Де дешевше відпочивати   у Греції з дітьми

29.03.2013 13:58 ДОЗВІЛЛЯ

Більшість готелів Греції на літній відпочинок по­селяють дитину до 12 років із двома до­рослими в номері безко­штовно. Але іноді буває дуже прикро, коли ди­тині лише виповнилося 12 років і готелі рахують поселення дитини як ще одного дорослого в номе­рі. Цього року для сімей, у яких діти старші за 12 років, є хороша новина.

Є готель, що поселяє ді­тей до 16 років із двома дорослими в номері без­коштовно. І це ще не все! Готель поселяє двох дітей із двома дорослими в но­мері безкоштовно! Тобто сім’я з двома дітьми до 16 років за проживання в готелі платить лише за 2 дорослих! Це насправді дуже приємна новина для сімей, що збираються на відпочинок у Грецію з двома дітьми. А тепер трошки інформації про готель.

Готель CRONWELL PLATA­MON FAMILY RESORT 5* роз­ташова­ний поблизу Халкідіків на Олімпійській Рив’єрі. З вікон готелю відкриваєть­ся дивовижний краєвид на Егейське море та гору Олімп. Готель має свій пі­щаний пляж, обладнаний лежаками і зонтиками, за які вам не доведеться до­плачувати. На території готелю є закритий і від­криті басейни, парк із платанами та алея ківі, працює дитячий клуб, дитячий замок Platamon Palace. Не залишить бай­дужими дітей будь-якого віку та дорослих терито­рія бризок, де можна без­печно порозважатися з бризками у спекотну дни­ну та покататися на гірках. Крім цього для дітей у CRONWELL PLATAMON проводять уроки живо­пису та кулінарії, уроки «зроби сам», розфарбову­вання обличчя, настіль­ні ігри, міні-Олімпійські ігри, рицарські турніри в Platamon Palace і, звичай­но ж, дитячі дискотеки. Для дорослих теж багато розваг. Крім засмагання на пісочку мож­на відвідати школу тан­ців, нічний клуб, караоке Welcome Party, дискоте­ку для всіх, грецькі ве­чори, кулінарні класи та майстер-клас із приготу­вання їжі в ресторані.

Окремо про харчуван­ня: воно тут ультра «все включено», а під час обіду та вечері є дитяче меню.

Дістатися CRONWELL PLA­TA­MON FAMILY RESORT 5* цього літа можна буде літаком зі Львова, тривалість від­починку 7, 10, 14 та біль­ше днів, або на своєму автомобілі. Для подоро­жуючих на своєму авто допоможемо підібрати оптимальний маршрут.

Щодо відпочинку в Греції звертайтеся в Ужгородську філію ТОВ «Дрім Тревел» за адресою: м. Ужгород, вул. Белінського, 24, 2-й поверх.

Тел. 050 700 22 11 або (03122)2 67 95.

Ліц. АВ № 538723 від 06.08.2010

 photo 411043504370-43D04300437043204380-1_zps35463f46.jpg

ТЕГИ : Дрім Тревел

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат