Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1860, 20

Ужгородська прокура-тура «зацікавилася» гуртожитком   на вул. Бородіна,

Водночас на Інтернет-сайтах заявляють про «рейдерство».

Ужгородцям пообіцяли звільнити міські маршрутки від російської попси

Оскільки скарг на те, що ужгородців у маршрутках мордують російським музичним ширвжитком дуже багато, міським перевізникам рекомендовано не вмикати у салонах записів російської попси.

Ужгород може залишитися без води

Відкрите звернення до влади міста Ужгорода.

Загін кращих українських   фехтувальників осів у Лумшорах

Протягом двох тижнів на турбазі «Лумшори» на Перечинщині проходять традиційні всеук­раїнські навчально-тренувальні збори кращих фехтувальників України.

Словаки застрелили провідника нелегалів з Жорнави

Інцидент із застосуванням вогнепальної зброї стався на українсько-словацькому кордоні неподалік Великоберезнянського району. Камери спостереження, встановлені в прикордонному лісі словацькими поліцейськими, зафіксували пересування групи осіб — п’яти нелегалів (пізніше з’ясувалося, що це були громадяни В’єтнаму) та провідника, у котрого в руці був обріз мисливської рушниці.

У Ключарках знайшли чоловіка   з кулею в голові

3 cерпня близько 19.50 на автодорозі у с. Ключарки Мукачівського району в автомобілі «Хюндай» виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову. Вбитим виявився мешканець с. Ключарки, 1979 р. н., повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області. За фактом триває досудове розслідування. Правоохоронці звертаються до громадян, які можуть надати допомогу в розкритті злочину. Кому відома будь-яка інформація про вчинення цього кримінального правопорушення, звертатися за телефоном 099-146-15-46.

Штучний скандал   навколо кортів

6 серпня в Ужгороді відбулася прес-конференція, на якій йшлося, що тенісні корти на «Спартаку» ніби хочуть продати, змінивши їхнє цільове призначення, а тенісна інфраструктура в Ужгороді — у критичному стані.

Невідомі патріоти нагадали   туристам у Карпатах,   хто такий президент Росії

Авторам кам’яного нагадування довелося чимало потрудитися, однак воно було того варте. Фото з сайта www.rakhiv.in

«Син дуже любив батька, тому не міг розповісти про згвалтування, щоб не зрадити його».

Два роки тому 10-річний хлопчик із Ужгорода покінчив життя
самогубством, стрибнувши з даху багатоповерхівки.

Хвиля протимобілізаційних акцій

Закарпатці перекривають дороги, не пускаючи чоловіків до війська.

Очевидне - неймовірне (Фотофакт)

Будівництво на місці колишньої молочарні.

Нова влада: серйозні випробування   ще попереду

Час не стоїть на місці і саме сьогодні, 2 серпня, маємо 5 місяців із дня призначення на посаду голови облдержадміністрації Валерія Лунченка. Вибір Києва для багатьох був несподіванкою, бо головне крісло краю пророкували іншому нардепові від Закарпаття. Навіть не пророкували, а говорили, як про незаперечний факт і деякі ЗМІ вже розписували, яке райське життя розпочнеться для закарпатців.

Паралельна реальність в умовах війни: державні дачі під Києвом

У Києві знайдено табір біженців зі Сходу України. Ці бараки розташовані біля станції метро «Видубичі» на території закинутого заводу, де переселенці мешкають у нелюдських умовах. А в кількох кілометрах від цього місця існує паралельна реальність — так званий «Будинок відпочинку Конча-Заспа», пише УП.

Москаль просить прокуратуру дослідити діяльність колишнього голови Великоберезнянської райради

Нардеп Геннадій Москаль направив генпрокурору Віталієві Яремі депутатське звернення щодо службової діяльності колишнього голови Великоберезнянської районної ради Василя Канюка.

УжНУ бореться за двох абітурієнтів з Закарпаття, які набрали максимум у ЗНО

А активісти звернулися до влади, аби та вивела Закарпаття
із аутсайдерів шкільної освіти.

На Закарпатті усіх поспіль   не мобілізовуватимуть

Часткова мобілізація не стосуватиметься хлопців, які не проходили строкову службу і наразі є призовного віку. Тільки ті, що мають військово-облікову спеціальність та пройшли службу в радянській чи українській армії, підпадатимуть під мобілізацію.

Ракошинська істерія

Минулий тиждень розпочався доволі тривожно. Почала надходити інформація з різних районів області про перекриття доріг. Найбільше галасу наробили мешканці Ракошина, з понеділка кілька десятків матерів із неповнолітніми дітьми вийшли на трасу Чоп—Київ і заблокували проїзд.

Переселенці зі Сходу співали в нічному кафе...   гімн країни-агресора,

...через воєнне вручання якої сховалиcя у мирному Ужгороді

Минулої п’ятниці на сесії Ужгородської міськради був один із тих випадків, коли влада підтримала позицію громади м. Ужгорода.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат