Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 100, 20

На Закарпатті новий начальник обласної поліції

Про призначення нового начальника управління Нацполіції в Закарпатській області повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму Телеграм-каналі. За інформацією джерел журналіста, новим начальником поліції Закарпаття призначено заступника начальника Головного управління Нацполіції в Київській області Олександра Шляховського.

Суд залишив екс-голову Перечинської РДА Віктора Олефіра під вартою

17 лютого в Ужгородському міськрайонному суді відбувся судовий розгляд кримінального провадження щодо рішення стосовно запобіжного заходу для екс-керівника Перечинщини Віктора Олефіра, котрий на смерть збив двох жінок.

Іван Дрогобецький про ситуацію з ОТГ: Делеговано повноваження, під які немає фінансування

Полянська ОТГ — одна з перших ОТГ на Закарпатті, яка була створена у 2016 році й громада виборола це право важким шляхом і навіть пікетуваннями ОДА. Зараз це найуспішніша ОТГ на Закарпатті, яка динамічно розвивається. І, в першу чергу, завдяки активності та діловим якостям її голови Івана Дрогобецького.

Для відновлення роботи аеропорту «Ужгород» виконані всі умови — Украерорух

Тривалий час вирішується питання про відновлення повноцінної роботи аеропорту Ужгород, і в той же час обговорюють реконструкцію аеропорту в Мукачеві. Для того, щоб авіакомпанії могли повноцінно використовувати аеропорт «Ужгород» у Закарпатській області, залишилося підписати договір зі Словацькою Республікою.

У Львові померла знаменита українська піаністка родом   із Закарпаття Етелла Чуприк

Етелла Чуприк померла у віці 55 років. Про смерть відомої піаністки повідомили у Львівській національній музичній академії імені Лисенка, де Етелла Чуприк була викладачем.

Якими будуть дві двадцятки

На порозі 2020 рік. І знову це буде рік надій. Ну тепер хоч є підстави — прийшла нова влада. Але попри обіцянки «Cлуги народу» швидко подолати корупцію і вивести країну з економічної кризи, ці процеси в Україні загальмували. Більше того, серед «нових» також є чимало корупціонерів.

Землю можна буде продавати

Верховна Рада 13 листопада у першому читанні проголосувала за проект Закону № 2178-10 щодо продажу сільськогосподарської землі. Ще до розгляду цього питання в Раді перед будівлею парламенту відбувалися акції протесту.

Медициною Закарпаття керуватиме Єлизавета Біров

Нова влада Закарпаття вирішила нічого не ламати в керівництві обласною медициною. Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко представив нового директора департаменту охорони здоров’я Єлизавету Біров (на фото справа).

У Верховній Раді озвучили схему контрабанди через Закарпаття і назвали прізвище організатора

Цієї середи відбулося засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради, на якому виступив нардеп Олександр Сова.

Регулярний авіарейс Ужгород—Київ—Ужгород зупинено   на невизначений час

Причина — початок осінньої навігації. Візуальні заходи на посадку через погану погоду — неможливі.

Дифтерійна паніка

Вже понад 10 років на Закарпатті не виявляли такого небезпечного захворювання, як дифтерія. І раптом в Ужгороді зчинилася паніка. Станом на четвер із ознаками дифтерії вже було госпіталізовано 15 людей.

Водії мікроавтобусів заблокували КПП «Тиса» на українсько- угорському кордоні

Чомусь зараз саме в середу збираються величезні черги з мікроавтобусів, які везуть людей до Європи. Головним чином до Італії. Угорські митники працюють у штатному режимі згідно з правилами ЄС, тому на огляд одного автомобіля йде від 5-ти до 10 хвилин. Щоб не завантажувати міст, закарпатські прикордонники зупиняють проїзд доти, поки не пройдуть перевірку попередні транспортні засоби. Через це утворюються величезні черги саме з нашого боку.

Чому глава Нацполіції України Князєв подав у відставку

Якщо пригадати, то Сергія Князєва було призначено керувати поліцією Закарпаття ще в липні 2015 року. Тоді він дійсно проявив себе дуже рішучим поліцейським. Преса писала, що Князєв оперативник і швидко подолає спротив корупціонерів та контрабандистів на Закарпатті.

НАЗК виявило порушення в декларації мера Ужгорода

Ознаки декларування недостовірної інформації виявило Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами повних перевірок декларацій міського голови Ужгорода Богдана Андріїва і голови Рахівської районної ради Василя Дана. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

Втрачене місто

Цими днями Ужгород відзначає день народження. Історики нарахували йому 1126 років. Цього ж року відзначається 100 років назві Ужгород. Про його історичну назву, якій понад тисячу років, чомусь ніхто не згадує. Бо чомусь це було пов’язано з політикою.

Як було насправді

У минулому номері ми розповідали про спецоперацію силовиків із Сумської області, які провели обшук на фірмі «Євро Континент» на Ужгородщині. Керівник фірми Роман Гнатик надіслав у редакцію листа, в якому спростовує ряд фактів, які були оприлюднені в статті.

РІО-Трейд — «Лідер року»

На ім’я Сергія Ратушняка надійшов лист від голови оргкомітету національного бізнес-рейтингу «Лідер року» І. Литвинова.

В Офісі Президента похвалилися митними надходженнями після жорсткої розмови з митниками

У доволі дивному совковому стилі Офіс Президента поширив інформацію про ріст митних надходжень у Закарпатті. При цьому в Офісі повідомили, що цей ріст стався після того, як президент Зеленський відвідав Закарпаття і мав жорстку розмову з митним керівництвом.

Керівництво УжНУ навіть попри судове рішення не поновлює на роботі професора Офіцинського

Як ми повідомляли, в Ужгородському національному університеті стався скандал — було звільнено завкафедри історії України Романа Офіцинського.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат