Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

Ален Панов видав книгу з історії Ужгорода на основі найстаршої монографії з історії міста

Книга Панова так і називається «Перша книжка про Ужгород», на основі найстаршої монографії з історії Ужгорода написаної Кароєм Мейсарошем у 1861 році.

Дні України в Кошице: Як презентувало себе Закарпаття

У словацькому місті Кошице закінчилися Дні України.

Як святкували

Ми відзначили 30 років незалежності держави. Святкували 4 дні. Офіціоз був типовим — покладали квіти, несли прапор, були палкі промови. Запам’ятався парад на площі Незалежності в столиці. І не просто організацією, а демонстрацією абсолютно нової української армії, яка змужніла, стала професійнішою, і народ відчув, що державу є кому обороняти і є кому зупинити агресію путінської Росії.

Автошлях Р-21 Долина—Хуст буде капітально відремонтований до кінця року

Ремонтні роботи на дорозі регіонального значення Р-21 Долина— Хуст тривають одразу у 4-х напрямках. На одній із ділянок вже влаштували фінішний шар асфальтного покриття. Це відрізок автошляху, що проходить через с. Вучкове на Міжгірщині. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Михайлу Олексійовичу Беленю – 70!

«У світі багато дивних див та найдивніша з них Людина»
(Евріпід)

Душі неспокійні струни — Юрій Туряниця

Нашому постійному дописувачу-краєзнавцю виповнилося 85!

Вусатий терорист

Лукашенко, який з тріском програв вибори президента Білорусі, але завдяки вірним псам із КДБ та поліції силою залишився при владі, вирішив показати світу свою зверхність. Цей тарган топив у крові опозицію, а «демократична Європа» лише пасивно висловлювала «своє невдоволення». Лукашенку ці заяви європейців були до одного місця. Він тих керівників європейських держав мав у носі.

На Закарпатті лісами керуватиме Вікторія Білоусова

Працівниця Свалявського лісового господарства Вікторія Білоусова очолить Закарпатське обласне лісомисливське господарство. Про це повідомив голова у ГО «Захист та Справедливість» Олександр Громов.

Колектив Ужанського нацпарку не хоче нового начальника

Під стінами Закарпатської ОДА колектив Ужанського нацпарку вимагав відставки Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського. На плакатах були зображені відповідні гасла.

До курортів «Шаян» і «Велятино» незабаром буде нова дорога

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» триває ремонт на дорозі Т-07-37 Хуст—Шаян— Вишково—Буштино.

Об’їзна дорога навколо міста Хуст повністю відремонтована

Закінчився капітальний ремонт об’їзної дороги навколо міста Хуст. Це 8-кілометровий відрізок дороги Н-09 Мукачево—Рогатин— Івано-Франківськ, яка наразі ремонтується за програмою «Велике Будівництво».

Закарпатці знову вимагають від влади та правоохоронців забезпечити вільний доступ до Невицького замк

Як ми повідомляли, туристичний центр «Верховина» обмежив прохід для відвідувачів Невицького замку. Влада неодноразово обіцяла розібратися з цим, але справа не зрушила з місця — відвідувачі все ще змушені йти до замку бічною стежкою вздовж лісу.

Загроза війни стає дедалі реальнішою

Весь світ спостерігає за тим, як Росія окутує Україну своїми військами. Розвідники кажуть, що вже близько стотисячна армія Кремля пасеться під нашими кордонами, створюючи час від часу провокації.

Митна чистка

Цього тижня Рада нацбезпеки та оборони України оголосила список десяти найбільших контрабандистів України. Проти всіх десятьох було введено санкції, які передбачають арешт рахунків та майна.

Путін хоче крові

Ситуація на східних кордонах України загострилася. Путін хоче помститися Україні за свого кума Медведчука.

З яскравим ювілеєм!

Відомий український політик, кількаразовий мер Ужгорода Сергій Ратушняк відзначив 60-річний ювілей.

Річниця розстрілу

Пройшло всього 7 років з того часу, коли влада Януковича вирішила захищатися шляхом крові. Це був час, коли загнані в кут вовки Януковича дослухалися до поради Кремля втопити Майдан у крові. Почалися розстріли. Гинули зовсім молоді українці, які вирішили повстати проти самодурів Януковича, тих, хто гнітив власний народ і при цьому тішився золотим унітазам та батонам.

Нам 25 років

3 лютого рівно 25 років тому вийшов перший номер газети РІО. За цей час наше видання завжди служило народу і ми гордо несли ім’я Закарпатської Народної Газети. Навіть у цей важкий для друкованої преси час, ми намагаємося залишатися з читачами, бо для багатьох з них є єдиним джерелом інформації з власним, незалежним від влади, поглядом.

Журналіст просить губернатора розібратися з коньячними баронами

У мережі опублікували відкритий лист керівнику Закарпатської ОДА Анатолію Полоскову. Звернувся Валерій Разгулов, головний редактор «Карпатської панорами», голова ініціативної групи по створенню ГО «Берегівське горбогір’я»

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат