Мера Ужгорода визнано найповільнішим із міських голів

06.05.2016 18:57 ПОДІЇ

Портал «Слово і Діло» оприлюднив рейтинг очікувань від мерів Західної України. До уваги активісти руху «Слово і Діло» взяли сім обласних центрів, роботу яких постійно аналізують— Львів, Ужгород, Тернопіль, Чернівці, Луцьк, Рівне та Івано-Франківськ — і, відповідно, розглянули обіцянки міських голів цих міст.

Рейтинг відповідальності «Слово і Діло» показує, яку кількість обіцянок на своїй посаді виконав політик. Для того, щоб скласти уявлення про відповідальність будь-якого посадовця, достатньо порахувати, яку кількість обіцянок він дав, скільки з них уже виконав, а також скільки своїх обіцянок ще зможе або вже не зможе виконати. На сторінках порталу «Слово і Діло» ці дані грунтуються на публічних обіцянках, виконання яких можна перевірити певною мірою через вказаний термін.

Згідно з цим рейтингом, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, обраний 15 листопада 2015 року, встиг публічно зробити 21 обіцянку, виконав лише 1. Загалом новачок на посаді мера пробув на ній тільки 136 днів. З результативністю в 5 % виконаних обіцянок посідає останню сходинку як найповільніший з міських голів, інформує http://pmg.ua/ з посиланням на slovoidilo.ua/ratings/persons/mayors/succeed/index.html

Наразі для ужгородців залишається інтригою: яку ж саме зі своїх обіцянок виконав на сьогодні мер Андріїв?

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат