Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1760, 20

Чому занепадає Боздоський парк

Наша редакція отримала кілька дзвінків від ужгородців щодо стану Боздоського парку. Атракціони не працюють, кафе закриті. Територія занедбана. Кудись зникли лавиці з правої алеї. Один із підприємців поскаржився, що в парку відключили електроенергію нібито за борги. При цьому всі підприємці здійснили відповідну плату, а чи розрахувалося керівництво парку за електрику, невідомо.

127 «голосувальників   за диктатуру» знову йдуть в Раду

127 народних депутатів, які 16 січня підтримали «закони про диктатуру», знову балотуються в Раду. Про це йдеться в результатах аналізу руху «Чесно».

Пане Порошенко, як вам не соромно!

Ви прийшли на відвертій брехні: АТО за години, зарплата воїнам по 1000 грн. на день, парламентська республіка, децентралізація, люстрація тощо.

Хто і де в депутати йде

Цього вівторка завершився прийом документів від кандидатів у народні депутати, які висунулися за мажоритарною системою.   В цілому для участі у виборах у мажоритарних округах зареєстровано 3 тис. 468 кандидатів, у тому числі 2 тис. 87 самовисуванців і 1 тис. 381 — висунутих партіями.

Закарпатських міліціонерів дуже поважають на Сході й називають окремим батальйоном «Закарпаття»

Цілком несподівано кореспондент газети «РІО» Шандор Роман, який здебільшого писав спортивні новини та робив фоторепортажі зі змагань і чемпіонатів, виявив бажання поїхати в зону АТО і зробити звідти репортаж. Переговорювати його ми не стали, бо Шандор переконував, що поїхати в зону АТО він хоче і задля певного переосмислення життя, і для того, щоб з’ясувати, що ж там відбувається насправді.

«Сенс життя — бути потрібним, а щастя — це мати внутрішню гармонію»

Надія Бойко, доктор біологічних наук, професор УжНУ, про життя, наповнене проектами, а також неправильну організацію сучасної науки.

Десять котелень, придбаних   для бюджетних закладів у кредит, фірма-виробник може забрати

Як ми вже повідомляли, у жовтні в Ужгороді збираються встановити дві котельні на дровах для обігрівання дитсадка, що розташований на вул. Добролюбова, а також ЗОШ № 12 і ЗОШ № 15 до початку опалювального сезону. Завдяки цим котельням, як запевняють у мерії, місто знизить споживання газу на 12,5 %.

Міських активістів обурює якість дорожнього ремонту

Тимчасова міська влада останніми місяцями захоплено декларує проведення ремонтів ужгородських доріг. Насправді ж якість їх часто-густо далека від задовільної.

«Ніч у бібліотеці»   влаштували для закарпатських шанувальників книги

Масштабну програму влаштували працівники Закарпатської обласної універсальної бібліотеки ім. Ф. Потушняка в рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Без совісті й честі

Як Балоги «роблять вибори».

Він знову хоче в Раду

«Регіонал» Василь Ковач уже був депутатом Верховної Ради. І він голосував за «диктаторські закони». Він руками голосував за те, щоб:

Газу на всіх не вистачить.   Буде холодно

Останніми днями осінь заявила про себе. Температура значно понизилася і, відповідно, багато людей задумалися, як воно буде взимку без газу. Свого часу закарпатці раділи кожній новині з тупим заголовком «Блакитне паливо дісталося такого то села»… Багато людей раділи, що більше не потрібно буде морочитися з дровами, розбирали і викидали свої кахельні печі. Тепер шкодують.

День Ужгорода

Программа свята.

Мирослав Дочинець пише нову книгу про «речі вічні і сучасні»

Письменник дивується, як деякі українці хочуть крові, і радить дочекати «завтра».

«Через п’ять років України   не стане»…

n Скандальний російський політик Володимир Жириновський вважає, що до 2019 року Україна припинить своє існування. Про це він заявив у інтерв’ю німецькому виданню Bild. «Якщо процеси розпаду продовжуватимуться у нинішньому темпі, Україна не збережеться як незалежна держава до 2019 року. Київ переживає страшну кризу, створену власними руками», — сказав він.

Сесія голосувала неоприлюднений порядок денний,

обрала Почесних громадян Ужгорода, а також лауреатів Почесної відзнаки.

Під майбутній спортивно-реабілітаційний центр   для інвалідів почали   розчищати територію

Рішенням Ужгородської міської ради від 5 вересня ц. р. Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів із ураженням опорно-рухового апарату було передано комплекс приміщень колишньої котельні площею понад 1600 м кв. за адресою вул. Ф. Тіхого, 13Б, із орендною платою 1,2 грн.

Унікальні закарпатські балади побачили світ через півстоліття після першого видання

«Народні балади Закарпаття» вийшли друком у видавництві «Карпати» 1958-го та 2013-го. Відомо, що фольклорист Петро Лінтур був незадоволений першою книгою через втручання в текст: у радянський час не можна було вживати діалектизмів, мовляв, вони калічать літературну мову.

Новий «губернатор» вийшов   у люди

В обладміністрації відбувся публічний вихід нового губернатора Василя Губаля до активу та преси. Дехто з активістів прийшов із плакатами «Бандюкам клану Балог — люстрацію!». Інші просто попередили, що будуть прискіпливо контролювати дії нового очільника.

Міліція затримала розбійну   банду, яка 6 разів нападала   на закарпатців зі зброєю

На рахунку зловмисників — щонайменше 6 розбійних нападів із застосуванням зброї   та 8 крадіжок, скоєних у Тячівському й Хустському районах. Серед бандитів виявилися і двоє колишніх десантників…Ця добре організована й законспірована банда діяла протягом двох років.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат