Газета » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

Міс Ужгород-2012 (ФОТО)

Краса, талант, шоу, вишуканість та елегантність. Це конкурс краси «Міс Ужгород». Конкурс, на який важко потрапити і ще важче перемогти. Конкурс, на якому збираються еліта та найвродливіші дівчата нашого міста.

Закарпатська короткометражка «Ілюзія щастя» побачила світ

Днями в області відбулася презентація знятого на Закарпатті короткометражного художнього фільму «Ілюзія щастя».

Піввіку разом: «Юності Закарпаття» виповнилося 50 років, а її керівникові Михайлові Суслікову — 90

Вони нерозлучні з 1961 року: один із кращих і найстаріших в Україні ансамблів народного танцю і його незмінний керівник, без праці якого це визнання навряд чи відбулось би. Цього року в них подвійний ювілей. Михайлові Суслікову, народному артистові України, майстрові масштабних танців, виповнилося 90 років, а заслуженому самодіяльному ансамблю «Юність Закарпаття» — 50.

У Мукачеві підвішують млинці та шейки!

Виявляється, в Мукачеві у кафе з милою назвою «Палачінточка» ще з початку грудня підвішують не лише каву, а й щось їстівне. Поспішаємо вам про це повідомити. У «Палачінточці» нам сказали, що тут підвішують, як правило, каву, млинці та тістечка. На момент нашого телефонного дзвінка у кафе були підвішені 2 порції млинців, 3 кави та 1 шейк.

250 чашок кави «підвісили» в закарпатській кав’ярні!

Про цікавинки та деякі підсумки акції
«Підвішена кава».

Із легкого «УДАРу» закарпатські КВНники вирушили на оглядини   до Маслякова (ДОПОВНЕНО)

2 січня в Сочі стартував XXIII Міжнародний фестиваль команд КВН «Ківін-2012». Виступивши на ньому успішно, команди мають шанси потрапити у прем’єр-лігу, вищу українську чи першу лігу КВН. Вперше за майже 10 років на сочинську сцену вийшла і команда із Закарпаття   «Тяп-Ляп».

«Підвішена кава» і далі буде в Ужгороді!

Як стало відомо, у Харкові (перше місто України, де започаткували традицію «підвішена кава») акція поширена у 18 кав’ярнях, а в маленькому Ужгороді — у 16 закладах. Ми і надалі у році Дракона продовжуватимемо залучати нові кав’ярні до акції з гаслом «Віддай, якщо можеш. Візьми, якщо хочеш».

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат