Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

Всі 10 «Електронів» уже в Ужгороді. Маршрут № 20 змінено!

В обласному центрі протестували нові комунальні автобуси, а також водіїв. П’ять автобусів уже на обліку та застраховані, ще два транспорти оглядають спеціалісти, щоб скласти акт передачі.

Як в Ужгороді судили мера

Як ми повідомляли, громадські активісти накопали на мера Ужгорода Богдана Андріїва купу матеріалів, де чітко простежується корупційна складова. З цими матеріалами активісти були в прокурора області і той пообіцяв, що подасть до суду на взяття під варту мера на два місяці по одній із справ.

Смаленим запахло

Ще ніколи хмари так не згущалися над мером Ужгорода Богданом Андріївим. Тобто, розмов про корупцію в Ужгородській мерії було багато, але до чогось серйозного не доходило.

Між владою Ужгорода та активістами виник конфлікт навколо реконструкції набережної Незалежності

Як ми повідомляли, без будь-яких обговорень влада міста раптово представила проект реконструкції набережної. Проект невдалий і зроблений неякісно і на ньому набережна набула якогось модерністського вигляду і втратила автентичність. Активісти почали протестувати й організували збір підписів проти реконструкції набережної.

Москаль знову посварився з поліцією

Таке вже було, коли на хабарі взяли мера Чопа Самардака. Керівник облдержадміністрації Геннадій Москаль тоді відкрито виступив проти Управління захисту економіки, яке затримувало мера Чопа. І ось зараз це ж таки УЗЕ затримало на хабарі голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка.

Звернення ТОВ "АВЕ Ужгород" щодо ситуації з вивезенням сміття

Шановні мешканці м.Ужгорода! Зважаючи на останні публікації та скарги, які надходять до ТОВ «АВЕ Ужгород», повідомляємо наступне.
(*На фото – екстремальні умови вивантаження сміттєвозів на полігоні ТПВ у Барвінку)

Їх виловлюють і випускають

Правоохоронці регулярно звітують про те, скільки ловлять хабарників. Ведуть статистику і з гордістю поширюють інформацію про чергового спійманого корупціонера.

На базі Турбогазу хочуть створити українсько-китайське підприємство

24 липня Ужгород відвідав президент Корпорації нової енергії Лотосленд Китайської Народної Республіки Сюн Цзян. Корпорація нової енергії Лотосленд, яка використовує геотермальну енергію та інші нові енергетичні технології для надання енергозберігаючих послуг для нових і старих будівель, включаючи встановлення, консалтинг, дослідження, розробку, продаж, установку та сервісне обслуговування.

У Берегові люди встановили барикади, щоб не пропускати вантажівки

Цієї середи відбулося засідання виконавчого комітету Берегівської міської ради, на якому розглянули питання маршруту вантажівок у місті Берегово — давно наболілої проблеми для міста.

Як закарпатцям вийти з бізнесом в Європу

Маючи успішний малий чи середній бізнес в Україні, підприємці завжди пориваються розширити клієнтську базу і вийти на міжнародний ринок, припустимо, Євросоюзу. Для закарпатців це питання виникає природно через безпосередню близькість до кордону чотирьох європейських країн. В ЄС умови ведення бізнесу доволі комфортні, тоді як в Україні виробники регулярно стикаються з рядом перепон з боку законодавства та уряду, на європейському ринку умови дозволяють мати більший простір для розвитку.

Коли перегнули палку

Найскандальніша новина тижня стосувалася розгрому табору закарпатських ромів під Львовом. Наших ромів останнім часом ганяють по всій Україні. Але цього разу сталася трагедія — один ром загинув від ножових поранень. Цим випадком обурилися європейські правозахисні структури. Скандал набув міжнародного масштабу.

На Закарпатті створено “Основу» і обрано лідера

Обласний осередок партії «Основа» в Закарпатті очолив Олексій Сапронов.

Замість доріг — катакомби, або Чому Гройсмана не повезли в Горяни

Суцільна показуха благоустрою до візиту глави уряду Володимира Гройсмана в Ужгороді обурила наших читачів. Чому право на ремонт мають лише ті вулиці, якими їздив прем’єр-міністр? Невже на інших вулицях живуть не українські громадяни, які справно сплачують податки в бюджет?

Авторинок у Кінчеші під загрозою закриття

Днями в редакцію звернулися підприємці ринку з інформацією, що на них чиниться рейдерська атака, і ринок, який працює уже близько 30 років і допомагає прожити багатьом, тепер хочуть закрити.

Соціальні мережі: "Ave, Uzhgorod!"

Як відомо, латинським словом «аве» стародавні римляни шанобливо вітали найповажніших достойників Римської імперії, що проіснувала півтори тисячі років. Наш сивочолий Ужгород існує не набагато менше, тож і ставитися до нього слід із не меншою повагою. Якщо не більшою.

Закарпатці силою змусять правоохоронців служити чесно

Місяць тому, 15 березня, у найбагатшому закарпатському селі Нижня Апша сталося жахливе вбивство: 14-річний школяр зарізав свого 15-річного товариша. Вбивця завдав жертві велику кількість ударів ножем, навіть у обличчя.

Чому Москаль відмовив протестувальникам   у створенні ОТГ

У четвер, 19 квітня, в Ужгороді, поряд з будівлею облдержадміністрації відбувся мирний мітинг жителів трьох сільрад Ужгородського району — Холмківської, Сторожницької та Тарновецької. Учасники мітингу, всього близько 300 людей, вимагали від обласної влади надати їм нарешті позитивний висновок на створення Холмківської об’єднаної територіальної громади.

Свободу Чікошу: Чи повернеться додому ув’язнений у Єгипті ужгородець?

У березні минуло рівно шість років, як ужгородець Едвард Чікош був засуджений єгипетським судом Надзвичайного стану до 19 років ув’язнення без права на апеляцію.

Фонтан і драма зла!

Ми вже писали про дуже важливе, актуальне для міста питання — що буде на місці колишнього фонтана біля драмтеатру? Але виникає питання: чому колишнього фонтана? Що, вже театру не існує?

Москаль: Замість того, щоб залучати інвестиції, ОТГ залазять у районний бюджет

Об’єднані територіальні громади (ОТГ) фактично живуть за рахунок районних бюджетів, вимиваючи звідти податок на доходи фізичних осіб (ПДФО), а також інші збори й надходження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат