Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

А. Литовченко: ДСО працювала, працює й працюватиме надалі!

Злодій поцупив коштовності», «виламали двері, залишили без телевізора», «з квартири зникли гроші…», — чи не щодня доводиться чути новини подібного змісту чи то від знайомих, випадкових перехожих або ж по радіо чи з екранів телевізора. Мало хто серйозно задумується про те, що наступним може стати саме він, та досвід свідчить — під «прицілом» зловмисника перебуває чи не кожен десятий пересічний українець.

У Закарпатті почалися відключення світла

В уряді кажуть, що треба економити.

Якими хочуть бачити кордони прості люди?

В угорському місті Ніредьгаза в рамках проекту «Кордони очима людей» програми Європейського інструмента сусідства і партнерства (ЄІСП) «Угорщина—Словаччина—Румунія—Україна» відбулася міжнародна науково-практична конференція «Система соціологічного забезпечення транскордонного співробітництва».

Закарпатці нарікають на завищені рахунки за спожитий газ

На Закарпатті зафіксовані випадки завищення обсягів споживання газу. Мало того, що блакитне паливо цього року недешеве, ще й ціни за користування неправомірні.

Ужгород матиме свій сайт, аудіогід та віртуальний тур

Ужгород врешті матиме свій справжній, системний, функціональний і красивий сайт, завдяки якому про найзахідніший обласний центр буде легко дізнатися українським та іноземним мандрівникам.

Люстрація за знищення лісів

Область нарешті отримала нового начальника управління лісового та мисливського господарства. Новим керівником цього важливого для Закарпаття відомства став Михайло Липчей. Під час представлення Липчей зізнався, що усвідомлює відповідальність за те, щоб нарешті припинити безконтрольне нищення лісу в Закарпатті й масштабну корупцію в галузі.

Заповнити документи для візи,   зареєструвати дитину в садок можна в обласній бібліотеці

У Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. По­тушняка працює Громадський інформацій­ний центр (ГІЦ).

Міністр МЗС Чехії відкрив Почесне консульство в Ужгороді

Любомир Заоралек, міністр закордонних справ Чеської Республіки в рамках робочого візиту на Закарпаття взяв участь у відкритті Почесного консульства Чеської Республіки в Ужгороді.

Під люстраційну чистку потрапили вже з десяток закарпатських посадовців

Щонайменше вісім закарпатських посадовців увійшли до загальноукраїнського реєстру осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади». Загалом на сьогодні список налічує 187 осіб. Детальніше ознайомитися зі списком можна на офіційному сайті Мін’юсту України — lustration.minjust.gov.ua.

Військкомат спростовує чутки про заплановане масове   «відловлювання» призовників на виборчих дільниц

Напередодні виборів на території Закарпатської області з метою зриву виборчого процесу знову активізувалися чутки про імовірні затримання військовозобов’язаних чоловіків та юнаків призовного віку на виборчих дільницях та примусового відправлення їх для проходження служби на Сході України.

«Зефірчик» на Олімпі

Днями ужгородський танцювальний ансамбль Центру творчого розвитку дітей та дорослих «Зефірчик-зіраті» повернувся з Греції, де брав участь у хореографічному конкурсі, що відбувався у рамках Міжнародного фестивалю фольклору та мистецтв «Balkan fest-2014».

Пане Порошенко, як вам не соромно!

Ви прийшли на відвертій брехні: АТО за години, зарплата воїнам по 1000 грн. на день, парламентська республіка, децентралізація, люстрація тощо.

Новий «губернатор» вийшов   у люди

В обладміністрації відбувся публічний вихід нового губернатора Василя Губаля до активу та преси. Дехто з активістів прийшов із плакатами «Бандюкам клану Балог — люстрацію!». Інші просто попередили, що будуть прискіпливо контролювати дії нового очільника.

«Якщо міліціонера й так звільнили, хай замість символічного покарання хоча би допоможе українській а

Молода жінка з Ужгорода відмовилася від претензій до міліціонера, що збив її в пішохідній зоні, після того як він переказав на потреби українських солдатів солідну суму.

Жодних втрат закарпатська   міліція в зоні АТО не зазнала

Вбивства, згвалтування, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, розбійні напади — про те, як закарпатським правоохоронцям вдавалося боротися зі злочинністю протягом останніх 8 місяців, днями розповідав начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Віце-прем’єр Словаччини   про Закарпаття, Україну   і НАТО «за чашкою чаю»

«Стосовно різноманітних спекуляцій на темі Закарпаття і відродження Підкарпатської Русі: це все несерйозно», — так прокоментував питання віце-прем’єр-міністр, міністр закордонних справ Словацької Республіки   Мирослав Лайчак під час зустрічі у форматі «за чашкою чаю» з науковцями та експертами Закарпаття, яку організувала Світлана Мітряєва, директор Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень в Ужгороді спільно з генеральним консулом Словацької Республіки в Ужгороді Янкою Буріановою. Мирослав Лайчак нагадав: Вишеградська четвірка з самого початку виступала і виступає за цілісність України.

15 тисяч гривень для армії за відмову від претензій

Молода жінка сама запропонувала винуватцеві таку угоду.

Сім’ї Балог і Гелетеїв — основні контрабандисти в Закарпатті?

Цього тижня ЗМІ повідомили, що нібито в. о. начальника Закарпатського управління СБУ Володимир Гелетей погрожує відправити керівництво митниці пункту пропуску «Тиса» і прикордонників, причетних до затримання контрабанди, в зону АТО або звільнити з роботи під будь-яким приводом.

Коли влада почне боротьбу з «лісовою мафією»

Підприємці Тячівщини звернулися до керівництва країни та області, звинувачуючи лісівників у тенденційності та корупції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат