В Ужгороді брудна війна компроматів

15.05.2015 16:00 РАТУША

Як повідомляє Інтернет-видання ProZak.info, в Ужгороді триває протистояння між кількома владними групами впливу. Нинішній голова міста Віктор Погорєлов тримає удар як від свого першого заступника Івана Волошина, так і від колишнього тимчасового мера Віктора Щадея.

Видання наводить лист читача Івана Сарканича, який переконаний, що війна компроматів псує імідж міста.

«Останнім часом в Ужгороді в хід пішли брудні компромати. До прикладу, заступникові мера Іванові Волошину вдалося перетягнути на свій бік кількох комунальників, які за сприятливих обставин (у разі приходу до влади самого Волошина) отримають значну частину комунального пирога міста. Саме для цього Іван Волошин мав намір ліквідувати ЖРЕРи і на їхньому місці створити одну потужну структуру зі своїми кадрами.

Звичайно, ужгородцям така ідея зі ЗМІ Волошина подавалася як манна небесна, тому важко було розібратися у справжніх намірах. Тим не менше, будь-яка реформа потребує певних жертв, тому ужгородці просто спостерігали.

Однак згодом усе стало на свої місця. До Волошина приєднався і в. о. екс-мера Віктор Щадей, який почав збір підписів за відставку Погорєлова з посади мера. При цьому Щадей так і не зміг чітко сформулювати, для чого це робити за 5 місяців до виборів. А згодом команда Волошина вдалася до навали примітивного компромату.

Достатньо пригадати публікації на інформаційних ресурсах Волошина про нібито вкрадену Погорєловим міську бруківку чи відеокамери. Згодом наїзд на Погорєлова начальника ЖРЕРу № 8 Юрія Оксьона, потім таємний відеозапис муніципального поліцейського Сергія Горбаня розмови з Віктором Погорєловим», — пише читач видання ProZak.info і переконує, що мер Погорєлов дарма почав виправдовуватися й у відповідь наводити компромати на своїх опонентів.

«Ну і варто звернути увагу на останній випадок кампанії з компрометації Погорєлова — 9 травня ЗМІ Волошина подали інформацію про те, що Віктор Погорєлов пішов на акцію вшанування загиблих у війні зі стрічкою прапорів російського прапора. Звичайно, мережа підхопила цю інформацію і швидко розповсюдила її. А вже згодом виявилося, що нічого Погорєлов у руках не тримав і ця стрічка з букета квітів жіночки, яка стояла позаду мера Ужгорода. Швидше за все, це словацький триколор.

Звісно, інформаційні ресурси Волошина і не думали спростовувати інформацію і вибачатися перед Погорєловим.

У всій цій історії виникає логічне питання: а судді хто? Чому Волошин не може протистояти Погорєлову в інший спосіб? Наприклад, показати недоліки в роботі мера і протиставити цим недолікам свої успіхи. Та тому що найлегше опублікувати примітивний компромат із триколором, за яким не видно кримінал із захопленням історичної пам’ятки в центрі міста самим Волошиним», — резюмує Іван Сарканич».

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат