Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 300, 20

Штучний скандал   навколо кортів

6 серпня в Ужгороді відбулася прес-конференція, на якій йшлося, що тенісні корти на «Спартаку» ніби хочуть продати, змінивши їхнє цільове призначення, а тенісна інфраструктура в Ужгороді — у критичному стані.

Невідомі патріоти нагадали   туристам у Карпатах,   хто такий президент Росії

Авторам кам’яного нагадування довелося чимало потрудитися, однак воно було того варте. Фото з сайта www.rakhiv.in

Москаль просить прокуратуру дослідити діяльність колишнього голови Великоберезнянської райради

Нардеп Геннадій Москаль направив генпрокурору Віталієві Яремі депутатське звернення щодо службової діяльності колишнього голови Великоберезнянської районної ради Василя Канюка.

На Закарпатті усіх поспіль   не мобілізовуватимуть

Часткова мобілізація не стосуватиметься хлопців, які не проходили строкову службу і наразі є призовного віку. Тільки ті, що мають військово-облікову спеціальність та пройшли службу в радянській чи українській армії, підпадатимуть під мобілізацію.

Ракошинська істерія

Минулий тиждень розпочався доволі тривожно. Почала надходити інформація з різних районів області про перекриття доріг. Найбільше галасу наробили мешканці Ракошина, з понеділка кілька десятків матерів із неповнолітніми дітьми вийшли на трасу Чоп—Київ і заблокували проїзд.

Мобілізація. Кого заберуть в армію

Війна триває і відповідно виникла потреба ротації військових та посилення особового складу на фронті. У той час, як із Росії на український фронт масово пруть їхні терористи, наші військові виснажені й потребують ротації, щоб відпочити. Виникла потреба в мобілізації. Так виник указ президента Порошенка про часткову мобілізацію. Верховна Рада указ підтримала. За це проголосували 232 депутати.

Суддя, який вбив у ДТП   людину, повинен піти з посади

Такої вимоги дотримуються активісти, які пильнують за подальшою долею судді Перечинського райсуду, який два тижні тому спричинив ДТП зі смертельним наслідком.

Чи є межа зла?

Рашисти збили над Донбасом цивільний літак. 295 загиблих.

Музей мініатюр із кращими взірцями світової й української архітектури відкрили на Великоберезнянщині

Закарпаття збагатилася ще однією туристичною родзинкою. Нещодавно у с. Вишка, що на Великоберезнянщині, на базі готелю «Зоряні Карпати» відкрили Музей мініатюр. Парк архітектурних мініатюр складається з чотирьох тематичних секторів: замки Закарпаття, собори і храми України та світу, закарпатське село й народні ремесла і промисли. Гуляючи музеєм, тут можна побачити як Собор Св. Петра, що розташований у Ватикані, так і Собор Святої Софії, який у Стамбулі, а поряд — Ужгородський Кафедральний собор. Єдина відмінність — вони крихітні порівняно з оригіналами. Масштаб мініатюр коливається від 1/20 до 1/100. Цікавими є й експонати мініатюрних замків. До прикладу, в музеї представлений Хустський замок, але не в тому вигляді, в якому ми звикли його бачити, а у первинному, ще до того, як він був зруйнований від вибуху порохових складів у другій половині ХVIII ст.  

Закарпатських військових,   які місяць перебували в полоні, звільнили

13 липня вдалося звільнити трьох закарпатських військових, яких узяли в полон терористи в зоні АТО.

Партія розвитку України створила осередок   у Закарпатті й обрала керівника

Перша, установча конференція Закарпатської обласної регіональної партійної організації Партії розвитку України днями відбулася в Ужгороді.

План Балоги перекроїти постійні комісії «під одну партію» провалився

У четвер відбулася чергова сесія Закарпатської обласної ради. Близько третини обласних народних обранців захід проігнорували. Зареєструвалися 74 депутати із 108. Першим розглядалося питання переформатування постійних профільних комісій.

Деякі військові Закарпатського територіального батальйону, прикриваючись службою, відвідують злачні

У середу, 25 червня, кілька десятків родичів солдатів, мобілізованих у березні й травні до 4-го Закарпатського батальйону територіальної оборони, провели акцію протесту біля ОДА.

Після складних пологів померли і породілля, й новонароджена дитина

Трагедія сталася в Тячівському районі. 36-річна жінка з с. Лопухів прийшла в пологове відділення центральної районної лікарні, щоб у призначений термін народити дитину, але додому вже не повернулася.

Бездіяльність Виноградівської районної влади може призвести до сміттєвої катастрофи

Виноградів розірвав угоду з «АВЕ-Виноградів» на вивезення підприємством сміття на міський полігон. В результаті під загрозою антисанітарної катастрофи опинилося не лише місто, а й район у цілому.

Смерть зі Сходу дісталася   Закарпаття...

Першим убито 19-річного берегівчанина, згодом загинули ще три закарпатці від куль бойовиків поблизу селища Щастя.

Закарпатські нардепи ініціюють зниження плати за ліцензію   для виноробів

Народні депутати України Іван Бушко та Іштван Гайдош 19 червня зареєстрували у Верховній Раді законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання виходу з тіні малих та середніх підприємств виноробництва, що сприятиме росту конкурентоспроможності галузі та виведе її з кризи, яка виникла у зв’язку з особливою економічною зоною в АРК».

Ужгородські освітяни уклали угоду про спів-працю з поляками

Товариство «Баладгора» (голова товариства Мажена Онишканич), що діє в польському селі Мокре, днями в Ужгороді підписало кілька угод про співпрацю з управлінням освіти Ужгородської міської ради, з Ужгородським міським осередком Всеукраїнського громадського товариства «Бойківщина ХХІ ст.» (голова товариства Галина Ігнацевич), із Ужгородською спеціалізованою ЗОШ № 5 із поглибленим вивченням іноземних мов, Ужгородською ЗОШ № 6 ім. В. С. Гренджі-Донського.

Близько 60 гральних закладів   виявили й закрили правоохоронці

З початку року припинено діяльність 59 гральних закладів, зокрема 51 букмекерських контор, 6 залів гральних автоматів, двох інтерактивних клубів. Про це днями повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Закарпатській області, полковник міліції Іван Пеняк.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат