Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 440, 20

СБУ заблокувала діяльність злочинного угруповання, яке займалося рекетом на Закарпатті

У результаті спецоперації на Закарпатті нейтралізовано діяльність злочинного угруповання, що тероризувало і тримало в страху місцевих жителів.

Держекоінспекція Закарпаття виявила чергові мільйонні збитки у парку на Виноградівщині

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства та за інформацією одного з районних депутатів працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області провели обстеження у регіонально-ландшафтного парку поблизу с Вилок.

У Мукачеві затримали неповнолітнього, який завдав ножове поранення 18-річному місцевому жителю

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків Мукачівської   лікарні про госпіталізацію юнака з проникаючою раною грудної клітини та черевної порожнини.

Суд звільнив від покарання переправника ухилянтів із Закарпаття

Хустський районний суд Закарпатської області виніс вирок Володимиру Гиндрюку, який переправляв чоловіків за кордон поза межами пунктів пропуску. Суд призначив йому п’ять років тюрми, але звільнив від відбування покарання з дворічним іспитовим терміном.

На Закарпатті покарали чоловіка за відпочинок голяка біля річки

Чоловіка, який відпочивав голим біля річки, Рахівський районний суд визнав винним у дрібному хуліганстві.

У Мукачеві затримали двох рекетирів, які вимагали неіснуючий борг у підприємця

У Мукачеві позаду ДЮСШ біля входу в парк «Центральний» працівники СБУ затримали кількох чоловіків. Деталі у своєму телеграм-каналі розповів Віталій Глагола.

За втечу з військової частини закарпатця ув’язнили на п’ять років

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок солдату, який втік з військової частини та близько трьох місяців не з’являвся на службу. Ужгородцю призначили покарання у вигляді п’яти років тюрми.

ФК Севлюш - переможець Кубку Закарпаття 2023

Сьогодні, 26 серпня, відбувся фінал 78-го розіграшу Кубка Закарпаття з футболу. Зустрічалися команди Севлюш з Виноградова та Бужора з Іршави.

В Ужгороді відбувся спортивний івент на підтримку ветеранів «Карпатська миля»

29 серпня – День пам’яті загиблих захисників України, тож кожен учасник та учасниця виконували надважкий комплекс фізичних вправ ССО за всіх воїнів, які віддали своє життя за незалежність нашої країни. Їх, на жаль, уже немає поруч, однак вони живі до тих пір, поки жива памʼять про них. І так буде завжди, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Держекоінспекція Закарпаття виявила у парку на Виноградівщині самовільну рубку за   мільйонні збитки

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства та за інформацією одного з районних депутатів працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області провели огляд у природо-заповідному фонді місцевого значення регіонального ландшафтного парку у межах Виноградівської територіальної громади поблизу одного з населених пунктів, де виявили пні від незаконно зрубаних дерев, зафіксувавши їх кількість та діаметри. У процесі обстеження екоінспектори виявили 21 пень від незаконно зрубаних дерев, які хтось зрубав незаконно, не маючи відповідних лімітів та дозволів на використання ресурсу.

Посадовця Закарпатської ОДА засудили на 7 років позбавлення волі та конфіскацію майна

За доводами прокурора Закарпатської обласної прокуратури директора приватної будівельної компанії та колишнього керівника одного з управлінь Закарпатської ОДА засуджено за заволодіння бюджетними коштами при будівництві школи у с. Кваси Рахівського району.

Судитимуть колишнього директора ужгородського аеропорту за розкрадання в особливо великих розмірах

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти щодо колишнього директора аеропорту «Ужгород» за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки, та щодо керівника підрядного товариства за фактом службового підроблення і заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

На Міжгірщині комунальне підприємство має відшкодувати майже 1 млн грн через завдану шкоду довкіллю

За позовом Хустської окружної прокуратури комунальне підприємство, яке завдало шкоди довкіллю, повинне відшкодувати 921 тис. грн на користь Міжгірської селищної ради. Такі вимоги прокурора задовольнив Господарський суд Закарпатської області.

На ПП Дяково конфіскували вантажівку з ознаками механічного втручання у нанесення VIN-коду

Вантажний транспортний засіб марки "ДАФ" з ознаками втручання у нанесення ідентифікатора кузова виявили прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією.

Ужгородець організував банду фальшивомонетників, які збиралися продати 500 тис. підроблених доларів

Служба безпеки спільно з БЕБ провела спецоперацію у трьох регіонах України, у результаті якої нейтралізовано потужне угруповання фальшивомонетників.

На Закарпатті прикордонники у багажнику автобуса серед речей виявили двох чоловіків

Двох чоловіків, які намагалися потай проїхати повз контрольний пост прикордонників виявили військовослужбовці відділення «Великий Бичків».

В Ужгороді чиновник Закарпатської облради вчетверте попався пʼяним за кермом

Мова йде про Мирона Гівчака, заступника начальника Управління спільною власністю територіальних громад Закарпатської обласної ради, - повідомив депутат міськради Ужгорода Віталій Глагола.

На Тячівщині ліквідовано канал з переправлення чоловіків через кордон

Прикордонники спільно з працівниками Нацполіції затримали двох закарпатців, які «спеціалізувалися» на переправленні чоловіків за кордон.

Директора Ужгородського коньячного заводу обвинувачують у відмиванні коштів Рівненської АЕС

Ужгородського коньячного барона Володимира Гісема обвинувачують у відмиванні коштів Рівненської атомної електростанції.

На Закарпатті СБУ викрила транснаціональний канал контрабанди псевдоефедрину з Євросоюзу

В ході слідчо-оперативних дій викрито наркокур’єра, який забезпечував транзитне переміщення оптових партій медичних препаратів із вмістом псевдоефедрину, який використовують для синтезу психотропів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат