Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 400, 20

Міліцейська вівчарка   знайшла 72-річного дідуся, котрий заблукав і дві доби провів у кукурудзяному п

Про те, що 72-річний мешканець с. Лоза Іршавського району пішов із дому і протягом майже двох діб не повертається, в сільраду повідомили його сусіди.

Вмієш заробляти — вчися витрачати та економити

Сучасне життя стає дедалі динамічнішим і стає зрозуміло: власний досвід життя не завжди дає змогу вирішити свої проблеми максимально ефективно. І що би хто не казав, те, що було актуальним десять років тому, сьогодні вже застаріло.

Польський міністр акцентує, аби в Закарпатті облаштували пішохідно-велосипедний пункт пропуску

Нещодавно Закарпаття відвідав керівник уряду у справах ветеранів та репресованих осіб Республіки Польща міністр Ян Станіслав Цєхановскі.

У Закарпатті вшанували пам’ять   18 загиблих міліціонерів

Лише за роки незалежності України при виконанні службових обов’язків у Закарпатті загинули 18 правоохоронців.

Викладачка Берегівського медколеджу принизила дівчинку й не дозволила скласти вступні іспити

Мешканка Берегівщини Катерина Вегшев через газету «Вісник Берегівщини» написала, що її доньку з фізичною вадою правої руки зухвало принизили у приймальній комісії Берегівського медколеджу й не дали змогу скласти вступні іспити.

У Закарпатті звільнили   13 міліціонерів

«За негативними мотивами різного характеру тільки у 2013 році загалом звільнено 13 тепер уже колишніх міліціонерів», — каже в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник.

Новий салон мережі «Світ оптики» —   нові пропозиції

«Світ оптики — Прогрес» — новий магазин відомої вже мережі «Світ оптики».

Ужгородець, якого врятували   від самоспалення, помер

Минулої суботи помер ужгородець, який 29 липня облив себе бензином і намагався спалити себе на газоні перед будівлею Закарпатської ОДА.

Підлітка понівечило   механізмом комбайна

Нещасний випадок стався у с. Коритняни Ужгородського району. Рано-вранці місцевий мешканець вирішив на своєму комбайні зібрати врожай і взяв із собою в помічники 15-річного сина.

В Ужгороді безкоштовно стерилізуватимуть тварин

З 19 серпня протягом трьох тижнів група лікарів і волонтерів із Австрії проведе безкоштовну стерилізацію і вакцинацію від сказу собак і котів.

Новий салон мережі «Світ оптики» розпочав свою роботу з унікальних пропозицій

«Світ оптики — Прогрес» — новий магазин відомої вже мережі «Світ оптики».

Заслужений лікар Степан Біляк заявив, що на нього чинять тиск, тому він має намір звернутися до прав

Раду захисту прав пацієнтів та лікарів на Закарпатті має намір створити заслужений лікар України, кандидат медичних наук, протоієрей Степан Біляк. Про це він повідомив під час чергового засідання в Ужгородському прес-клубі.

Справжнє літо — на воді, справжнє літо — в аквапарку! (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З першого серпня ужгородці, які у спекотні літні дні таки знудилися за відпочинком на воді, отримали чудову нагоду «наздогнати» таку можливість ще цього літа.

Закарпатська прокуратура передала найбільше   обвинувальних актів до суду

Серед них 8 стосовно працівників органів внутрішніх справ.

Закарпатці просили   київське керівництво   міліції відмінити об’єднання райвідділів

Через сумнозвісні врадіївські події авторитет української міліції суттєво підмочено. Проте негідна поведінка окремих правоохоронців не може перекреслити роботу всього 280-тисячного колективу правоохоронців. Тож аби донести до громадськості цю тезу й водночас вивчити проблеми, що існують на місцях, цими днями в усіх регіонах держави роботу тамтешньої міліції інспектувало київське керівництво.

На Закарпатті спад народжуваності й приріст смертності

На жаль, демографічна статистика в нашій області поки що не покращилася. До редакції надійшли нові статистичні дані щодо демографії й позитивної тенденції не спостерігається.

Олександр Вілкул:   «У Всеукраїнському конкурсі перемогли 249 проектів   місцевих рад»

«Уряд створює можливості для розробки та реалізації місцевими громадами власних проектів розвитку територій. Зокрема, підтримує проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Тільки за останні три роки (з 2010 року) в конкурсі взяли участь понад 1800 проектів місцевих громад», — сказав віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на засіданні Ради Конкурсу.

Про перевертнів у погонах і честь мундира

Головний   міліціонер Закарпаття Василь Варцаба розповів журналістам, чим живе сьогоднішня міліція і як вичистити її ряди від перевертнів

Із 20 рукописів відібрано 8   для видання за рахунок коштів обласного бюджету

Минулого року на видання книг закарпатських авторів було виділено 200 тисяч гривень. За ці кошти видано 8 книг накладом 6 тисяч 320 примірників.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат