Газета » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

До чого призводить брак любові?

В облмуздрамтеатрі відбувся ювілейний показ любовної драми з прибамбасами «Mеine liebe Віра».

«Фестиваль «The Best City.UA-2013»   пройшов яскраво. Ми розпочинаємо підготовку   до «The Best City.U

У той час, як в Ужгороді поціновувачів року й мотоциклів зібрав «Music Bike Ukraine», у Дніпропетровську вирував ще потужніший фестиваль «The Best City.UA-2013», що зібрав 120 вітчизняних та світових рок-зірок, 50 тисяч зізнань у коханні, 70 тисяч глядачів із усієї України та гостей майже з 10 країн світу.

Не кавою єдиною...

В Ужгороді вже 25 років працює кав’ярня, яка зберегла свої антураж, душевну атмосферу, і нагадує нам про вічні цінності.

В облмуздрамтеатрі показали «Тітоньку»,   попереду — «Трамвай «Бажання»,   а восени — «Матінка Кураж»

До початку нового сезону також обіцяють
завершення внутрішніх ремонтів і круг на сцені.

Тюльпанове дерево живе близько 500 років, стійке до спеки і шкідників

У Ботанічному саду УжНУ цвіте дерево-ліра, посаджене 1951 року.

Кактусовий колекціонер

Ужгородець Михайло Кортина має восьмитисячну «збірку» кактусів.

Мирослав Щербей: «Гуляти з   собакою — все одно, що з другом. Це спілкування, з ним відчуваєш спокій

Мирослав Щербей очолює управління Державної служби надзвичайних ситуацій, найбільше любить собак, відтак, виховує двох улюбленців. Усе дитинство промайнуло поруч із чотирилапими братами меншими і зараз йому складно уявити життя без таких друзів. Власне, легка розмова про собаку-охоронця, собаку-мисливця, собаку-товариша. «РІО» продовжує традиційну рубрику бліц-інтерв’ю з відомими людьми області про домашніх тварин.

Олександр Малінін:   «моя сім’я — справжній подарунок долі»

Завтра в обласній філармонії знаменитий співак дасть єдиний концерт.

Ігор Свищо: «Домашні улюбленці додають гармонії, рівноваги, спокою»

Перший заступник голови адміністрації ОДА Ігор Свищо має амбіції щодо своєї вівчарки Рекса, хоче завести собі найзвичайнісіньку кішку та любить сам доглядати за своїми кіньми. Не щодня зустрічаєш чиновника, який постійно зайнятий, напружений, але при цьому щодня приділяє час своїм улюбленцям і так невимушено може розповісти про пухнастих друзів. Відтак пропонуємо легку й позитивну бесіду лише про братів менших, ні слова про політику.

Який відпочинок обирають закарпатці?

Серед брендових туристичних країн цього року — Греція

У ляльковому театрі   відновлюють систему абонементів та готуються до фестивалю   в Туреччині

На Закарпатті триває театральна весна. Між Днем лялькаря, що відбувся 21 березня, і Міжнародним днем театру, який святкують 27 березня, Закарпатський академічний обласний театр ляльок «Бавка» організував тиждень показу вистав. Насичена програма зібрала повні зали глядачів, тож деякі вистави навіть запланували повторити.

Де дешевше відпочивати   у Греції з дітьми

Більшість готелів Греції на літній відпочинок по­селяють дитину до 12 років із двома до­рослими в номері безко­штовно. Але іноді буває дуже прикро, коли ди­тині лише виповнилося 12 років і готелі рахують поселення дитини як ще одного дорослого в номе­рі. Цього року для сімей, у яких діти старші за 12 років, є хороша новина.

Відомий київський режисер готує для ужгородців «любовну драму з прибамбасами»

Вистава «Mеine liebe, Віра» стане учасником еротартфесту «Березневі коти».

На фотовиставці представили   меморіальні й пам’ятні місця Президента Карпатської України

До 139-ї річниці з дня народження Августина Волошина в Закарпатському краєзнавчому музеї відкрита фотовиставка «Меморіальні й пам’ятні місця Президента Карпатської України Августина Волошина в Ужгороді та області». Мета виставки — показати і донести до відвідувачів музею меморіальні й пам’ятні місця, споруди, об’єкти, духовні та світські будівлі в містах і селах області,
де народився, жив, навчався і працював
о. Августин Волошин.

У музичному проекті ужгородець передав атмосферу наукових лабораторій

Музикант і постановник шоу-концертів Дмитро Фесенко готує до випуску окремим диском експериментальний шоу-концерт «Process», який відбувся в Ужгороді ще у 2010 році. За визначенням автора — це двері в похмурий світ комп’ютерних синтезів, що нагадують виверження вулканів.

Роман Шніцер: «Діти, які виростають у домі, де є тварини, добріші, комунікабельніші...»

Начальник управління охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністрації Роман Шніцер має аж 4 пухнастих улюбленців — 2 собак та 2 кішок, які між собою надзвичайно дружні. За всієї зайнятості він щодня приділяє час своїм братам меншим, а тваринки люблять пана Романа несамовито. Власне, позитивна розмова, але не про реформу медицини і хвороби закарпатців, а про маленьких пухнастиків, їхні характери й цікаві звички.  

Вітас — артист, на якого чекали

Що би там не казали, а співак Вітас — стовідсотково продюсерський продукт. Але продюсер від продюсера різниться. Багато хто з акул шоу-бізнесу використає свого підопічного, витягне з нього все, що лише можна. Але для Сергія Пудовкіна Вітас — справа всього його життя.

Відпочивай із задоволенням

Переваги літнього відпочинку в Греції від «Дрім Тревел».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат