15 тисяч гривень для армії за відмову від претензій

Василь Козак 05.09.2014 14:57 ПОДІЇ

Молода жінка сама запропонувала винуватцеві таку угоду.

А передісторія цього почалася ще 10 серпня, про що «РІО» повідомляла раніше. Пізно вночі в центрі Ужгорода, в пішохідній зоні з’явився молодий чоловік на трициклі. На зауваження перехожих, сказав, що він «міліціонер і йому можна». Коли ж люди оточили порушника й викликали міліцію, той, намагаючись втекти, рвонув із місця. І наїхав на молоду жінку, яка впала й дістала травму. Зрозумівши, що накоїв біди, порушник просто втік, кинувши трицикл на місці.

Зухвала поведінка міліціонера дістала великий резонанс. Наступного ж дня керівництво УМВС призначило за даним фактом службове розслідування, а прокуратура відкрила кримінальне провадження за умисне легке тілесне ушкодження. Як з’ясувалося, порушником був 26-річний лейтенант міліції, дільничний інспектор Ужгородського МВВС. Через тиждень після нічної події його звільнили з роботи. Втім, цей факт не звільняє винуватця від кримінальної відповідальності. Швидше за все, він намагався залагодити справу мирним шляхом, і потерпіла жінка запропонувала такий варіант — екс-міліціонер віддає 15 тисяч гривень на потреби української армії, після чого вона відмовляється від претензій і компенсації за завдану травму.

Як написала на своїй сторінці у Facebook ужгородська журналістка і волонтерка Галина Ярцева, днями на платіжну картку для пожертвувань армії було перераховано 15 тисяч гривень (за вирахуванням комісії) від екс-міліціонера: «Оленко, швидкого тобі одужання і спасибі за ВЧИНОК!»

Василь Козак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат