Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Вночі в Ужгороді чоловік влаштував стрілянину із пневматичної зброї

Подія сталась близько 00:30 біля на вулиці Шевченка. Чоловік з товаришем із зброєю посеред вулиці вправлялись у стрілянині на влучність. На щастя, ніхто не постраждав. Стрілка вже знайшла поліція та склала на нього протокол через «дрібне хуліганство».

На кордоні з Угорщиною затримали пенсіонерку з України, яка перебувала у розшуку

15 квітня у пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону виявили громадянку України, який перебувала у розшуку за підозрою у скоєнні декількох злочинів.

35 річний ужгородець задушив свою 23-річну «гостю», яка цілила в нього з пістолету

За інформацією Віталія Глаголи, 35 річний місцевий житель нещодавно познайомився з немісцевою молодою дівчиною.

В Ужгороді зловмисник посеред вулиці пограбував чоловіка

14 квітня, близько 2-ї години ночі, до поліції звернувся 47-річний житель села Худльово та розповів, що декілька хвилин тому його посеред вулиці пограбував невідомий чоловік.

У Чопі розбійник з пістолетом увірвався до магазину і вимагав випивку

14 квітня, близько 17:30 до поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки міста Чоп, яка працює у місцевому магазині. Жінка заявила, що стала заручницею невідомого чоловіка, який увірвався до магазину з пістолетом та вимагає безкоштовно надати йому випивку.

СБУ завершила розслідування у справі про підрив гранат під час засідання сільради на Закарпатті

Служба безпеки завершила розслідування і передала до суду обвинувальний акт щодо депутата сільської ради на Закарпатті, який вчинив теракт у будівлі держустанови. Посадовцю загрожує довічне ув’язнення.

Наркозлочинця з Рахова засуджено до 7 років ув’язнення з конфіскацією майна

За публічного обвинувачення Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури місцевого жителя засудили до ув’язнення за торгівлю наркотиками (ч. 2 ст. 307 КК України). Суд призначив йому покарання у виді 7 років 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

В Ужгороді правоохоронці виявили склади з контрафактними електронними сигаретами

9 квітня правоохоронці провели санкціоновані обшуки в Ужгороді за адресами зберігання та збуту підакцизних товарів.

В Ужгороді зловмисниця пограбувала місцеву жительку

9 квітня увечері до поліції зателефонувала ужгородка, яка заявила, що її знайому пограбували невідомі. Сама потерпіла перебувала у шоковому стані та самостійно не змогла звернутися до правоохоронців.

На кордоні затримали громадянина Ізраїлю з фальшивим паспортом, якого розшукував Інтерпол  

50-річного ізраїльтянина, який незаконно перетнув кордон з Угорщини, затримав прикордонний наряд відділу «Вилок» під час патрулювання. Іноземець надав для перевірки посвідку на тимчасове проживання в Україні та посвідчення водія, видане йому в Україні.

На Тячівщині п’яний чоловік порізав знайомого

Поліція Тячівщини затримала зловмисника, який у стані сп’яніння ножем поранив знайомого.

На Закарпатті підозрюють клірика УПЦ МП у виправдовуванні збройної агресії рф та розпалюванні ворожн

Фігурант закликав вірян уникати мобілізації, підбурював проти парафіян інших конфесій та намагався дестабілізувати ситуацію в області на користь держави-агресора. За скоєне йому загрожує до п’яти років ув’язнення.

На Закарпатті затримали ексвійськового, який організував трансфер для двох військовозобов’язаних

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру 37-річному колишньому військовому за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Двоє ужгородців за хабарі сприяли успішному здаванню іспиту для отримання посвідчення водія

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури двом особам повідомлено про підозру у зловживанні впливом.

Керівника мукачівського КП підозрюють у розтраті 500 тис. грн на закупівлі генераторів

За погодження прокурора Закарпатської обласної прокуратури директору одного з комунальних підприємств Мукачівської міської ради повідомлено про підозру у розтраті чужого майна у великих розмірах.

Суд звільнив від покарання закарпатця, який на вантажівці на смерть збив дитину

За смертельну ДТП водій вантажівки отримав 2 роки іспитового терміну.

Поліція Ужгородщини підозрює закарпатця у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі

Слідчі Відділення поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції задокументували факт розпалювання ворожнечі та ненависті між різними групами населення жителем села Анталовці.

На Ужгородщині чоловік наніс тяжкі ножові поранення своєму знайомому

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків Ужгородської лікарні про госпіталізацію 24-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями.

Поліція Берегова вилучила у сімейного кривдника боєприпаси

До поліції звернулася 43-річна жителька села Береги Берегівського району та повідомила, що чоловік вчиняє відносно неї домашнє насильство.

В Ужгороді водій BMW наніс тілесні ушкодження співробітнику поліції

Сьогодні в Ужгороді співробітники поліції стали свідками грубого порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля марки «BMW» здійснював різкі маневри на одній із вулиць центральної частини міста, неподалік пішохідної зони.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат