У мукачівській школі після невдалих ігор із газовим балончиком восьмеро школярів опинилися в лікарні

30.01.2015 15:38 ПОДІЇ

Закарпатська міліція звертається до батьків із проханням пильнувати своїх дітей. Річ у тім, що не рідко дитячі ігри та забави можуть призвести до тяжких наслідків, а «цікаві», на думку дітей, знахідки та їх застосування — до трагедій. Так, як це сталося нещодавно в одній із мукачівських шкіл.


Днями одна з учениць 8-го класу принесла у клас засіб для самозахисту — газовий балончик «Перець». На перерві діти вирішили його випробувати, бризнувши у приміщенні кілька разів. Того ж дня у лікарні в інфекційному відділенні з отруєнням опинилися шестеро дітей. Як стало відомо згодом, наступного дня ще двоє дітей із того ж класу були госпіталізовані. Наразі їхньому життю нічого не загрожує, більшість із них уже виписані з медзакладу.

Працівники міліції з’ясовува­ли, яким чином діти отруїлися. Річ у тім, що спочатку діти, налякавшись, що можуть понести відповідальність, розповідали міліціонерам, що до класу забігли двоє невідомих і, бризнувши у приміщенні з балончика, втекли. Повторні покази засвідчили, що насправді газовий балончик у клас принесла одна з учениць школи. Як з’ясувалося, дівчина знайшла його у приватних речах старшого брата й вирішила похизуватися серед однолітків у школі.   Такі невдалі забави, коли в дитячих руках опинилася недитяча річ, не на жарт налякали не лише дітей, а й дорослих. На щастя, отруєння виявилося не важким, в іншому разі все це   могло мати набагато трагічніші наслідки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат