Зірки театру під керівництвом   легендарного А. Джигарханяна покажуть   в Ужгороді свою улюблену виста

20.09.2013 18:12 ДОЗВІЛЛЯ

У понеділок, 23 вересня, з виставою «Кафе «Жизнь в розовом цвете» Ужгород відвідає театральна трупа Московського драматичного театру під керівництвом Армена Джигарханяна.


Ужгородці вперше матимуть змогу познайомитися з роботою акторів цього театру. У ролях: Станіслав Евентов, Юрій Анпілогов, Анатолій Кот. «Я дуже радий, що з’явилася змога познайомити ваше місто з роботою мого театру. «Кафе «Жизнь в розовом цвете» — це наша улюблена вистава, — зазначив Армен Джигарханян. — Там є дуже хороші, навіть подеколи цинічні роздуми про життя. Наші актори приголомшливо грають цю виставу». «РІО» вдалося зв’язатися з Арменом Борисовичем, який повідомив, що зараз працює над створенням нової вистави.

Сам А. Джигарханян бував раніше у Закарпатті. Зокрема деякі зйомки фільму «Троє на шосе» 1983 р., у якому в головній ролі знімався Армен Борисович, проходили саме в Закарпатській області. Драма «Троє на шосе» змальовує шлях далекобійників із Москви до Закарпаття, роль одного з яких грав саме легендарний російський актор.

До речі, як стало відомо газеті «РІО», ужгородські поціновувачі театру у цьому році матимуть змогу побачити ще кілька робіт Московського драматичного театру під керівництвом Джигарханяна. Організатор гастролей в Ужгороді — «Вільна сцена».

«Кафе «Жизнь в розовом цвете» відбудеться в Закарпатському облмуздрамтеатрі. Поч. о 19.00. Тел. для довідок: 066-053-36-43.

ТЕГИ : армен джигарханян

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат