Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 500, 20

На пропускному пункті Ужгород митники серед «гуманітарки» виявили мотоцикл

Повертаючись із Чехії через міжнародний пункт пропуску «Ужгород – Вишнє-Нємецьке», що на кордоні зі Словаччиною, 28-річний івано-франківець намагався завезти на митну територію України мотоцикл марки «BMW» в обхід декларування та оподаткування.

ДБР повідомило про підозру закарпатським правоохоронцям, які переправляли ухилянтів через кордон

Працівники ДБР повідомили про підозру учасникам злочинної групи, які організували незаконне переправлення чоловіків призовного віку через кордон на Закарпатті.

Прокуратура проводить масштабні обшуки у військкоматах по всій Україні в тому числі й на Закарпатті

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами організації ухилення від призову на військову службу під час мобілізації.

На Закарпатті викрито злочинну групу, яка обікрала відомого українського футболіста на 500 тис. дол.

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора двом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру за фактом викрадення чужого майна.

На Закарпатті судитимуть ділків, які продавали фальсифіковану побутову хімію

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо трьох жителів Берегівського району за фактом незаконного використання знаків для товарів, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

Трьох закарпатських рекетирів судитимуть за жорстокі знущання над людьми

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організованої злочинної групи у складі трьох мешканців Мукачева за фактом незаконного позбавлення волі людини, незаконного поводження зі зброєю, грабежу, розбою, вимагання, незаконного заволодіння транспортним засобом та шахрайства.

На Закарпатті за підозрою у одержанні хабаря затримали голову військово-лікарської комісії

Правоохоронці задокументували на вчиненні злочину у сфері службової діяльності голову військово-лікарської комісії при одному з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у регіоні.

На кордоні з Угорщиною на Закарпатті виявили трьох псевдопенсіонерів

Прикордонники Мукачівського загону викрили схему незаконного виїзду за кордон чоловіків за підробленими документами про інвалідність.

Двоє закарпатців намагалися переправити до Румунії жителя Прикарпаття

Двох жителів Закарпаття та одного жителя Івано-Франківщини затримали цієї ночі співробітники внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону ГВВВБ «Захід» Держприкордонслужби спільно з прикордонним нарядом відділу «Ділове».

Перебуваючи під домашнім арештом житель Берегівщини продовжив переправляти ухилянтів

Правоохоронці припинили функціонування у області чергового каналу незаконного переправлення через кордон чоловіків, які підлягають мобілізації.

Ексначальника Держрибагентства на Закарпатті за хабар посадили на 7 років з конфіскацією майна

Колишнього керівника управління Державного агентства рибного господарства у Закарпатській області визнали винним у вимаганні і одержанні неправомірної вигоди.

У прокуратурі вивчають відео, в якому торговець дітьми шокував розповіддю про перечинський інтернат

Прокуратура Закарпатської області вивчає інформацію з відео, яке з’явилося у мережі, а саме зізнання Дениса Вароді, якого затримали за підозрою у продажі дітей за кордон на органи. Про це інформує Укрінформ з посиланням на коментар речниці прокуратури.

Торговець дітьми Вароді: Дітей Перечинського інтернату неодноразово вивозили за кордон на органи

Мені до рук потрапило відео спілкування торговця дітьми Дениса Вароді, який зараз знаходиться у ужгородському слідчому ізоляторі, повідомив у своєму Телегра-каналі журналіст Віталій Глагола. - Відеозізнання записано прямо там одиним із однокамерників Вароді.

В Ужгороді у ДТП зіштовхнулися «швидка» та легковик (ВІДЕО)

Це сталося на перехресті вулиць Берчені і Підгірна.

На Тячівщині у ДТП загинув велосипедист

Смертельна аварію сталася 27 липня у селі Біла Церква.

Правоохоронці знайшли гелікоптер контрабандистів, який торік зник з-під охорони прикордонників

Гвинтокрил виявили прикордонники на Хустщині у січні 2022-го, який контрабандисти покинули разом з цигарками. Зловмисники приховано переправляли товари на власному гелікоптері, порушуючи при цьому правила міжнародних перельотів. За попередніми оцінками, щомісячний обіг зловмисників міг становити близько 2 000 000 грн.

Екскерівника МП «Мукачево» судитимуть через службову недбалість зі збитками на 4,6 млн грн

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього начальника митного поста «Мукачево» за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

На Мукачівщині керівника ГО підозрюють у продажі автівок котрі мали відправлятися на потреби ЗСУ

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури засновнику громадської організації з Мукачівщини повідомлено про підозру у продажі гуманітарної допомоги під час воєнного стану.

Двох жителів Мукачівщини підозрюють у переправленні військовозобов’язаних до Угорщини

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури двом місцевим жителям повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення громадян через кордон за попередньою змовою групою осіб.

100 кілограмів бурштину в автобусі Ужгород-Кошице виявили словацькі митники

Це сталося у ніч із 26 на 27 липня на пункті пропуску «Ужгород» на україно-словацькому кордоні, - повідомив Віталій Глагола. - Рейсовий автобус   рухався у напрямку Словаччини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат