Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Вирішальний травень

Як це не дивно, але і в росії, і в Україні йдуть розмови про те, що війна може раптово закінчитися вже в травні цього року.

Прихильник путіна – коньячний барон Гісем – опинився під ще одним ударом

Київ тримає під пильним контролем справи проти директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема. Вседозволеність коньячного барона залишилася в минулому.

Товариство українців в Угорщині звернулося до угорського парламенту та Віктора Орбана

Речниця української національної меншини Угорщини Ліліана Грекса оприлюднила звернення до угорського парламенту та Прем'єр-міністра Віктора Орбана в якому закликала підтримати початок переговорів про вступ України до Європейського Союзу.

До Виноградова знову прибула гуманітарна допомога дітям від Чехії та Словаччини

Ще на Днях України в Кошице головний організатор цих Днів, голова громадської організації Феман Едуард Бураш познайомився з представниками гуманітарної організації з Чехії "Дорога надії життя". І тоді визріла думка спільної акції допомоги дітям в Україні.

Чому провалився план

Нам обіцяли швидку перемогу влітку цього року. Нам обіцяли потужний контрнаступ і звільнення окупованих територій. Але щось пішло не так.

Син нардепа Балоги отримає у власність земельну ділянку у курортній зоні на Мукачівщині

Ще зовсім недавно ми розповідали про скандал у Мукачеві, де попри спротив громади та за сприяння мера Мукачева Андрія Балоги було продано три гектари землі біля стадіону "Авангард" фірмі екс-нардепа, а нині голови Мукачівської райради Михайла Ланя.

Сум і біль

Закарпаття зазнало величезної втрати. У це довго не хотілося вірити. Спочатку появилися невеликі дописи в соцмережах про те: що наша Закарпатська 128-ма гірсько-штурмова бригада потрапила під обстріл і є багато загиблих. Однак згодом появилися дописи з проханням не поширювати не перевірену інформацію. Була надія: що це неправда.

Зрада чи реалії

Цього тижня найбільшим скандалом виявилася реакція на велику статтю у відомому журналі Тайм. Журнал опублікував статтю під назвою "Самотня боротьба Володимира Зеленського".

Чому знову будемо без світла

Минулу зиму ми ледве пережили без електрики. Окупанти випустили понад 270 ракет та дронів по об’єктах ”Укренерго”. В результаті цього потужність енергосистеми України зменшилась на 68%, а останній опалювальний сезон Україна закінчила з руйнуваннями або пошкодженнями теплової генерації на рівні 75%. Пошкодження електростанцій, підстанцій, трансформаторів та ліній електропередач в сумі нанесли шкоди Україні на 11 мільярдів доларів, що є колосальною сумою для нашої країни.

Чому немає інформації про справу директора коньячного заводу

Закарпатськими аферистами та корупціонерами займаються центральні правоохоронні органи. Нещодавні обшуки у мера Мукачева та голови Мукачівської райради проводилися спецпідрозділом НАБУ та командою СБУ зі столиці. Обшуки були, але підозр поки не вручено і, відповідно, запобіжних заходів не обиралося. До запобіжних заходів може дійти не скоро. Як приклад - справа коньячного барона Володимира Гісема.

Достатньо іскри

В Україні триває війна і гинуть невинні українці. Окупанти вже не цураються брутальних атак на цивільні об’єкти. Їхні ракети вже відкрито направлені на простих громадян. Чому ці тварини так оскаженіли? Бо світу цікава вже інша війна. Увагу світу від війни в Україні відвернула війна на Близькому Сході.

Ізраїльський синдром

У світі виник ще один серйозний конфлікт. Ізраїль майже всю свою історію перебуває у стані війни з сусідами. 10-мільйонний Ізраїль в оточенні 200-мільйонного арабського світу.

Кров за незалежність

Вже другий рік поспіль ми відзначаємо день народження своєї країни в умовах повномасштабної війни. Політологи кажуть, що незалежність держави по-справжньому ціниться лише тоді: коли за неї пролилася кров. Нам країна дісталася мирно після розпаду СРСР, однак зараз ми проливаємо кров, щоб незалежність зберегти.

Хмари над Гісемом

Найбільшою сенсацією тижня стали обшуки у коньячного барона Володимира Гісема. Депутат Ужгородської міськраді Віталій Глагола спочатку опублікував відео з Ужгородського коньячного заводу, на якому були співробітники СБУ, а потім той таки Глагола оприлюднив фото з обшуків. Було знайдено портрет Путіна та печатки російських підприємств.

Одноденний путч

Весь світ з надією спостерігав за тим, як в Росії Пригожин повів свої війська на Москву. Але все закінчилося того ж дня. Пригожина сховали в Білорусь, а його війська повернули на фронт. Дуже все скидалося на фарс.

Кому вигідна війна

На Лондонській конференції з відновлення України всіх вразила промова Говарда Баффета, старшого сина мультимільярдера Уоррена Баффета. Ось цитата:

Затоплена земля

Ворог не просто підступний і жорстокий. Ворог є абсолютним злом. Ще минулого року росіяни оголосили: що замінували греблю та турбіни Каховської ГЕС. Вони чудово розуміли, якими можуть бути наслідки, тому, здавалося, що їм вистачить клепки не підривати ГЕС.

Мукачівський Водоканал, який підняв тарифи на воду, неправомірно розтрачує кошти на придбання тракто

Як ми повідомляли, Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Виконком це рішення підтримав одноголосно.

На їхні землі

Цього тижня була паніка в росіян. Ми зайшли на їхні землі. Не ті, які вони у нас відібрали, а на їхні до 1991 року. Мова про Білгородську область.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат