Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

У Швеції встановили міні-скульптуру Нобеля, яку виготовив закарпатський скульптор

Швеція та Угорщина святкують 100-річчя встановлення дипломатичних відносин. З цієї нагоди Посольство Угорщини в Швеції вирішили встановити на паркані Посольства скульптуру відомого шведського вченого Альфреда Нобеля.

Краще не згадувати

Перед початком 2020 року було багато поганих прогнозів. Уже наприкінці 2019-го Китай відчайдушно боровся з коронавірусом, а той почав захоплювати інші країни світу і дістався України. Але ніхто навіть не міг передбачити, що все буде так погано. Світ почав закриватися. Кожна держава намагалася відмежуватися, уряди почали вводити карантин. І тільки інфекціоністи з сумом попереджали — на нас чекає пандемія.

Комінвестбанку — 28! Єдиний закарпатський банк було засновано ще в 1992 році.

Від самого дня заснування ми з командою однодумців почали активно працювати над розвитком банку. Я вірив у свою команду і ми всі усвідомлювали свою місію, створюючи фінансову структуру, яка здатна надавати своїм клієнтам повний спектр банківських послуг, бути партнером для бізнесу і працювати на розвиток регіону.

Підприємці починають війну проти влади

«Час минає, а покращення немає!». Один із лозунгів на Майдані в Києві, де тисячі підприємців вийшли на акції протесту. Вимоги прості — відмінити фіскалізацію і дати можливість працювати під час карантину.

Через надзвичайний стан у Словаччині організатори відмінили більшість заходів Днів України в Кошице

Організатори Днів України в Кошице оголосили про перенесення більшості заходів на наступний рік.

Як виходити з карантину

Світ втомився сидіти на карантині. Люди починають бунтувати. Навіть країни з великими бюджетами, де уряд компенсує бізнесу втрати, все одно вирішили послабити карантин. У єврозоні валовий продукт знизився майже на 8 %. Потрібно відновлювати бізнес. Уже зараз у багатьох країнах Євросоюзу почалося послаблення карантину. Почали працювати перукарні, ресторани, невеликі магазини, музеї. Деякі країни вирішили відкривати свої кордони.

Управління водних ресурсів Тиси за грант купило позашляховик «Skoda Kodiaq» у найдорожчій комплектац

Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса (Ужгород) Державного агентства водних ресурсів України 30 квітня за результатами тендера замовило ТОВ «Форвард автоцентр» автомобіль підвищеної прохідності «Skoda Kodiaq» за 1,60 млн. грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Станом на 21 квітня на Закарпатті 205 випадків COVID-19

Cтаном на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків.

Сергій Ратушняк: На Україну чекають голод, грабежі та вбивства

Відомий закарпатський політик та громадський діяч написав у зверненні до президента Зеленського про своє бачення майбутнього світу й України зокрема.

Ратушняк дотримався слова

Політичні партії почали рекламувати себе на допомозі у боротьбі з коронавірусом. Для цього достатньо завезти дешеві маски та тести і роздати по лікарнях цей непотріб і розрекламувати свою благодійність. Так, як це зробив Медведчук.

Стає дедалі гірше

Коронавірус не вщухає. Китай з ним справився і наразі саме ця країна у найвигіднішому положенні. Влада Китаю перевірила свою здатність на контроль у подібних ситуаціях, зробила облік населення, вигнала нелегалів і перекинула проблему на Європу та США.

Де можна придбати газету РІО в умовах карантину

Шановні закарпатці! З турботою про Вас редакція газети «РІО» підготувала перелік місць, де можна придбати нашу газету під час карантину.

Вірус, який вбиває

Нарешті світ перелякався не на жарт.

Невтішний прогноз від Сергія Ратушняка

Відомий політик та громадський діяч Сергій Ратушняк розмістив на своїй сторінці у Facebook допис, у якому доволі скептично дивиться на нинішню ситуацію з коронавірусом.

У Словаччині зіштовхнулися два українські автобуси — загинуло двоє заробітчан з Тячівщини

Трагедія сталася у Словаччині у ніч із вівторка на середу. Біля міста Ружомберок зіштовхнулися український автобус із туристами, які поверталися в Україну з Берліна, та український мікроавтобус «Мерседес Спринтер».

Тячівщина категорично проти об’єднання з Рахівщиною

На пленарному засіданні Тячівської райради депутати прийняли звернення до Президента України, парламенту та уряду з проханням зберегти Тячівський район як окрему територіально-адміністративну одиницю.

Ігри в «нові обличчя» закінчилися

В Україні новий політичний рекорд. Уряд молодих «реформаторів» пропрацював усього 6 місяців. Олексій Гончарук мав непогану команду людей з чудовою освітою, але він таки не врахував, що доведеться йти проти системи і працювати під постійним наглядом олігархів. І коли міністри заходили на територію інтересів деяких кланів, то виник елементарний супротив тих, хто тримає Україну в кишені.

Єдиний закарпатський банк так і не вийшов із категорії збиткових

Нацбанк підбив підсумки за 2019 рік. Найприбутковішим банком за минулий рік став Приватбанк, прибутки якого склали 32,609 млрд. грн. Найзбитковішим банком став Правексбанк, збитки якого склали 121,502 млн. грн. П’ятірка найприбутковіших банків виглядає так:

Бураш: Закарпаття може представити свій туристичний потенціал на Днях України в Кошице

Організатор Днів України в Кошице, голова організації Feman Едуард Бураш розповів про можливість презентації туристичного потенціалу Закарпаття.

Закарпаття бореться з коронавірусом

Цього тижня було трошки страху з коронавірусом на Закарпатті. Спочатку було повідомлення, що чоловік з Берегівщини захворів і повідомив лікарям, що він не так давно в Угорщині контактував з китайцем. Лікарі госпіталізували чоловіка, але потім запевнили, що він здоровий і після закінчення карантину спокійно поїде додому.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат