Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2000, 20

Виконком полякав рекламовласників   і роздав портфелі «новим» людям

7 травня выдбулося засідання виконкому Ужгородської міської ради.

Сергей Ратушняк:   «Путин, что ты натворил?!»

В чём трагедия происшедшего?.. Тысячи лет — никакой Руси. Всякая срань-таракань разъезжает, гуляет, грабит и насилует. Иван Грозный психанул — интегрировался. Далее от шведов, французов, поляков, турков и австрияков хотели уничтожить, покорить, поработить. Европа устроила жидовский переворот, когда увидела Империю во главе со Столыпиным. Называется Вел. Окт. Соц. Революция. Столыпина также замочил жид в киевской опере. Далее истребление цвета славянской нации, наполнение власти отребьем и отбросами революции. Поход Гитлера, как результат «развода» Лондона и перевода основного удара с Лондона на Москву, почему Черчилль и победил во Второй мировой. Далее мир развивается и строит «Мерседесы», «Боинги», «Бугатти». Носят одежду от кутюрье Диор, Армани, нюхают «Шанель» и отдыхают в Ницце и Монако.

Розлучення як крах сімейного союзу

Закарпатці хоч і розлучаються рідше, зате через типові причини.

Першій ужгородській гімназії — 400 років

Ужгородська гімназія (1613—1994): найважливіші сторінки історії.

Росія хоче крові

Великоднє затишшя було занадто коротким. Російські терористи продовжили провокації на Сході України. Вони атакували склади зі зброєю в Артемівську, вони обстріляли наш літак і гелікоптер, вони вчинили провокацію з розстрілом мирної родини, а оголосили, що це зробив «Правий сектор».

У таксиста клієнт забрав автівку, пригрозивши пістолетом

Ввечері перед Великоднем до одного з таксистів Ужгорода звернувся чоловік із проханням за відповідну плату відвезти його в Перечин. Однак, як з’ясувалося, клієнт мав дещо ширші наміри, ніж просто доїхати до вказаного пункту призначення. Як тільки вони доїхали до Перечина, пасажир наказав водієві вийти з автівки, віддати ключі від машини і протягом певного часу не звертатися до міліції. В цю ж мить таксист відчув, що йому в бік приклали предмет, схожий на пістолет. Чоловік перелякався не на жарт і віддав ключі від автомобіля злочинцеві в руки.

В Ужгороді в обласному музеї архітектури і побуту розпочала роботу виставка буддiйського мистецтва «

Це єдина унікальна мандрівна експозиція, що складається з понад 300 оригінальних експонатів, привезених із Тибету, Непалу, Бутану та Індії.

Закарпатці стали менше   відмовлятися від щеплень

До 30 квітня в Закарпатській області в рамках Всесвітнього тижня імунізації дев’ятий рік поспіль здійснюються заходи, спрямовані на просування одного з найдієвіших інструментів охорони здоров’я у світі — використання вакцин для захисту людей різного віку від хвороб. У 2014 році запропоновано провести Всесвітній тиждень імунізації під гаслом «Не відставайте від життя!», повідомляє прес-центр УОЗ у Закарпатській області.

Високогірник, який рятував закарпатські заповідники і винайшов еліксир здоров’я

Василь Комендар присвятив 30 років «Бальзаму Карпат», рецепт якого у нього вкрали.

Прокуратура допоможе міській владі розібратися зі «стихійним» будівництвом

Післявеликодня сесія в середу збиралася повільно, навіть здавалося, що кворуму для її роботи так і не збереться. Але депутати поволі «підтягнулися», на початку сесійного засідання внесли до порядку денного проекти рішень про Меморандум національної єдності й зміни до складу комісії з питань майнової політики, власності та приватизації.

Контейнери для роздільного збирання сміття з’явилися знову

Спроби навчити ужгородців роздільному сортуванню сміття робилися під час попередньої каденції мера Сергія Ратушняка. Навіть розроблялися посібники для школярів, а контейнери стояли на території деяких шкіл.

В Ужгороді активістами створена «карта проблем» міста

Як повідомляє сайт Подробности, на цій мапі за кілька тижнів назбиралися сотні критичних точок. Мешканці наносять усе: від ям на дорогах до стихійних парковок. Свою карту автори планують передати відповідним державним установам, що покликані дбати про порядок і благоустрій. Кожна проблема має свою позначку. Тут відмічені ями на дорогах, відсутність тротуарів, дорожніх знаків, пішохідних переходів, стихійні сміттєзвалища й інші проблеми. Що їх настільки багато, автори ініціативи й не припускали.

Захід і Росія поділили Україну

Схід України влаштував свій Майдан. Ті ж шини
на барикадах, загони хлопців у камуфляжах із битками та зброєю, такі ж захоплення адмінбудівель та міліцейських дільниць. Щоправда, мета Майдану була чітка — прибрати владну банду, яка грабувала країну. Мета східного антимайдану — відокремитися.

Депутатська істерія

Чергову сесію обласної ради, яка відбулася в четвер, важко назвати спокійною. Імпульсивні висловлювання, звинувачення, сварки, грюкання дверима — в такій напрузі проходив розгляд питань порядку денного.

Літнього американця, що   оселився в закарпатській глибинці, вкотре обікрали земляки

Громадянина США Джорджа Білканича, про котрого «РІО» докладно розповідала на початку минулого року, знову обікрали. Цього разу знайома жінка забрала в нього з дому 300 доларів, наручний годинник «Rolex», а також кишеньковий годинник, марку якого він не пам’ятає.

Чи знизяться ціни на ліки?

Як відомо, уряд запровадив новації шляхом прийняття Закону «Про запобігання фінансовій катастрофі та створення передумов для економічного зростання». Одне з нововведень торкнулося населення і пов’язане воно з оподаткуванням ліків податком на додану вартість.

Творець красивого й корисного,

...або Як Михайло Зелді з ветлікаря селекціонером став

Міські депутати при ухваленні рішень знову «кнопкодавили»

Важливі для міста питання на сесійному засіданні Ужгородської міської ради в п’ятницю 11 квітня ухвалювали, згідно з табло, 53 депутати. У залі засідань присутніми були також люди, які з плакатами «Джамбула, 50» та «Мешканці гуртожитку також мають право на житло» терпляче чекали вердикту міських достойників.

Перед Великоднем невідомі самовільно вирізували дерева у дворі буд. № 53   на пр. Свободи

У вівторок 15 квітня на «гарячу лінію» редакції зателефонував Іван Угрин, який мешкає в будинку № 53 на проспекті Свободи. 79-річний чоловік схвильовано повідомив, що невідомі щойно спиляли липу, яка росла поблизу під’їзду № 6 у дворі його будинку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат