Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

Що таке мінімальна зарплата 3200 грн. від уряду?

Уряд оголосив, що з наступного року мінімальна зарплата в Україні становитиме 3200 грн. Але уряд забув повідомити, звідки ж візьмуться гроші у країни, яка на останньому місці в Європі за рівнем життя. Найлегший спосіб — ввімкнути верстат для друкування грошей.

Подробиці рейдерського захоплення клініки «ГЕМО МЕДИКА» в Ужгороді

Директор компанії «ГЕМО МЕДИКА Україна» Тарас Воротняк на прес-конференції розповів про подробиці рейдерського захоплення клініки.

Ужгородцям обіцяють «Акватик-центр Ужгород» вартістю понад 20 млн. дол.

На початку жовтня в Ужгороді знову заговорили про спорудження аквацентру в Боздоському парку.

Москаль повідомив про початок судової процедури повернення Музею лісу й сплаву на баланс Мінекології

Унікальний Музей лісу і сплаву на Чорній ріці в Міжгірському районі досі перебуває на балансі Закарпатської обласної ради. Про це свідчить виписка з Реєстру прав власності на нерухоме майно.

Американці хочуть видобувати на Закарпатті поліметалеву руду

Держгеонадра провело офіційну зустріч із представниками американської компанії Avelana Gold, яка буде реалізовувати в Україні перший індустріальний проект із підземного видобування металів.

1270 отриманих доз препаратів проти сказу вистачить приблизно на рік

Повідомлення про випадки нападу собак, постраждалих від їх укусів та пошук методів боротьби з цією проблемою все частіше з’являються в медіа. Прикро, бо місто Ужгород, як й інші міста України, добре знає, що таке безпритульні тварини. За останній час в обласному центрі зафіксовано чимало випадків нападу собак на людей. Мало того, вакцини у медзакладах не знайшлося.

В Ужгороді зграї бродячих псів і відсутня вакцина  

Проблема безпритульних собак в Ужгороді залишається гострою. У понеділок їй було присвячене розширене засідання в Ужгородському прес-клубі. Ініціатором «круглого столу» столу стала група ужгородців, до участі запросили представників влади, громадських активістів, медиків, захисників тварин і всіх, хто володіє ситуацією і може щось запропонувати задля її погодження.

Найбільшим ворогом України, можливо, є її лідери

Найгіршим ворогом України можуть бути її ж лідери. Про це на сторінках видання Foreign Policy, яке часто публікує критичні статті щодо діяльності уряду України, пише Аскольд Крушельницький.

Екотабір «Школа у природі» вже 16 років учить молодь дбати про довкілля

Сьогодні частка природно-заповідних територій в Україні (6 %) майже збігається з часткою сміттєзвалищ (5 %), тоді як у Швейцарії, скажімо, перші становлять 33 %.

Чиста свідомість: Як Чоп вирішить екологічне питання води?

Закарпатці гублять свою воду, а вода відповідає їм навзаєм. Допоки ми живемо у своєму коконі за принципом «моя хата скраю», вся область потерпає від екологічного лиха. Тотально. Проблема у водопостачанні й очищенні стічних вод. Іншими словами, у нашому здоров’ї.

Українські політика: Де щирість, а де популізм

Список популістів серед українських політиків поповнився колишньою російською полонянкою Надією Савченко. Владі потрібен був герой, щоб тримати в тонусі народ і нагнітати істерію.

Закарпатське підприємство – «ЛІДЕР ГАЛУЗІ УКРАЇНИ-2016»

Відоме своєю економічною діяльністю підприємство «БУДМЕДІНДУСТРІЯ», що базується в місті Мукачево, днями отримало цілком заслужену всеукраїнську відзнаку від Національного бізнес-рейтингу-2016 як «Лідер галузі-2016» за відкритими економічними показниками.

Виконком дозволив звести посеред історичного Корзо терасу площею 40 кв. м

Цього тижня ужгородці були здивовані й обурені тим, що в історичному місці, посеред вул. Корзо раптом почали зводити об’ємну споруду. Мало того, що вона з’явилася «не в тому місці», вона величезна, а ще під її встановлення попсували бруківку.

Найпрестижніші факультети Ужгородського Національного університету запрошують на навчання!

Економічний та юридичний факультети традиційно вважаються одними з найпрестижніших та найпопулярніших в УжНУ. Для цього є всі підстави, адже випускникам цих факультетів завжди легко знайти хорошу роботу. З дипломом юриста чи економіста можна працювати майже в будь-якій установі, адже правова та економічна складова присутня всюди.

Покарані природою

Цього року природа особливо жорстоко обходиться із закарпатцям. Високосний рік. Якщо гроза --то з градом. А град розміром з курячі яйця. Якщо вітер, то такий, що дерева вивертає з корінням.

Боротьба зі злочинністю й контрабандою витягне з обласного бюджету майже 46 млн. грн.

Такі рішення ухвалили депутати Закарпатської обласної ради у четвер 28 липня. За введення мораторію на передачу в приватну власність земель державної власності сільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів області, проголосували 44 депутати.

В. Іванчо: Потрібно зменшувати ставки податків і посилювати відповідальність за несплату

«Однією з основних ідей реформування податкової системи повинна бути зміна законодавства і самої фіскальної служби. Цьому органу потрібно надавати певні важелі впливу і водночас чітко встановити контроль за перевищенням повноважень працівниками», — вважає податківець зі стажем, екс-начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо. Саме за його керівництва у 2013 році вдалося звести до нуля рівень заборгованості ПДВ на території області.  

Як стати директором музею, або За лаштунками конкурсних перипетій

У січні нинішнього року на законодавчому рівні було введено новий порядок призначення керівників закладів культури України — шляхом конкурсного відбору. Як людина, чиї останні 45 років життя і праці були віддані улюбленій музейній справі, з нетерпінням і вірою в позитивні кадрові зміни в цій сфері чекав впровадження нової системи в рідному Закарпатті.

Міжнародний аеропорт «Ужгород» закривають через позицію Словаччини

Наявність аеропорту в місті — це певний статус цього міста. Найзахідніший в Україні обласний центр залишається без аеропорту. Останнім часом міжнародний аеропорт «Ужгород» ледве дихав, але ще функціонував.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат