Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

Словаки і турки розповідали в Ужгороді, як літати по всьому світу з сусіднього аеропорту

Уже зранку головний менеджер найближчого від Ужгорода міжнародного аеропорту словацького міста Кошице Юрай Тот разом із представниками найкращої європейської авіакомпанії Turkish Airlines провели воркшоп для представників туристичних агентств Ужгорода.

Фотографія життя від Томі Бодова

Фотографи ловлять невловиме, фіксують наші миті, матеріалізовують спогади. Мабуть, фотограф — це не той, хто сто разів клацає на кнопку, аби потім обрати вдалий кадр. І не той, хто майстерно редагує зображення. І не той, хто робить нас ідеальними. Фотограф показує те справжнє, що ми не помічаємо у своїй реальності. І в Закарпатті формується крута команда фотографів, погодьтеся. Один із них — Томі Бодов, тож про нього невеличка замальовка.

Чи буде в Закарпатті «абонплатна» революція?

У минулому номері ми писали про те, що влада на догоду олігархам вигадала новий спосіб, як зідрати з людей додаткові кошти — ввела абонплату за газ. Тобто, окрім використаного газу, українцям потрібно ще й буде платити за те, що той газ підвели до будинку. Платити щомісяця.

Вберегти ліс від сміття

Лісівники Закарпаття разом із представниками громадськості дедалі частіше долучаються до масових прибирань лісових масивів. Але інколи ліс попри масове прибирання просто перетворюється на смітник. Як, до прикладу, тепер, коли на кордоні зі Словацькою Республікою біля лісу стоять фури, після яких залишаються купи сміття на узбіччі дороги та в лісі. Саме через це лісівники Ужгородського державного лісового господарства вимушені поряд з основною роботою проводити очищення узбіч міжнародної дороги та лісу від побутових відходів.

Профспілковий «Титанік» сідає на дно

Навіть на 26-му році своєї незалежності Україна так і не позбулася структури з комуністичного минулого. Мова піде про профспілки, які в не найкращі часи себе йменували «школою комунізму», а сьогодні продовжують вдавати успішну діяльність під дахом Федерації профспілок України.

Скандал в Іршаві: по всьому місту вирубали дерева

В Іршаві серйозний скандал — суцільне вирубування дерев уздовж доріг. Мова йде десь про сотню великих тополь. У соцмережах жваво обговорюють цю подію і, як виявилося, ні депутати міськради, ні виконком фактично не знали про те, що буде здійснене таке вирубування і жодного рішення з цього приводу не приймалося.

Як Закарпаття буде презентоване на Днях України в Кошице

Розповідає керівник Асоціації Feman, радник мера міста Кошице з питань співпраці з Україною Едуард Бураш.

Авдіївський синдром

Тривалий час на лінії фронту нічого суттєвого не відбувалося. Аж раптом виникла Авдіївка. За три дні вбито 10 українських вояків. Загинули і мирні мешканці. У самопроголошеній ДНР кажуть, що вбили понад 80 наших військових. Інформацію перевірити важко.

У мерії Ужгорода — корупційний скандал довкола Цапа

У середу 25 січня в Ужгороді розгорівся корупційно-земельний скандал.   Слідчі дії проводилися в кабінеті першого заступника міського голови Іштвана Цапа. Повідомлялося також, що прокуратура спільно з антикорупційним відділом УСБУ вилучила документи сесії міськ­ради Ужгорода.

Софійку і Даринку приніс лелека першої ночі 2017 року

У першу ніч нового року в Ужгородському пологовому будинку
народилися дві крихітки. А вдень світ побачили ще двоє хлопчиків.

2016 рік: головні події в Україні

Високосний 2016 рік виявився дуже важким для українського народу та непростим для влади. Країна жила в умовах розв’язаної Росією гібридної війни та широкомасштабної корупції. Зростання тарифів, загальне здорожчання життя і тотальне зубожіння населення. Рік Вогняної Мавпи приніс також багато успіхів, але й ще більше розчарувань.

Зворушлива історія двох ужгородських собачок облетіла весь світ!

Закарпатські, все­українські та навіть світові ЗМІ написали про неймовірну історію собачої вірності. Першим про це розповів закарпатець Денис Малафєєв.

Що хотіли словацькі засновники «ГЕМО МЕДИКИ»?

Словацькі засновники «ГЕМО МЕДИКИ» пояснювали, чому віддали перевагу мешканцеві Луганська перед ужгородцем, і переконували, що чинили все легально.

Рейдери захоплюють майно райспоживспілки

На Іршавщині триває конфлікт навколо райспоживспілки. Схоже на брутальне рейдерське захоплення.

Ялинка, що прикрашає площу Народну, росла на висоті понад 800 метрів!

Головну новорічну ялинку області зрубали в п’ятницю 9 грудня в ДП «Ясінянське ЛМГ». Її завантажили в спеціальну фуру, і вже у неділю 10 грудня дерево опинилося в Ужгороді.

Чому учасникам АТО не дають земельні ділянки?

Моніторингове дослідження захисту прав військових та їхніх сімей в Ужгороді представили у прес-центрі Закарпатської ОДА 8 грудня.

«Клепач» відбувся в Ужгороді. І показав Бота та Квітку

Уявіть карпатський психодел! Танцюристки-мавки з жовтими губами імпровізують, мольфари чаклують, зала готелю «Ужгород» поринає у 3D-екранах, дівчата у віночках проводять справжній обряд.

В Ужгороді відбувся перший український бізнес-форум «Україна — країна підприємців»

30 листопада у приміщенні «Галереї Ілько» в Ужгороді відбувся перший український бізнес-форум «Україна — країна підприємців» для молодих підприємців і тих, хто мріє про власну справу. Його організатори прагнули показати підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.

Прокурор Гаврилюк: про кадрові зміни, земельні позови, лісові розслідування і «пересічників»

У четвер відбулася перша прес-конференція прокурора Закарпатської області Володимира Гаврилюка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат