Закарпаття бореться з коронавірусом

01.03.2020 13:35 ПОДІЇ

Цього тижня було трошки страху з коронавірусом на Закарпатті. Спочатку було повідомлення, що чоловік з Берегівщини захворів і повідомив лікарям, що він не так давно в Угорщині контактував з китайцем. Лікарі госпіталізували чоловіка, але потім запевнили, що він здоровий і після закінчення карантину спокійно поїде додому.

Потім на кордоні почали перевіряти температуру у туристів, які поверталися з Італії, де наразі доволі критична ситуація із захворюванням на коронавірус. У однієї жінки виявили підвищену температуру і її також було госпіталізовано. А заодно і всіх пасажирів автобуса, в якому вона їхала. Але і в жінки нічого не виявили, тому всіх відпустили.

Тим не менше, ситуація дуже напружена. Всі прикордонники наразі на пропускних постах працюють у масках та спеціальних рукавичках. Навіть головний прикордонник країни приїжджав на Закарпаття перевіряти, як несуть службу його підопічні. Вони наразі перебувають у зоні ризику. На самих пунктах пропуску чергують і лікарі.

А тим часом люди стежать за новинами в світі та Україні. Новини поки невтішні. Люди гинуть сотнями за день і коронавірус пробирається з Китаю до десятків країн. У Європі найскладніша ситуація в Італії. Саме тут виявили коронавірус і в українки. Тепер вистежують, з ким вона контактувала.

Лікарі поки не знають, як боротися з вірусом, але радять підвищувати свій імунітет і зважати на гігієну. Для тих, хто має намір подорожувати Європою, також варто наперед дізнатися, які запобіжні заходи вживає та чи інша країна. Деякі країни щільно закриваються. Бо ця зараза не лише косить людей, але й вбиває цілі сектори економіки.

Світ почав панікувати.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат