Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

Кошице відкриває Закарпаттю світ за вигідними цінами

Квиток до Мілана вартує 15 євро, до Лондона — 30.

Для чого роздмухують скандал із аквапарком?

Маленька передісторія. Свого часу тодішній мер Ужгорода Сергій Ратушняк уже фактично підписав угоду з іноземними інвесторами про залучення в місто 27 мільйонів євро для будівництва найбільшого в Центральній Європі аквапарку. Тоді (як і нині) при владі в області були представники клану Балог, які не могли допустити, щоб ці кошти пройшли повз їхні кишені, тому був запущений потужний бюрократичний механізм, після чого проект будівництва аквапарку був закритий.

У Мукачеві таки хочуть   ліквідувати еколого-натуралістичний центр

Попри судове рішення про заборону ліквідації процес не припиняють.

Щотижневі брифінги міліції: Про вишиванку, п’яних силовиків і крадіжки велосипедів

У закарпатській міліції нова традиція — щовівторка вона звітує пресі про свою роботу за сім днів. Цього тижня у прес-центрі УМВС у Закарпатській області відбувся перший брифінг. Йшлося про підпали авто, крадіжки велосипедів, інцидент на ужгородському Параді вишиванок, відповідальність правоохоронця, який навмисно збив дів­чину на пішохідній зоні, а також про наркотики, п’яних міліціонерів за кермом і хабарі.

На Закарпатті хочуть   створити 43 спроможні   територіальні громади

Перспективний план щодо формування спроможних територіальних громад наразі перевіряють у Міністерстві регіонального розвитку. Невдовзі його повинні затвердити на сесії облради.

15 закарпатців-учасників АТО   шукають роботу через центр   зайнятості

Сьогодні 521,4 закарпатця вважаються зайнятими. Рік тому таких було на 20 тисяч більше. Кількість безробітних у області становить 9 508 осіб, а на одне місце претендують майже 14 осіб.

На економічному факультеті УжНУ — нова спеціальність

Одним із провідних підрозділів Ужгородського Національного університету є економічний факультет, у стінах якого підготовлено понад 10 тис. спеціалістів, чимало серед яких стали керівниками підприємств, банків, органів державної влади. Нову для нашого краю та вкрай затребувану спеціальність «Управління персоналом та економіка праці» на економічному факультеті було відкрито завдяки спільній програмі закарпатських науковців із Університетом «Назаретський коледж» (США, м. Рочестер), із яким УжНУ співпрацює вже понад 10 років.

Товариство польської культури відзначило свої 20

Нещодавно Товариство польської культури Закарпаття імені Гнєви Волосєвич (голова Галина Вакарова) відзначило 20-ту річницю своєї діяльності.

Притулок «Явірник», який знищив   вогонь, відновлять волонтери

Днями в закарпатських ЗМІ поширилася інформація про випадок, що стався на минулих вихідних — пожежу в туристичному притулку «Явірник» (Великоберезнянський район), який був збудований ще у 1936 році. Про ситуацію та подальші плани щодо реконструкції «Явірника» Zaholovok.com.ua розповів відомий закарпатський фотограф та мандрівник Ігор Меліка.

Закарпаття провалило презентацію на форумі в Словаччині

14 – 23 квітня в словацькому місті Кошице тривали «Дні України в Словаччині», на якому було презентоване і Закарпаття. Насправді, презентація, як така не відбулася. І навіть соромно, що організатори доклали так багато зусиль, щоб провести прекрасний українсько-словацький форум в двох місцях міста Кошице (Культургалле та Культурпарку), а закарпатська влада не спромоглася підготувати хорошу презентацію нашу краю для численних гостей, які могли стати потенційними інвесторами та споживачами нашої продукції.

Удесяте в Ужгороді зустрілися «Березневі коти»

10-й фестиваль «Березневі коти» вже не акцентував увагу на еротичній складовій. Цього року на фестивалі мистецтва і любові в Ужгороді представили новий проект «Плахта», яким «прикрили» еротику. Картини 28 митців, які взяли участь у проекті, були не такими відвертими, як попередні роки.

У мукачівській школі після невдалих ігор із газовим балончиком восьмеро школярів опинилися в лікарні

Закарпатська міліція звертається до батьків із проханням пильнувати своїх дітей. Річ у тім, що не рідко дитячі ігри та забави можуть призвести до тяжких наслідків, а «цікаві», на думку дітей, знахідки та їх застосування — до трагедій. Так, як це сталося нещодавно в одній із мукачівських шкіл.

Фашист Путін вирішив добити Україну

Останні дні жахливі для України. Окупаційні війська на Сході пішли в масований наступ. У період «затишшя» ми втратили 2 тисячі квадратних кілометрів української території. В період «перемир’я» після Мінських угод ще 500 квадратних кілометрів.

Феєрверки від Чубірки під час трауру

До редакції зателефонували читачі, які проживають у Новому мікрорайоні Ужгорода, і повідомили про доволі дикий факт святкування так званого Старого Нового року.

Серед постраждалих бійців   у ДТП поблизу Артемівська   один закарпатець...

5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов сталося зіткнення військових автомобілів КрАЗ та автобуса «Богдан».

Студія сучасного танцю «Бліц» відзначила своє 25-річчя двома   великими концертами

«Чарівний світ» — під такою назвою пройшов півторагодинний концерт танцюристів ССТ «Бліц». Поринути у казку з купою позитивних емоцій — неперевершених, чуттєвих, грайливих, з жартівливими інтерпретаціями, а в деяких випадках захоплюючих подих танців, «бліцівці» запропонували своїм глядачам в рамках відзначення 25-річчя колективу.

Ален Панов: «Або ми почнемо змінюватися   і з цього почнеться ренесанс Ужгорода,

або остаточно деградуємо до рівня васального затурканого містечка»

Десант відомих дизайнерів дав надію для Надії

12 грудня у хустському готельно-ресторанному комплексі VIP відбувся показ моди, творчості та мистецтва «Fashion for Action». Десант відомих дизайнерів із Києва, Львова та Ужгорода приїхав у невеличке закарпатське містечко, аби завдяки своїй творчості дати надію на одужання хворій дівчині на ім’я Надія… Під час благодійного аукціону вдалося зібрати 41 450 грн. для штучного протеза. За кілька днів дівчина їде на операцію.  

Університетом затрусило

У головному виші Закарпаття скандал.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат