Українсько-угорська група   фахівців розроблятиме механізм пропуску автівок через міст   «Чоп—Загонь»

25.09.2015 16:10 ПОДІЇ

Пропускна спроможність мосту на пункті пропуску «Чоп—Загонь», який неодноразово закривали для ремонтних робіт та проведення реконструкції, все одно не відповідає існуючій інтенсивності руху.


Відтак керівництво Закарпатської ОДА, Закарпатської митниці ДФС, Чопського прикордонного загону та служби автомобільних доріг у Закарпатській області провело спільну виїзну нараду в міжнародному пункті пропуску «Тиса».

Зигмунд Гадар, начальник управління організації митного контролю та оформлення Закарпатської митниці ДФС, нагадав про практику 1997 року, коли з метою уникнення накопичення на мосту транспортних засобів під час виїзду/в’їзду, переміщення вантажівок здійснювалося за умови щоденних попередніх усних домовленостей представників прикордонних служб суміжних держав. Зокрема, послуговуватися сигналами світлофора: за наявності зеленого сигналу української сторони, вона пропускає до Угорщини 10 машин і навпаки — зелений сигнал працівникам угорського пункту пропуску — вони пропускають до України 10 машин. Андрій Каращенко, заступник начальника Закарпатської митниці ДФС, підкреслив, питання необхідно вирішувати якомога швидше, максимально якісно та за мінімальних затрат. Як підсумок зустрічі домовилися про створення українсько-угорської групи, яка займеться розробкою механізму пропуску транспортних засобів через міст, повідомили у відділі комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат