдана Андріїва з нагоди дня міста Ужгорода, яка відбулась 11 вересня в ресторані «Old Continent» коштувала міському бюджету 99,7 тис. грн. Ресторан розташований в центрі міста, на площі Шандора Петефі, 6 і є частиною однойменного чотиризіркового готелю «Old Continent».

Суд закрив справу про розкрадання мером Ужгорода 6,5 млн грн

Ужгородський міськрайонний суд закрив справу щодо розкрадання мером Ужгорода Богданом Андрієвим 6,5 млн/ грн бюджетних коштів.

В Ужгороді через будівництво на площі Петефі тріснули стіни трьох квартир у будинку поруч

Стіни трьох квартир будинку на площі Шандора Петефі в Ужгороді тріснули через будівництво в сусідньому дворі. Про це Суспільному розповів мешканець однієї з осель Ілля Кривенький. За його словами, ремонт забудовник розпочав з червня цього року, а вчора, 3 вересня, через те, що робітники викопали котлован, тріснули стіни в їхніх квартирах.

Погорєлов, Каламуняк та Смоланка стали почесними громадянами Ужгорода

Звання "Почесний громадянин м. Ужгорода" присвоїли директорці ПрАТ «Ужгородська швейна фабрика» Мирославі Каламуняк, двічі міському голові Ужгорода Віктору Погорелову та ректору Ужгородського національного університету Володимиру Смоланці. За це проголосували депутати на сьогоднішній сесії Ужгородської міської ради.

Збирачі металі бомблять Ужгород

Черговий факт крадіжки комунального майна в Ужгороді – вкрали 11 решіток вуличної зливової мережі на вул. Августина Волошина та Корзо.

Через борги міськради в громадському транспорті можуть припинити безкоштовне перевезення пільговиків

Пільговиків можуть перестати безкоштовно перевозити в громадському транспорті Ужгорода з кінця червня—початку липня. Йдеться не про комунальні «Електрони», а про приватні автобуси, які працюють на маршрутах міста. Голова Асоціації перевізників міста Олексій Куля каже: скасувати там безоплатне перевезення пенсіонерів, школярів та інших пільговиків можуть через недофінансування від міськради.

В Ужгороді нищать черговий історичний будинок

Прямо зараз руйнують один із найважливіших будинків історичної забудови на вулиці Другетів, 65 в історичному ареалі Ужгорода, повідомляють у групі Save Uzhhorod.

В Ужгороді відреставрували двері в історичному будинку Малого Ґалаґова

Про подію повідомили у групі Uzhhorod Modernism. Реставрацію дверей зроблено за кошт жителів будинку.

В Ужгороді приземлився літак із Києва, який здійснив перший регулярний рейс після тривалої перерви

В Ужгородському аеропорту об 11.17 2-го червня приземлився літак першого регулярного рейсу з Києва. Звідти він вилетів о 9.30. На сторінці авіакомпанії «Роза вітрів» («Windrose») вказано, що в дорозі він — 2 години. Це був перший регулярний пасажирський рейс «Київ—Ужгород» із осені 2019 року. Відтоді польоти не здійснювали у зв’язку з припиненням угоди про використання спільного повітряного простору між Україною та Словаччиною. Поновили угоду в 2020-му.

Із червня в Ужгородській міській клінічній лікарні планують закрити ковідне відділення

Про це 27 травня під час відкриття відділення екстреної медичної допомоги повідомив директор КНП «Центральна міська клінічна лікарня» Іван Курах.

Влада Ужгорода просить включити у програму Велике будівництво побудову очисних споруд в місті

Сьогодні на сесії міськради було підтримане звернення депутатів до Офісу Президента України про включення до Програми «Велике будівництво» проєкту будівництва нової лінії каналізаційних очисних споруд в Ужгороді.

АВЕ vs мерія: Коли в місті налагодять прибирання сміття?

Останні тижні в Ужгороді загострилися проблеми з вивозом сміття: контейнери стоять переповнені і сміття не вивозиться. Компанія AVE, яка займається вивозом сміття в Ужгороді, пояснила причину: дорогу до сміттєзвалища щовечора перекривають представники муніципальної поліції, яка підпорядкована Ужгородській міськраді.

Влада Ужгорода мала намір роздерибанити прилеглі до злітної смуги аеропорту землі

Про це повідомив депутат Ужгородської міськради Олександр Волосянський.

Рішення сесії Ужгородської міськради оскаржені до суду Ужгородською окружною прокуратурою

«Депутати в Ужгороді «роздерибанили» зелені зони в Боздоському парку на березі Ужа та «Кірпічці» – саме під таким заголовком наприкінці березня в одному з регіональних ЗМІ з’явилася інформація стосовно питань, винесених   на розгляд сесії міської ради з порушенням вимог законодавства, як вважала громадськість.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат