Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1980, 20

Конкурс на головного міліціонера області перетворився у фарс

Цього тижня в Ужгороді хтось намагався організувати громадські слухання щодо оголошеного міністром МВС України Арсеном Аваковим відкритого конкурсу на посаду начальника УМВС України в Закарпатській області.

Коли закінчиться війна

Вісті з фронтів на Сході України все ще залишаються тривожними. Сепаратисти спокійно обстрілюють із мінометів наші телевежі, влаштовують засідки на українських десантників, захоплюють адмінбудинки та техніку. Навіть історичний музей радянської зброї захопили. Генпрокуратура підтвердила, що бойовики вже вбили 78 громадян.

Скандал навколо статусу закарпатських угорців

Зараз в Україні занадто загострене питання сепаратизму. Україна ніяк не втримає деякі свої території від агресії російського Кремля, тому будь-які зазіхання на цілісність держави сприймаються в країні занадто нервово і збуджено.

В Ужгороді вітер ламав дерева   і рвав електропроводи

В останні дні тижня ужгородські рятувальники прибирали з проїжджої частини і розпилювали дерева, повалені буревієм. Як повідомляє УДСНС у Закарпатській області, 14 травня близько 20.00 в Ужгороді дерева падали на дороги відразу в кількох місцях: на вул. Тіхого, Галана, Локоти й проспекті Свободи.

У тимчасового мера згоріло авто

Невідомі підпалили автомобіль виконувача обов’язків міського голови Ужгорода Віктора Щадея. Авто Ford Focus, яке   в. о. мера Ужгорода придбав у 2013 р., було припарковане у дворі багатоповерхівки в «новому» районі, де він мешкає.

Як не з’їхати з глузду через події   в Україні

Поради тим, хто дуже емоційно переживає агресію Путіна.

Загострення шизофренії

Хворий на голову кремлівський карлик Пуйло знову надумав щось зле. Сказав європейцям, що вже не проти українських виборів і сепаратисти Східної України мали би перенести свій референдум.

Вибірковий сепаратизм у Закарпатті

Цілісність України врятувати вже практично неможливо. Сепаратисти на Сході країни просто озвіріли. Чого вартий лише факт захоплення трьох спецпризначенців СБУшної «Альфи», над якими знущалися і яким нібито повиколювали очі. Фактично весь Донбас перетворився в зону впливу терористів, які захоплюють адмінбудови, будівлі силових структур і нападають на військові об'єкти.

Шоколадний король переконував закарпатців,   що він повинен бути королем України

А бандити клану Балог розігнали активістів Євромайдану
на зустрічі з Порошенком.

СБУшники пов’язали на хабарі   8 тисяч доларів начальника   відділу закарпатської прокуратури

Як вдалося дізнатися редакції, затриманий — начальник відділу правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Закарпатської області Олег П.

Дівчина, в яку   влучила блискавка, вижила, але нічого   не пам’ятає

У с. Малий Раковець Іршавського району в 17-річну школярку влучила блискавка. Дівчина разом із матір’ю й бабусею копала картоплю на ділянці біля лісу і слухала через навушники музику. В кишенях у неї були два мобільні телефони.

Споживча корупція, або Як няньо синові бізнес робить

Цього літа Україна відзначатиме 23-річчя незалежності. Вже виросло ціле покоління. Проте й досі є окремі галузі господарської діяльності, для яких, так би мовити, час зупинився. Таким острівцем радянської влади є, зокрема, споживча кооперація.

Непровітрюваний Ужгород

Серед міст Західної України в обласному центрі Закарпаття дихають найбруднішим повітрям.

Транскарпатська залізниця споруджена 120 років тому

А ще перед тим нащадки римлян у 1886-му «подарували» закарпатцям Географічний центр Європи.

Геннадій Ведерніков: «Я все одно вільний, як ніколи, у сім’ї цілком можливо почувати себе вільним"

Мабуть, його знає чи не весь Ужгород. Принаймні візуально. Він усюди, він завжди, він активний, завжди усміхнений, вітається з усіма й випромінює неймовірну енергію. Позитивну. Ви бачите його на різних заходах, найчастіше він на велосипеді або ж швидко мчить, вбраний у яскравий спортивний одяг, сяє щирою усмішкою. Йдеться про ужгородського стоматолога, спортсмена й невимушеного Геннадія Ведернікова. «РІО» розпитувала в нього про життя, погляди, любов, спорт і секрети життєрадісності. Він завжди мчить, йому бракувало часу і на тривале інтерв’ю; коли всі з ним   вітаються, то він зізнається, що все місто — його. Подаємо пряму мову щодо кількох аспектів життя.

100 спортсменів із 12 країн зібрав цьогорічний міжнародний турнір із петанку «Сакура-2014»

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку, в якому цього разу взяли участь майже 100 спортсменів із 12 країн. Примітно, що почесним гостем турніру став президент Всесвітньої федерації петанку Клод Азема з Франції, який до того ж привіз із собою чемпіонів світу французів Крістіана Фаззіно та Деніса Олмоса. Французи підтвердили, що не дарма є кращими з кращих і вигравали турніри протягом усіх трьох ігрових днів.

В Ужгороді спекулюють пам’яттю і релігією

Нещодавно ужгородці помітили, як на пл. Б. Хмельницького,
а саме в зеленій зоні навпроти готелю «Ужгород», з’явився хрест.

Виконком полякав рекламовласників   і роздав портфелі «новим» людям

7 травня выдбулося засідання виконкому Ужгородської міської ради.

Сергей Ратушняк:   «Путин, что ты натворил?!»

В чём трагедия происшедшего?.. Тысячи лет — никакой Руси. Всякая срань-таракань разъезжает, гуляет, грабит и насилует. Иван Грозный психанул — интегрировался. Далее от шведов, французов, поляков, турков и австрияков хотели уничтожить, покорить, поработить. Европа устроила жидовский переворот, когда увидела Империю во главе со Столыпиным. Называется Вел. Окт. Соц. Революция. Столыпина также замочил жид в киевской опере. Далее истребление цвета славянской нации, наполнение власти отребьем и отбросами революции. Поход Гитлера, как результат «развода» Лондона и перевода основного удара с Лондона на Москву, почему Черчилль и победил во Второй мировой. Далее мир развивается и строит «Мерседесы», «Боинги», «Бугатти». Носят одежду от кутюрье Диор, Армани, нюхают «Шанель» и отдыхают в Ницце и Монако.

Розлучення як крах сімейного союзу

Закарпатці хоч і розлучаються рідше, зате через типові причини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат