Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

Судитимуть жителя Рахова, який намагався переправити до Румунії групу військовозобов’язаних

За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури завершено слідство та до суду скеровано обвинувальний акт щодо 34-річного закарпатця за фактом незаконного переправлення групи осіб через державний кордон.

Письменник - прихильник «русского міра», якого викрили на Закарпатті, намагався втекти за кордон

Виноградівський районний суд оштрафував підозрюваного у пропаганді комунізму письменника Василя Галаса за незаконну спробу перетину кордону. Про це йдеться у матеріалах судової справи.

Мешканців Ужгорода судитимуть за незаконне виготовлення алкоголю

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області скерували до суду обвинувальний акт щодо учасників організованої групи за статтями 199 та 204 КК України.

На Тячівщині колишнього сільського голову судитимуть за службову недбалість

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього сільського голови одного з населених пунктів району за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

На ПП Тиса конфіскували три вантажівки, в яких були перебиті vin-коди

Військовослужбовці Чопського загону попередили три спроби незаконного переміщення через кордон вантажних автомобілів української реєстрації. Транспортні засоби марок «DAF», « Scania» та «Іvеко» виїжджали з України через пункт пропуску "Тиса".

На кордоні з Угорщиною контрабандисти-втікачі покинули майже 20 ящиків сигарет

Учора ввечері прикордонники Чопського загону завадили спробі незаконного переміщення з України до Угорщини партії тютюнових виробів без марки акцизного збору України.

На Іршавщині працівники Держекоінспекції виявили незаконний видобуток глини

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних правопорушень у сфері охорони навколишнього середовища працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області в с. Собатин на Іршавщині поблизу одного із дворогосподарств на земельній ділянці   комунальної власності площею близько 0, 30 га виявили незаконний забір глини глибиною розробки 5-7 метрів.

На Закарпатті суд зобов’язав лісопідприємство відшкодувати 1,6 млн грн за допущені незаконні рубки


За апеляційною скаргою Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури Мокрянське лісомисливське господарство повинне буде відшкодувати до бюджету 1,6 млн грн шкоди, завданої навколишньому середовищу незаконними рубками дерев.

Матір 10-річного закарпатця судили за сексуальне насильство сина над другом

Хустський районний суд Закарпатської області визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків матір 10-річного хлопчика, який змушував іншого хлопчика сексуально його задовольняти. Жінці призначили покарання у вигляді 1700 грн штрафу.

В Мукачеві медпрацівниця підробила довідку про третю дитину, щоб чоловік мав відстрочку від призову

Мукачівські правоохоронці викрили медпрацівницю Мукачівської лікарні на вчиненні кількох злочинів.

На Закарпатті викрили сімейний клан, який торгував зброєю та наркотиками

Правоохоронці викрили на Закарпатті злочинну групу, яка збувала на території області наркотики та зброю. Щомісяця злочинці реалізовували наркотиків на кілька мільйонів гривень.

25-річна закарпатка взялася переправляти за кордон чоловіків, з клієнта взяла по 2600 доларів

25-річну мешканку Берегівського району, затримали у момент отримання нею від двох жителів Закарпаття неправомірної грошової вигоди в сумі 5200 доларів США за їх переправлення до Угорщини.

Колишнього поліцейського підозрюють у розкраданні грошей виділених на харчування засуджених

Колишньому начальнику одного з ізоляторів тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області повідомлено про підозру у незаконному і безоплатному обертанні бюджетних коштів на користь третіх осіб, а також службовому підробленні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Поблизу кордону зі Словаччиною затримали шістьох псевдорибалок з Ужгорода

Військовослужбовці Чопського загону затримали шість громадян України – чоловіків призовного віку, що намагалися у незаконний спосіб залишити межі України.

На Закарпатті прикордонник організував схему переправлення військовозобов'язаних до Словаччини

На Закарпатті викрито прикордонника, який за $10 000 організував нову схему незаконного переправлення військовозобов'язаних до Словаччини

У Виноградові зловмисники викрали з будинку 32 тисячі євро

До поліції звернувся мешканець села Тросник Берегівського району, який повідомив про зникнення з будинку його заощаджень.

У Мукачеві двоє зловмисників жорстоко побили перехожого

10 вересня, опівночі поліцейські отримали повідомлення від медиків Мукачівської лікарні про госпіталізацію до реанімації чоловіка з тяжкими травмами голови. Потерпілим виявився 42-річний мукачівець.

На Хустщині п'яний чоловік підпалив автомобіль односельця, щоб помститися

Підпал автомобіля стався у селі Золотарьово. Заявник – 32-річний місцевий мешканець – розповів, що його автомобіль підпалив односелець.

Поліція Закарпаття розслідує аварію, в якій загинув неповнолітній мотоцикліст

Слідчі поліції проводять досудове розслідування у справі щодо смертельної ДТП за участі легковика та мотоциклу. Аварія сталася на одній із вулиць Сваляви. Загинув 16-річний мотоцикліст.

Масштабна спецоперація правоохоронців по припиненню грального бізнесу на Закарпатті

До організації незаконної діяльності причетні двоє депутатів облради. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі Віталій Глагола:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат