В Ужгороді відбувся перший український бізнес-форум «Україна — країна підприємців»

Богдан Михальчук 02.12.2016 16:12 ПОДІЇ

30 листопада у приміщенні «Галереї Ілько» в Ужгороді відбувся перший український бізнес-форум «Україна — країна підприємців» для молодих підприємців і тих, хто мріє про власну справу. Його організатори прагнули показати підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.


Форум об’єднав понад 200 молодих підприємців і тих, хто лише мріє про власну справу, які послухали виступи представників влади, державних та приватних організацій, надихаючі історії успіху молодих українських підприємців.

За словами керівниці регіонального прес-офісу ПриватБанку Ольги Капітан, головна ідея бізнес-форуму — створення нових робочих місць на території України.

«Ми плануємо створити 1 мільйон нових робочих місць в Україні до 2018 року, тобто — це розвиток малого та середнього бізнесу в містах, області, а також в українських регіонах», — зазначила пані Ольга.

Наприкінці бізнес-форуму «Україна — країна підприємців» були зазначені корисні ідеї щодо інструментів для початку та розвитку бізнесу. Йшлося про проектне фінансування Країни успішного бізнесу, проект ІнКУБатор, зручні банківські сервіси для підприємців та еквайринг для бізнесу.

Щодо потенційних результатів цього бізнес-форуму Ольга Капітан зазначила: «Ми прагнемо того, щоби люди, які живуть на Закарпатті та виїжджають за кордон в пошуках заробітку, залишалися тут, не покидали власні сім’ї та рідні домівки, а розвивали власний бізнес і знали про те, що їхній бізнес буде розвиватися, тобто вони не тільки самі будуть працювати над створенням свого бізнесу, а й матимуть підтримку влади та комерційних банків».

Крім того, протягом усього дня учасники форуму мали змогу отримати з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від спеціалістів з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, електронної комерції тощо.

Богдан Михальчук

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат