Відпочивай із задоволенням

08.03.2013 12:59 ДОЗВІЛЛЯ

Переваги літнього відпочинку в Греції від «Дрім Тревел».


Хоча на календарі лише перші дні весни, але багато хто вже задумовується, де проведе свої дорогоцінні дні відпустки або літні канікули. І не даремно, тому що саме тепер можна у спокійній обстановці спланувати відпустку з вашим консультантом із туризму, обрати для відпочинку саме ті регіон і готель, які підходять для вашої сім’ї та ще й отримати знижку від готелю за раннє бронювання, яка становитиме від 10 до 30 відсотків!

Донедавна чи не найпопулярнішим напрямком відпочинку для наших туристів була Туреччина, яка за помірних цін радувала харчуванням «усе включено» та безкоштовними лежаками і парасольками на пляжах, а також Болгарія, де відпочити можна було на будь-який гаманець, починаючи від найнижчих цін, що були нижчими навіть за відпочинок на нашому Чорноморському узбережжі. Але з кожним роком дедалі більше наших співвітчизників хоті­ли би відпочити на Егейському або Середземному морі саме в Греції. Чому саме Греція? Греція сьогодні це країна Євросоюзу, розташована в південній Європі з благодатним середземноморським кліматом, багатою історією, смачнючою кухнею, гостинними господарями, з тисячами кілометрами чистих пляжів з білосніжними пісками. І цей перелік переваг можна продовжувати ще довго. Зупинимося на деяких із них.

КЛІМАТ

Середня температура влітку +32о , середня температура води в морі +25о. З квітня по листопад майже не буває дощів, а в липні — серпні ще менше. Купальний сезон із травня по жовтень! Найкращі місяці квітень—травень, коли все зеленіє і розквітає — це найсприятливіший час для екскурсій. В червні встановлюється чудова погода для купання, але туристів ще не так багато — тому й ціни нижчі. Бархатний сезон — вересень, жовтень — спека спадає, але купальний сезон ще в розпалі!

ПЛЯЖІ

У Греції з майже 14 тисяч кілометрів побережжя можна знайти собі пляж на будь-який смак: довгі пляжі з білим піском та кришталево чистим морем, невеличкі пляжі, оповиті скалами, пляжі, які потопають у хвойних деревах, що доходять до самої води. Але грецькі пляжі не тільки дивовижно гарні, а й дуже чисті! Майже кожного року Греція за програмою «Blue Flag» («Блакитний прапор») входить до трійки країн із найчистішими пляжами.

ГОТЕЛІ

Це чи не найважливіше питання для тих, хто хоче відпочити в Греції. Це й не дивно, бо якщо умови проживання так собі, то ні море, ні екскурсійна програма не будуть у радість. І весь відпочинок може бути зіпсованим. Усі готелі Греції відповідають європейським вимогам щодо якості обслуговування і оснащення номерного фонду, а персонал привітний і уважний. У багатьох наших туристів завжди були популярні готелі з харчуванням «усе включено». Але якщо їхати відпочивати в готелі лише на сніданках або сніданках і вечерях, то і в такому разі ви не прогадаєте. Адже недорого пообідати або повечеряти можна в багатьох грецьких тавернах, де вам запропонують свіжі морепродукти, салати, домашні грецькі йогурти, вино та інші делікатеси.

КУХНЯ

Грецька кухня це, в першу чергу, традиції плюс оливки, сир фета, вино, багато соковитих овочів, морепродуктів, м’яса, все це щедро приправлено оливковою олією, соком лимона, спеціями і грецьким сонцем.

ШОПІНГ

У кожному курортному містечку є свої торгові вулиці з магазинами відомих торгових марок та магазини з одягом, взуттям широкого попиту, величезні супермаркети та маленькі лавки пропонують грецькі сувеніри на будь-який смак.

ТРАНСФЕР

Цього року до Греції можна дістатися літаком зі Львова, Києва та інших міст України.

Зі Львова вилітатимемо на Халкідіки по середах і суботах з 25 травня по 2 жовтня. Можлива тривалість відпочинку на курорті 6, 9, 13 і більше ночей. Зі Львова вилітатимемо о 5.00, приліт у Салоніки о 7.15. Повернення назад із Салоніків о 1.40, приліт до Львова о 3.45. І нарешті ще одна перевага на користь відпочинку на Халкідіках, яка не залишить байдужими ужгородців: улітку з Ужгорода до аеропорту м. Львів буде організований трансфер, що зробить доїзд до курорту ще більш комфортним.

На Крит зі Львова можна буде вирушати на відпочинок на 7, 10, 14 ночей. А якщо ви бажаєте відпочити на Родосі, Косі, Корфу або Пелопоннесі, з його недоторканою природою, це можна зробити, сівши на літак у Києві.

Найулюбленішим місцем у Греції для ужгородців залишається «перлина Греції» — Халкідіки та район Паралія Катеріні біля підніжжя гори Олімп. Багато ужгородців приїздить відпочивати сюди на власних авто. Приваблює сюди туристів м’який клімат, сос­нові ліси, оливкові сади, тепле море, піщані пляжі, готелі на будь-який смак. Дістатися на Халкідіки можна також літаком зі Львова або автобусом з Ужгорода.

Серед готелів цього року заслуговує на увагу «Кронвелл Платамон Палас», який цього року поселяє 2 дітей до 16 років з двома дорослими безкоштовно. Розташований на Олімпійській Рив’єрі на 1-й береговій лінії. З вікон готелю видно море та гору Олімп. Готель має свій обладнаний піщаний пляж, працює на харчуванні «ультра все включено». В готелі працює дитячий клуб, є унікальний гральний майданчик «територія бризок» із басейном нульової глибини і водними атракціонами для дітей будь-якого віку, дитячий замок «Платамон Палас», де діти в процесі гри і лицарських турнірів вивчать історію Середньовіччя.

Для пар, що подорожують без дітей і прагнуть спокійного відпочинку, також маємо багато варіантів готелів. Крім того, як завжди, є безліч варіантів економ-відпочинку з різним типом харчування: від апартаментів з власними кухнями до «все включено».

Турфірма «Дрім Тревел» пропонує своїм клієнтам розселення в кращі готелі Греції для будь-яких категорій туристів, ціни на які порадують своєю демократичністю, а сервіс — якістю. Наш приймаючий партнер у Греції — фірма «Ambotis Tours» («Амботіс Тур»). Ми можемо підібрати для вас відпочинок, враховуючи ваш склад сім’ї, близькість до моря, тип харчування, близькість до населених пунктів, можливість активного відпочинку та відвідування різних історичних пам’яток і, звичайно ж, ваш гаманець.

За детальною інформацією звертайтеся: Ужгород, вул. Белінського, 24 (2-й поверх), тел.: 050-700-22-11, 2-67-95. Ліц. АВ № 538723 від 06.08.2010.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат