Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

Лютневе підтоплення

Доволі неочікуваний минулотижневий дощ залив Закарпаття. Через захаращені водовідведення та засмічені дренажні канави у регіоні сталося підтоплення близько 237 дворогосподарств та майже 100 га сільськогосподарських угідь.

Про дороги, протипаводкові   кошти та надзвичайні ситуації

Територіальне управління МНС у Закарпатській області найближчим часом об’єднають із управлінням Держтехногенбезпеки в Закарпатській області, створивши новий територіальний орган — Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Про це під час розширеної наради повідомив головний МНСник області Мирослав Щербей.

Словаччина почала роздавати багаторазові Шенгенські візи

2013 рік Словаччина розпочала з суттєвих змін щодо видачі віз українцям, розширивши список осіб, які мають право отримати багаторазові Шенгенські візи строком до 5 років. У першу чергу мова йде про туристів, бізнесменів та українців, які мають родичів у Словаччині. Ці люди можуть розраховувати на багаторазові візи, тоді як раніше, до прикладу, туристам відкривалися виключно одноразові Шенгенські візи на відповідний період перебування на території ЄС.

Ректор Ващук спростував заяви   про проблеми зі стипендіями в УжНУ

Ректор університету, професор Федір Ващук 30 січня зустрівся з представниками студентства, розмова в переповненій аудиторії хімфаку тривала понад півтори години, під час неї ректор спростував неправдиві публікації в окремих Інтернет-ЗМІ щодо призначення стипендій.  

У виноградівській «районці» звільнили редактора

Колектив вимагає повернути його на посаду.

Новий роман Мирослав Дочинець написав за 9 місяців, хоча ідею виношував понад 12 років

Критики, які вже встигли побачити книжку «Горянин. Води Господніх ру­сел», вважають, що це за­карпатська версія твору Ер­неста Хемінгуея «Старий і море». Мирослав До­чинець зізнається, що тривалий час був неготовий написати цю книгу. Напрацювання, фрагменти складалися досить довго, тож коли відчув тональність, внутрішню енергетику книги, написав її досить швидко.

«Бавка» тепер має нового   керівника і належить області

Обласний академічний театр ляльок «Бавка» передали на баланс області. Рішення пояснюють тим, що саме   в такий спосіб зможуть допомогти приміщенню й підтримати закарпатських театралів.

Добровільний політ у вічність чи вбивство на замовлення?

16 листопада минулого року після 19-ї години на пр. Свободи в Ужгороді біля 16-поверхівки було виявлено тіло молодого хлопця без ознак життя. Особу загиблого відразу встановили, оскільки в нього в кишені знайшли паспорт.

На телеканалі «Тиса-1»   стартує громадсько-політичне ток-шоу «Про головне!»

У новому телепроекті плануються важливі теми, різні думки, гострі питання, чесні відповіді. Професійна команда журналістів, аналітиків, незалежних експертів пропонує своїм глядачам із 24 січня щочетверга о 19.20 у прямому ефірі на телеканалі «Тиса-1» говорити «Про головне!».

Підняли максимальний розмір виплат із безробіття...

...а за 10-річний стаж роботи на селі дають житло.

Фестиваль «Червене вино» цього року був найбільшим за всю історію, зате без вандалізму не обійшлося

Винороби з усього Закарпаття, а також Угорщини, Словаччини й Австрії три дні презентували власну продукцію на фестивалі «Червене вино». Центральну частину Мукачева заполонили понад 60 тисяч туристів та місцевих мешканців, які за приблизними підрахунками випили понад стільки ж тисяч літрів благородного напою.

Оголошення. На прийом до прикордонників

Графік особистого прийому громадян, осіб для надання безоплатної первинної правової допомоги та запитувачів на отримання публічної інформації керівництвом та начальниками структурних підрозділів Чопського прикордонного загону

Серйозна техногенна аварія сталася в УжНУ

Як відомо, за останні 20 років у університеті практично не вкладалися кошти в оновлення мереж енергозабезпечення та комунікаційних мереж, що забезпечують життєдіяльність закладу. Прикладом кричущої безгосподарності є система теплозабезпечення будівлі колишнього економічного факультету поблизу пл. Народної, що і призвело до аварійної ситуації.

Оголошення. Керівництво Управління НБУ в Закарпатській області проводить особисті прийоми

Прес-служба Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» в Управлінні Національного банку в Закарпатській області начальник управління та його заступник ведуть особистий прийом громадян.

Новорічна ніч. Хроніка подій

Незважаючи на те, що у Новорічну ніч як діти, так і дорослі очікують на диво, найчастіше стаються події дещо іншого характеру. Із року в рік на те саме диво не доводиться очікувати правоохоронцям і рятувальникам, які в Новий рік працюють у посиленому режимі.  

Губернатор вва­жає, що такого рівня траси, як на Красії, немає ніде в Україні  

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида перевіряв гірськолижні траси гори Красія, на Великоберезнянщині. На гірськолижній базі цього року працює 18 інструкторів.

Апокаліптичний 2012-й

Подій у 2012-му, як і у попередні роки, не бракувало. Яких було більше, питання індивідуальне. Однак так уже склалося, що ставляться люди до високосного року з високою обережністю і пересторогою. Оглядаючись на високосний 2012-й, настає розуміння, що недарма...

У вересні закарпатці кинулися масово скуповувати долари

У 2012 році в області діяли 463 банківські установи, з яких один банк («КомІнвестБанк»), 4 філії та 458 відділень.

Каськів планує Олімпіаду на закарпатських землях родичів

Основним власником ТОВ «Боржава резорт», на землях якої планується проведення Олімпіади—2022, є двоюрідний брат Владислава Каськіва — Олександр Матковський.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат