Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1920, 20

Який насправді інтерес у опонентів малих ГЕС?

Або чому «зелені піонери» не працюють над вирішенням насправді болючих екологічних проблем Закарпаття.

Який він, біометричний?

Коли розвіються міфи навколо біометричних паспортів.

Громадська рада висловила недовіру Щадею...

...і рекомендує міській раді припинити його повноваження на посаді секретаря

Або повна бездіяльність, або шкода.   Історичну бруківку «зарили в асфальт»

В Ужгороді триває ямкове латання дорожнього покриття магістральних вулиць, про який тимчасова влада нині завзято звітує. Апогей абсурду цього процесу ужгородці зафіксували у четвер на вул. Лучкая: бруківку в історичній частині міста... заливали асфальтом.

Чому воду в Ужгороді зроблять «золотою»?..

До редакції «РІО» телефонує чимало ужгородців через перспективу суттєвого подорожчання води з 1 липня. Люди кажуть, що цього тижня отримали повідомлення від Водоканалу, який повідомляє: згідно з Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 13.06.2014 № 662, з 1 липня 2014 р. тариф на водопостачання та водовідведення для всіх споживачів у м. Ужгороді становитиме 11,84 грн./куб.м.

Кришки люків   чи «кришка»... в суді?

Протягом двох років побутові проблеми мешканців будинків 7 та 7а на вулиці Керченській залишалися невирішеними. За допомогою вони   звернулися до ГО «Самодопомога Закарпаття».

Мешканці Шумної та Острівної потерпають від стихійної вантажної автостоянки

Під вікнами мешканців вулиць Шумної та Острівної будують АЗС, відтак ускладнився прохід та заїзд до будинків із боку Шумної.

Чи повинні закарпатці воювати на Східному фронті?

Новий президент Порошенко обіцяв, що війна на Сході закінчиться протягом тижня. Минули вже два, а війна в розпалі. На жаль, не обійшло горе і нашу область. Першим загинув молодий хлопець із Берегова Роланд Попович. Куля снайпера…

Балогу не підпустили й до Партії розвитку

У Києві пройшов Форум розвитку України, на якому ухвалено остаточне рішення про створення партії.

Неприємний післясмак   свята медиків

Минулого тижня відзначали День медика. Було багато пафосних привітань. Були подарунки і слова подяки лікарям за сумлінну працю. Були інтерв’ю з відомими медиками краю. Усе, як завжди.

Малі ГЕС: енергонезалежність чи надумана небезпека?

Фахово про плюси і мінуси малої гідроенергетики на Закарпатті.

Газ перекрили. Запасів вистачить до кінця літа

Чи повернеться Закарпаття до дров та гідроенергетики?

Біженці бувають різними…

На Сході війна і фіналу не видно. Люди тікають із розбомблених та розграбованих міст, рятуючись від смерті. Дехто тікає в Росію. Дехто в різні регіони України. Закарпаття також приймає біженців зі Сходу. Люди в нас намагаються створити прибульцям комфортні умови. Створюються групи волонтерів, дечим допомагає влада.

Коли через Карпати загуркоче   потяг до столиці?

Міністерству запропоновано новий, оригінальний
проект пасажирського сполучення за маршрутом «Київ—Рахів».

Один із сатаністів, звинувачених у вбивстві 18-річного хлопця, повісився в камері ізолятора

Минулої п’ятниці, 13-го, в Тячівському районному суді почалося слухання у справі про жорстоке вбивство 18-річного хлопця (про що «РІО» детально розповідала наприкінці минулого року).

Після складних пологів померли і породілля, й новонароджена дитина

Трагедія сталася в Тячівському районі. 36-річна жінка з с. Лопухів прийшла в пологове відділення центральної районної лікарні, щоб у призначений термін народити дитину, але додому вже не повернулася.

Бездіяльність Виноградівської районної влади може призвести до сміттєвої катастрофи

Виноградів розірвав угоду з «АВЕ-Виноградів» на вивезення підприємством сміття на міський полігон. В результаті під загрозою антисанітарної катастрофи опинилося не лише місто, а й район у цілому.

Смерть зі Сходу дісталася   Закарпаття...

Першим убито 19-річного берегівчанина, згодом загинули ще три закарпатці від куль бойовиків поблизу селища Щастя.

Закарпатські нардепи ініціюють зниження плати за ліцензію   для виноробів

Народні депутати України Іван Бушко та Іштван Гайдош 19 червня зареєстрували у Верховній Раді законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання виходу з тіні малих та середніх підприємств виноробництва, що сприятиме росту конкурентоспроможності галузі та виведе її з кризи, яка виникла у зв’язку з особливою економічною зоною в АРК».

Пам’ятник Леніну... (Фотофакт)

Пам’ятник Леніну, про який тривалий час велися розмови, таки відправили на переплавлення. Матеріал, із якого було виготовлено Ілліча — бронза, її вага 2574 кг, всередині   він виявився порожнім...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат