Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1640, 20

Закарпатці найбільше   ухиляються від мобілізації

Найбільше випадків ухилення від мобілізації зафіксовано в Закарпатській області, військовозобов’язані переховуються за кордоном. Про це на нараді в Адміністрації президента, присвяченій проблемам мобілізації, заявив начальник мобілізаційного управління Генштабу Збройних cил України Олег Бойко.

У мукачівській школі після невдалих ігор із газовим балончиком восьмеро школярів опинилися в лікарні

Закарпатська міліція звертається до батьків із проханням пильнувати своїх дітей. Річ у тім, що не рідко дитячі ігри та забави можуть призвести до тяжких наслідків, а «цікаві», на думку дітей, знахідки та їх застосування — до трагедій. Так, як це сталося нещодавно в одній із мукачівських шкіл.

Безпека на льоду

За інформацією Штабу цивільного захисту населення, безпечним вважається льодовий покрив для одного пiшохода завтовшки щонайменше 7 см зеленуватого вiдтiнку, для обладнання ковзанки не менше 10—12 см, для масового катання — 25 см, переправа групи осіб дозволена, якщо лід завтовшки не менше 15 см.

Виконком закликає небайдужих ужгородців дати тимчасовий прихисток дітям зі Сходу

Члени виконкому Ужгородської міської ради цієї середи 28 січня зуміли розглянути кілька важливих для життєдіяльності міста питань. Зокрема, вирішили, що в ужгородських школах мають працювати професійні охоронці. Про це йдеться в рішенні «Про погодження програми з безпеки навчальних закладів на 2015—2016 рр.» із подальшим винесенням на розгляд сесії для затвердження.

Фашист Путін вирішив добити Україну

Останні дні жахливі для України. Окупаційні війська на Сході пішли в масований наступ. У період «затишшя» ми втратили 2 тисячі квадратних кілометрів української території. В період «перемир’я» після Мінських угод ще 500 квадратних кілометрів.

Природний парк, де небо купається   в одному з семи чудес України

Розмова з директором Національного природного парку «Синевир» Миколою Дербаком.

Як «привласнили»   приміщення під «Кайф»

До редакції надійшов лист від ужгородців, які мешкають у багатоквартирному будинку № 8 на пл. Ш. Петефі в Ужгороді.

Балогівець Гелетей незаконно нагородив зброєю сина Януковича

Ще наприкінці 2008 року, намагаючись налагодити стосунки з тодішнім лідером Партії регіонів   Віктором Януковичем, тодішній начальник Управління держ­охорони України Валерій Гелетей незаконно нагородив пістолетом його сина — Вік­тора.

Закарпаттю не потрібна допомога від Японії

Не потрібно розповідати про те, в якій кризі перебуває зараз наша економіка і як нам потрібна будь-яка технічна чи фінансова допомога.

Дві міні-ГЕС і природний аквапарк в Ужгороді

Місту пропонують вирішення трьох проблем одночасно: водопостачання, енергозабезпечення і створення унікальної рекреаційної зони.

Чому на нас наступають

Тривожні новини надходять зі Сходу країни. Наші «кіборги» тримали аеропорт протягом 240 днів, однак змушені були його покинути. Аеропорт фактично знищений. Багато наших загинуло, багатьох наших окупанти взяли в полон.

Норму «харчпайка» для ужгородських учнів збільшать

Нещодавно в сесійній залі Ужгородської міської ради пройшли громадські слухання на тему «Організація харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста», вхід на які був вільним, тож участь могли взяти всі бажаючі.

500 закарпатців відмовилися йти до війська

Нова хвиля мобілізації розпочнеться в Україні 20 січня та стосуватиметься близько 50 тисяч українців. Ще 54 тисяч — за потребою. Друга і третя хвилі мобілізації цього року будуть проведені у випадку ускладнення ситуації в зоні конфлікту. Що стосується, Закарпаття, то заплановано мобілізувати три тисячі наших краян.

Чи вирветься Закарпаття   з освітнього дна

Так уже сталося, що головним критерієм стану якості освіти в тому чи іншому регіоні є зовнішнє незалежне оцінювання знань. За певними формулами (дивіться нижче) можна визначити, яка школа надала своїм учням хороші знання і вони успішно склали ЗНО.

У місті хаотичні відключення електроенергії

Ужгородці вимагають від влади скласти і оприлюднити графіки відключень.

Як Ужгород отримав бюджет-2015

Перше засідання сесії Ужгородської міської ради у цьому році 14 січня планувалося як «бюджетне», а за два тижні до нього на сайті міськради були розміщені проекти бюджетних рішень. До початку реєстрації в залі прозвучали колядки, у яких діти насамкінець закликали владу не казати на «чорне» «біле» й виконувати свої зобов’язання перед учасниками АТО. Міський голова запропонував оголосити в Ужгороді четвер 15 січня Днем жалоби за загиблими під Волновахою.

Ужгородська дитяча залізниця дихає на ладан

Свого часу міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк прагнув відновити Ужгородську дитячу залізницю, перевівши об’єкт у комунальну власність громади Ужгорода, але зробити цього не дали Львівська залізниця, якій вона належить, і Міністерство інфраструктури України, яке поховало під сукном усі звернення до нього.

Коли влада відремонтує   вул. Лермонтова в частині приватного сектора?

На «гарячу лінію» редакції не раз зверталися мешканці приватного сектора (14 будинків), що на вул. Лермонтова. Дорожнє покриття тут практично відсутнє попри те, що вул. Лермонтова на стику з вул. Швабською є практично в центрі міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат