Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

Закарпатець позбувся автомобіля Мерседес через 300 пачок сигарет

У пункті пропуску «Дзвінкове - Лонья» митного поста «Косонь»,   що на кордоні з Угорщиною, інспектори Закарпатської митниці   упередили незаконне вивезення з України майже 300 пачок сигарет.

За зґвалтування 13-річної падчерки закарпатець проведе за ґратами 15 років

Рівненський районний суд визнав 30-річного чоловіка винним у зґвалтуванні 13-річної падчерки.

На Тячівщині правоохоронці вилучили на 2 млн грн сигарет без марок акцизного податку

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області викрили жителя Тячівського району, який продавав фальсифіковані тютюнові вироби.

Підприємство на Тячівщині ухилилося від сплати 9,9 млн. грн податків

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків. До бюджету відшкодовано 9,9 млн грн.

Переправника на Закарпатті засуджено до 7 років ув’язнення

32-річного мешканця села Дийда, що на Берегівщині, засуджено за сприяння військовозобов’язаним у незаконному перетині кордону. Йому призначено покарання – 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В Ужгороді раніше судимий обікрав стоматолога під час візиту до клініки

5 лютого до поліції зателефонувала 31-річна жителька Ужгорода та повідомила, що декілька хвилин тому у її колеги невстановлена особа викрала з приміщення кабінету стоматології мобільний телефон.

На Закарпатті вдруге затримали переправника військовозобовʼязаних через держкордон

Правоохоронці заблокували канал переправлення військовозобов`язаних чоловіків через державний кордон України.

На Закарпатті за хабар судитимуть керівника автошколи та працівників МВС

Мукачівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо в.о. керівника автошколи в Тячеві, в.о. начальника територіального сервісного центру МВС та адміністраторки установи за фактом несанкціонованого втручання в роботу інформаційних автоматизованих систем, що призвело до підробки інформації.

На Тячівщині п’яний водій позашляховика збив пішохода та втік з місця події

1 лютого до поліції від медиків екстреної медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що у місті Тячів на 36-річного місцевого мешканця скоїв наїзд невідомий автомобіль.

У Перечині судитимуть очільника товариства за заволодіння 1 млн грн на ремонті лікарні

Правоохоронці викрили на вчиненні ряду злочинів 53-річного підприємця із села Підвиноградів Берегівського району. Чоловік, будучи директором підприємства, яке займається будівельними роботами, уклав договори з Перечинською лікарнею на виконання робіт з реконструкції та капітального ремонту двох відділень медзакладу.

На Закарпатті судитимуть депутата та двох його спільників

Депутат сільради з Хустщини разом зі спільниками шахрайським шляхом заволоділи землями на майже 1,8 млн грн.

27-річний мукачівець намагався підпалити заклад, де надають ритуальні послуги

Днями співробітники поліція Мукачева отримала повідомлення про загоряння вхідних дверей закладу, де надають ритуальні послуги. Приміщення розташоване у центральній частині міста.

Кум Медведчука із Закарпаття причетний до незаконного виробництва пального

СБУ та БЕБ повідомили про підозру п’ятьом учасникам схеми незаконного виробництва пального, до якої причетний кум Медведчука із Закарпаття.

На Закарпатті фірма з міжнародних перевезень переправляла військовозобовʼязаних за кордон

Закарпатські поліцейські у співпраці зі співробітниками СБУ викрили схему незаконного виїзду до сусідньої Словаччини чоловіків призовного віку. У ході слідства правоохоронці встановили, що організував такий трафік 40-річний житель села Керецьки Хустського району, який є власником фірми, що надає послуги з міжнародних пасажирських перевезень. До злочину також були залучені 34-річний односелець організатора та 30-річний чоловік зі Сваляви.

Підрив гранат під час засідання сільради у Керецьках перекваліфіковано на терористичний акт

За матеріалами СБУ справу про підрив гранат під час засідання сільради на Закарпатті перекваліфіковано як терористичний акт, що призвів до загибелі людей.

Через ПП Лужанка українець намагався ввезти крадений Мерседес

30 січня в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники виявили автомобіль марки «Мерседес» 2019 року випуску, який перебував у міжнародному розшуку.

На Тячівщині зловмисники підробляли страховий стаж для призначення пенсій

На Тячівщині слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань, викрили членів злочинного угруповання, які займалися підробленням страхового стажу для призначення пенсійних виплат за віком.

Двох учасників масової бійки у Підвиноградові повернули під варту

За апеляційною скаргою Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури Закарпатський апеляційний суд прийняв рішення щодо необхідності утримання під вартою двох учасників масової бійки в с. Підвиноградів. Їх буде затримано та доправлено в ДУ «Закарпатська УВП (№ 9)».

На Закарпатті судитимуть підприємця, який заволодів 9,5 млн грн бюджетних коштів на ремонті доріг

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо підприємця за фактами організації заволодіння чужим майном і підроблення офіційних документів, а також легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

Поліція затримала зловмисника, який кинув гранату на подвірʼя депутата облради

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів сьогодні вночіспівробітники   кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області у співпраці з СБУ затримали зловмисника, який кількома днями раніше в Мукачеві кинув гранату на подвірʼя депутата обласної ради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат