Жодних втрат закарпатська   міліція в зоні АТО не зазнала

Людмила Федоришина 12.09.2014 14:44 ПОДІЇ

Вбивства, згвалтування, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, розбійні напади — про те, як закарпатським правоохоронцям вдавалося боротися зі злочинністю протягом останніх 8 місяців, днями розповідав начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.


За словами головного міліціонера, загалом за цей період було скоєно 7818 кримінальних правопорушень, із них у 3023 фактах порушників удалося встановити, а справи скерувати до суду. Так, із 19 скоєних вбивств, у 16 випадках встановлені особи, які вчинили злочин. Також у 5 з 8 фактів встановлені гвалтівники. Із 27 розбійних нападів у 16 випадках вдалося встановити нападників.

Що стосується незаконного обігу наркотиків, то цього року, за словами С. Шаранича, кількість кримінальних проваджень зросла на 17 % і становить 257 справ. Загалом вилучено 10 кг наркотичних засобів. Також правоохоронцям за звітний період вдалося ліквідувати 15 міжнародних наркотичних каналів, які постачали в Україну наркотики.

Стосовно ситуації на дорогах області начальник УМВС України в Закарпатській області констатував, що за 8 місяців працівниками УДАІ УМВС України в Закарпатській області зафіксовано 394 ДТП, в яких загинули 90 осіб. У більшості випадків причина ДТП — порушення Правил дорожнього руху. За ПДР працівники ДАІ наклали штрафів на 999 тис. грн.

Також головний міліціонер області повідомив, що за 8 місяців ряди міліції порідшали на 16 працівників, яких було звільнено, а 32 керівники різних структурних підрозділів понесли дисциплінарну відповідальність.  

Що стосується участі закарпатських правоохоронців у антитерористичній операції на Сході країни, Сергій Шаранич зазначив: «Працівники всіх структурних підрозділів закарпатської міліції задіяні в АТО. Не було жодного факту відмови того чи іншого працівника від участі, всі йшли добровільно. Я і всі мої заступники теж неодноразово брали участь у операції. Щомісяця ми відправляємо наших правоохоронців у потрібній кількості на Схід. Вони там беруть участь як у забезпеченні правопорядку, так і безпосередньо у воєнних операціях. На щастя, жодних втрат і поранених закарпатська міліція в зоні АТО не зазнала».

Людмила Федоришина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат