Скандал в Іршаві: по всьому місту вирубали дерева

24.02.2017 16:55 ПОДІЇ

В Іршаві серйозний скандал — суцільне вирубування дерев уздовж доріг. Мова йде десь про сотню великих тополь. У соцмережах жваво обговорюють цю подію і, як виявилося, ні депутати міськради, ні виконком фактично не знали про те, що буде здійснене таке вирубування і жодного рішення з цього приводу не приймалося.


Громадські активісти намагаються встановити, хто ж стоїть за вирубуванням і куди поділася деревина. Є інформація, що «спецоперацію» з вирубуванням патронував наближений до мера міста Степана Бобика депутат міськради Василь Попович. Керівництво міста зрозуміло, що приховати нічого не вдасться, і починає переконувати, що дерева були хворі, а деревина піде на дрова для дитячих садочків.

Але… Поповнення садочків дровами не помічене. Якщо і піде щось із тих дерев на садочки, то лише незначна частина, яка не годиться для… деревообробки. Навіть із фото повалених дерев видно, що обрізалися вони з перспективою на розрізання дощок. Тобто дерева зрізали з комерційною метою. Цією справою повинні займатися правоохоронці. І для початку могли би пошукати деревину на «фазенді» мера у Броньці…

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат