Для чого роздмухують скандал із аквапарком?

13.06.2015 06:57 ПОДІЇ

Маленька передісторія. Свого часу тодішній мер Ужгорода Сергій Ратушняк уже фактично підписав угоду з іноземними інвесторами про залучення в місто 27 мільйонів євро для будівництва найбільшого в Центральній Європі аквапарку. Тоді (як і нині) при владі в області були представники клану Балог, які не могли допустити, щоб ці кошти пройшли повз їхні кишені, тому був запущений потужний бюрократичний механізм, після чого проект будівництва аквапарку був закритий.

Згодом підприємець Сергій Ратушняк за власні кошти вирішив реконструювати занедбаний і покинутий басейн «Спартак», створивши тут чудову зону відпочинку з кількома басейнами.

Звичайно, що він як власник басейну в першу чергу піклується про комфорт та здоров’я відпочивальників, тому ввів певний контроль над тим, хто має намір відвідати аквапарк.

Річ у тім, що ще зовсім недавно нікого і ніколи не пускали в басейни без відповідних медичних довідок. Тоді це було суворе правило. Нині ж таких правил немає, тому власники закладів повинні самі дбати про безпеку відвідувачів, щоб ті не підчепили якусь хворобу.

Відповідно адміністрація аквапарку і почала вимагати від деяких потенційних відвідувачів відповідні дозволи від лікарів.

Цього ж тижня ЗМІ того ж таки Балоги, який свого часу «зарубав» проект будівництва аквапарку в Ужгороді, роздмухали скандал, мовляв, у аквапарк Ратушняка не пустили індусів. І звинуватили Ратушняка в расизмі.

Навіть більше того, як пише «Трибуна», в середу «на територію «АкваРіопарку» завітала знімальна група телеканалу Віктора Пінчука СТБ, з собою журналісти привезли двох темношкірих осіб, які мали продемонструвати на собі дії персоналу закладу щодо недопущення їх у зону відпочинку. Склалося враження, що особи невідомої національності почувалися дуже некомфортно, ніби їх ледь не силою приволокли продемонструвати нетерпимість в Ужгороді до людей іншого кольору шкіри. Охорона пояснила, що має право не допускати на територію закладу осіб за суб’єктивними ознаками, що вказують на можливість виникнення конфліктних ситуацій.

Відійшовши на певну відстань, вони дали інтерв’ю, про що спілкувалися — можна було лише догадуватися.

Через можливі провокації дирекція закладу викликала міліцію.

В Україні йде війна і комусь дуже хочеться переключити увагу простих людей на різні фейкові скандали: марші ЛГБТ — спільнот, переслідування темношкірих і т. ін., а у владі й надалі залишатимуться казнокради і патологічні клептомани від політики».

Можна додати, що представники телебачення чомусь не підійшли за коментарем до тих людей, які відпочивають на території аквапарку. Чому би не запитати їх, чи хочуть вони, щоб вхід на територію аквапарку був безконтрольним. І так ясно, що не хочуть.

А Балозі Ратушняк порадив пускати всіх підряд у свої аквапарки. А їх немає, бо хтось заробляє гроші, вкладаючи в бізнес-проекти, а балоги звикли тягнути кошти з бюджетів.

Коментарі :


25.06.2015 20:18 Вася

ну, а коли деяких "білих" не пускали, чому не кричали, що це расизм? на білих, значить, усім начхати?


21.06.2015 08:07 Індус

Справа в тім що Ратушняк,як і Балога це держава в державі. Уже потім з ними будуть боротись як із олігархами і шахраями, що мішають конкуренції і розвитку держави (малому бізнесу). Тому ця біоодинмця і вважає що можна ділити людей на білих і чорних, образа ти і принижувати. От якраз за це і цим людям і потрібно скасувати Шенгенської візи. Хай сидить і купується сам у своєму болоті. Може тоді дійде до курячих мізків що треба поважати право кожного дихати на цьому світі.


17.06.2015 13:01 АБВГД

ти собі додому запусти


13.06.2015 12:09 а што

предлагаю запустить рате в аквапарк групу ЛГБТ с флажками :) и понаблюдать


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат