Губернатор на два місяці

19.09.2014 20:44 ПОЛІТИКА

Новопризначеного губернатора Закарпаття Василя Губаля експерти вважають виключно номінальним. Зокрема, аналітик Володимир Татарський не бачить для Василя Губаля тривалого політичного майбутнього в кріслі губернатора. «Ця зима буде дуже важкою в економічному плані. Люди уже зараз відчувають проблеми з продуктами харчування, а через 2—3 місяці стане по-справжньому страшно. І тому після виборів не потрібно буде нікого призначати чи звільняти. Після виборів чиновників почнуть вішати на стовпах», — запевняє експерт.


На думку Татарського, на посаду губернатора міг піти будь-хто із Балог. Але вони усвідомлювали недалекоглядність такого рішення і можливі його наслідки, тому вирішили поставити на це місце свою людину. «Зараз брати тікають. Вони розуміють, що країна перебуває на межі колапсу. Навіть Іван Балога йде на вибори, щоб піти із посади голови обласної ради. І щоб не ризикувати самим вони дуже грамотно впихнули Губаля. Тож мої йому співчуття».
Окрім того, цілком зрозуміло, що Петро Порошенко таки не буде мати свою більшість у майбутньому парламенті, тому відразу після виборів питання про керівника краю постане знову.

ТЕГИ : Василь Губальвіктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат