Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

В Ужгороді судитимуть двох переправників

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох місцевих жителів за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон з корисливих мотивів.

На Закарпатті викрили оборудку із ввезення автівок як гуманітарки на десятки мільйонів гривень

На Закарпатті митники виявили схему незаконного ввезення в Україну 69 автівок під виглядом гуманітарної допомоги. До оборудки вдалися жителі Закарпаття, аби завезти з Чехії автівки без митних платежів.

Чому мовчать про коньячного барона

Ми повідомляли про те, що силовики провели обшуки на коньячному заводі та інших об’єктах коньячного барона Володимира Гісема. Але дивує те, що самі силовики про це мовчать. Жодна прес-служба силових структур не поширила з цього приводу інформацію. Все що ми маємо, так це інформація та фото депутата Ужгородської міськради Віталія Глаголи.

Дорожній конфлікт, що завершився смертю: мукачівцю повідомили про підозру та взяли під варту


За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури мешканцю Мукачева повідомлено про підозру у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті особи (ч. 2 ст. 121 КК України). Сьогодні його взяли під варту без права внести заставу.

Ужгородського адвоката Андрія Ільтьо взяли під варту із заставою ₴6,71 мільйони

Працівниками управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області здійснюється супровід у кримінальному провадженні по одразу 7 статтям КК України, - повідомив Віталій Глагола.

САП просить суд призначити ексголові Рахункової палати Пацкану 4 роки позбавлення волі — ЦПК

САП просить суд призначити ексголові Рахункової палати Пацкану 4 роки позбавлення волі — ЦПК

Судитимуть мешканку Ужгородщини, яка поширювала російську пропаганду

Слідчі Управління Служби безпеки України в Закарпатській області завершили досудове розслідування стосовно мешканки Ужгородського району, яка в соціальній мережі Facebook репостила російську пропаганду та кремлівські наративи про війну в Україні.

Держекоінспекція Закарпаття викрила кар’єр з неймовірними збитками

14 серпня працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області у ході здійснення заходів на території Мукачівського району   виявили незаконне видобування корисних копалин державного значення (пісковика придатного для виробництва будівельного щебеню) в промислових масштабах на земельних ділянках, які згідно кадастрових номерів перебувають у власності Закарпатської обласної військової   адміністрації, а право постійного користування належить ДП «Ліси України».

15 років ув’язнення отримав житель Берегова, який вбив матір та знайому

Закарпатська обласна прокуратура в апеляційному суді відстояла покарання у виді 15 років ув’язнення для мешканця Берегова. Його засуджено за вбивство двох осіб та крадіжку.

Опікуна бабусі та 26-річного підлітка викрили у спробі перетину українсько-угорського кордону

Дві спроби незаконного перетину держрубежу громадянами України призовного віку виявили на кордоні з Угорщиною.

На Закарпатті правоохоронці виявили незаконну закупівлю послуг на 8,4 млн грн

Співробітники Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області проаналізували договори однієї із селищних рад області та встановили порушення процедури закупівель. Для упередження незаконної закупівлі за бюджетні кошти, аналітики рекомендували органу місцевого самоврядування розірвати договори.

Мукачівець, що умисно ухилився від служби в ЗСУ, отримав вирок – 3 роки за ґратами

Прокурор Мукачівської окружної прокуратури в суді довів вину місцевого жителя в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації в особливий період. Чоловіку призначили покарання у виді 3-х років ув’язнення.

Закарпатські митники виявили у жителя Івано-Франківщини старовинні монети 18-19 ст (ФОТО)

На пропускному пункті "Дякове", що на кордоні з Румунією, закарпатські митники завадили незаконному вивезенню старовинних монет до Англії, датованих 18-19 століттями.

На Тячівщині екологічні інспектори Закарпаття виявили жорстоке поводження з тваринами

11-12 серпня працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області у курортній частині смт Солотвино виявили осіб, які незаконно утримували тварин та птахів, які внесені у Червону книгу, використовуючи їх для наживи. Побачивши екоінспекторів, які після огляду складали протоколи, один з чоловіків втік з мавпою.

Водійці «Porsсhe», яка важко травмувала чоловіка у ДТП в Ужгороді, присудили 4 роки ув’язнення

Cуд визнав винною 25-рiчну жительку Сваляви у скоєннi ДТП, що заподiяло важкi травми потерпiлому, та призначив їй покарання у виглядi позбавлення волi строком на чотири роки. Про це повiдомляють в Ужгородському мiськрайонному судi.

З початку року закарпатські митники викрили 25 спроб ввезення «гуманітарки» на 6 млн грн

За 7 місяців 2023 року в зоні діяльності Закарпатської митниці зафіксовано 25 спроб незаконного переміщення товарів серед гуманітарної допомоги, яку не декларували або подавали документи, що містять неправдиві відомості, на загальну суму 6,2 млн грн. Серед предметів правопорушення - медичні препарати, плунжерні пари паливного насоса, тепловізори, антисептичні серветки, бальзами для гоління тощо – понад 1,2 найменувань.

На пропускному пункті Ужгород у мікроавтобусі закарпатця виявили 550 електронних сигарет

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону виявили у пункті пропуску «Ужгород» партію електронних сигарет, які потай від контролю намагалися ввезти в Україну. З кермом мікроавтобуса «Mercedes Sprinter» української реєстрації перебував 27-річний житель Закарпаття.

На Мукачівщині під колесами авто загинув пішохід

Смертельна ДТП сталася сьогодні вночі неподалік Ракошина. Про смерть чоловіка поліцію повідомили лікарі.

Вночі в Ужгороді сталася бійка між водіями - одного водія госпіталізовано (ВІДЕО)

Близько 23.30 на Боздоському мосту по вулиці Баб'яка сталася бійка між водіями.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат