Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Закарпатські лісівники підписали Меморандум про співробітництво з питань сертифікації FSC

Підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з питань лісової сертифікації між Закарпатським ОУЛМГ, Національним представництвом FSC в Україні, Дунайсько-Карпатською програмою WWF, екологічними НГО та соціально і екологічно відповідальними деревообробними й лісозаготівельними підприємствами Закарпаття. Це результат добровільної лісової сертифікації за системою FSC, яка запроваджена в більшості європейських країн.

В області знайшли газові родовища

ПАТ «Укргазвидобування» проводить обстеження Закарпатської області щодо перспективності на видобуток природного газу.

Вбивця собаки страждає   на психічні розлади

У минулих числах «РІО» інформувала про справу навколо живодера, який не так давно в одному зі спальних районів Ужгорода привселюдно відрізав собаці голову, а потім ще деякий час ходив із нею вулицями міста, допоки хтось із перехожих не викликав поліцію.

Мера Ужгорода визнано найповільнішим із міських голів

Портал «Слово і Діло» оприлюднив рейтинг очікувань від мерів Західної України. До уваги активісти руху «Слово і Діло» взяли сім обласних центрів, роботу яких постійно аналізують— Львів, Ужгород, Тернопіль, Чернівці, Луцьк, Рівне та Івано-Франківськ — і, відповідно, розглянули обіцянки міських голів цих міст.

Ліс рубають, аж гай шумить.   Чому мовчить народ?

Уважно прочитав у газеті «РІО» публікацію «Лісова мафія в Закарпатті має десятки мільйонів доларів на рік від незаконних рубок» (№ 11 від 19 березня 2016 р.). Це дійсно актуальна стаття.

Як на Закарпатті вкрали   понад півмільйона євро,   призначених для хоспісу

Проект створення Закарпатського центру паліативної допомоги починався не «з нуля». Для реалізації проекту районною радою було надано будівлю колишнього штабу військової частини загальною площею 858 м2, а також земельну ділянку. Крім даху, який був розібраний і замінений на новий, будівля виявилася повністю придатною — фундамент, стіни, сходові марші, перекриття — все це за різними оцінками становить близько 30 % ступеня готовності об’єкта. Однак незважаючи на ці умови й достатнє фінансування, за три роки проект так і не вдалося реалізувати, бо гроші... вкрали.

Лісова мафія в Закарпатті має десятки мільйонів доларів   на рік від незаконних рубок

Незаконні вирубки лісів у Закарпатті не припиняються, а мафія наживається на десятки мільйонів доларів.

Чому місцева поліція одним виписує штраф, а іншим — ні?

До редакції «РІО» надійшов лист від ужгородця Валерія Дикулинця, який описав свій випадок із місцевою поліцією.

Обласні депутати звільнили головреда «Новин Закарпаття» та керівника аеропорту

У четвер відбулося чергове пленарне засідання Закарпатської обласної ради. Близько двох годин народні обранці розглядали запити і звернення. Теми надзвичайно широкі: від вивчення мов і до кримінальних проваджень стосовно корупції.

На Закарпатті почали складати нові «Шкоди»

4 березня на заводі «Єврокар» розпочали виробництво нових Škoda Superb B8 у версії 4х4 та Škoda Oc­tavia з сучасним дизельним двигуном.

Популізм від Саакашвілі,   гімн від Руслани — в Ужгороді представили Рух за очищення

У середу Ужгород відвідали представники Руху за очищення на чолі з головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі. Мета — презентація Руху в Закарпатті, спілкування з активістами та власне знайомство.

Масштабний земельний скандал

Прокуратура викрила схеми службових осіб обласного Держгеокадастру незаконного відчуження землі.

Ужгородське КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський» ліквідують,   щоб роздерибанити землю?

Невдовзі ужгородська влада має намір ухвалити рішення «Про ліквідацію комунального підприємства «Парк культури та відпочинку «Боздоський». Цьому передувало засідання виконавчого комітету наприкінці грудня минулого року, де члени виконкому розглянули рішення «Про фінансово-господарський стан КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський».

Які податки сплачуватимуть закарпатці у 2016 році

В останній день 2015 року президент підписав зміни до Податкового кодексу. Попри критику політиків та експертів серед основних нововведень податкової реформи є й позитивні для пересічних громадян. Зокрема зменшується розмір відрахувань із заробітних плат, частково знижується податковий тиск на роботодавців. У зв’язку із цим можливе підвищення розміру заробітних плат працівників на 10—11 %.

2016-й бейбі-рік відкрила дівчинка Анна

Загалом 1 січня на світ з’явилося 11 немовлят: 7 хлопчиків і 4 дівчинки

Прокуратура подала 30 позовних заяв щодо земель уздовж лінії кордону

17 га вже повернуто в державну власність, залишилося ще 40 га.

Скандальна перша сесія облради

У четвер новообрані депутати Закарпатської облради зібралися на свою першу сесію.

Заява патріо­тично-виховної організації Закарпаття «КРОТОН»

На виборах мера Ужгорода ми повинні підтримати закарпатця!

Облмуздрамтеатр презентував виставу про Ерделі

Це перша спроба показати на сцені життя видатного закарпатського художника Адальберта Ерделі. Вистава, прем’єра якої відбулася 8 листопада, присвячена 60-річчю з дня смерті митця. Її автором є закарпатський письменник, драматург, журналіст Олександр Гаврош. Саме його твір переміг на конкурсі, оголошеному театром.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат