Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1700, 20

80 % апарату закарпатської   міліції можуть скоротити

80 % працівників апарату Закарпатського обласного управління МВС можуть скоротити внаслідок реформи, підготовленої фахівцями «Реанімаційного пакета реформ», які спільно з Центром політико-правових реформ розробили нову концепцію реформування правоохоронних органів. Це перший за часи незалежності України проект змін міліції, який містить думку громадськості, а не опирається, як раніше, лише на бачення МВС чи РНБО.

Якими хочуть бачити кордони прості люди?

В угорському місті Ніредьгаза в рамках проекту «Кордони очима людей» програми Європейського інструмента сусідства і партнерства (ЄІСП) «Угорщина—Словаччина—Румунія—Україна» відбулася міжнародна науково-практична конференція «Система соціологічного забезпечення транскордонного співробітництва».

Закарпатці нарікають на завищені рахунки за спожитий газ

На Закарпатті зафіксовані випадки завищення обсягів споживання газу. Мало того, що блакитне паливо цього року недешеве, ще й ціни за користування неправомірні.

Ужгород матиме свій сайт, аудіогід та віртуальний тур

Ужгород врешті матиме свій справжній, системний, функціональний і красивий сайт, завдяки якому про найзахідніший обласний центр буде легко дізнатися українським та іноземним мандрівникам.

Суд повернув Погорєлова   в мерське крісло

Ужгородці жити краще не стали, зате можуть споглядати «шоу мерів».

У Закарпатті новий лісовий начальник

Чи зможе він вивести на чисту воду лісогубів.

Люстрація за знищення лісів

Область нарешті отримала нового начальника управління лісового та мисливського господарства. Новим керівником цього важливого для Закарпаття відомства став Михайло Липчей. Під час представлення Липчей зізнався, що усвідомлює відповідальність за те, щоб нарешті припинити безконтрольне нищення лісу в Закарпатті й масштабну корупцію в галузі.

Михайло Лучкай у контексті європейської науки

До 225-річчя закарпатського мовознавця, фольклориста, історика, священика.

Кому ми потрібні?

Коли ми вирішили будувати в Україні демократичне суспільство європейського типу, то розуміли, що совок побороти буде важко. А тим паче, якщо за збереженням совка стоїть найбільш мілітаризована та агресивна країна світу — Росія. Саме тому ми сподівалися, що той таки демократичний світ із його правилами та устоями простягне нам руку допомоги і вирве з лап агресора.

За два тижні в Ужгороді змінилося двоє очільників

Третім тимчасовим мером став регіонал Андріїв

Успішну п’яту школу радо вітають у європейській педагогічній спільноті

Нещодавно делегація Асоціації «Відроджені гімназії України» (ВГУ) на запрошення президента ESHA (Європейська асоціація директорів середніх шкіл) Тоні Дуіфа взяла участь у з’їзді ESHA, який проходив у хорватському Дубровнику.

На Водоканал знову зазіхають рейдери

Під час пре-конференції 20 листопада директор «Водоканалу» Юрій Омельяненко розповів, що Київська фірма «Чиста вода — Ізюм» з луганськими засновниками вкотре робить спробу «анексувати» ужгородський Водоканал.

Війна і гроші

Дві головні теми на слуху: можливість повномасштабної війни з Росією і наскільки глибоко впаде гривня.

Відставка як фарс

А також спосіб уникнути відповідальності за місто в умовах зими, борги й земельний дерибан.

Хто протиратиме штани в парламенті

ЦВК завершила підрахунки і визначила остаточно склад нового парламенту.

Зарплата в Україні — найменша у Європі

У благополучній Європі постійні страйки та маніфестації. Протестанти, як завжди, хочуть   скоротити робочий день, підвищити оплату праці... Окрім того часто вимагають розширити соціальний пакет (оплатити мобільний зв’язок, харчування на роботі, дитячий садок для дітей, заняття у фітнес-залі). У соціальний пакет працівників європейських підприємств сьогодні входять зазвичай медичне страхування, оплата тренінгів та семінарів, страхування життя, недержавне пенсійне страхування, подарунки до свят. Але тамтешні робітники хочуть більшого.

Хто має право на отримання субсидій

Заборгованість населення України з оплати житлово-кому­нальних послуг наразі складає 12 мільярдів гривень. Людям просто немає з чого платити за комуналку. Із 1 жовтня в Україні почали діяти нові удосконалені правила призначення та нарахування житлових субсидій.

Коли чотирилапий друг стане другом для незрячого?

Єдину на Закарпатті собаку-поводиря навчили і подарували угорці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат