У виноградівській «районці» звільнили редактора

25.01.2013 17:29 ПОДІЇ

Колектив вимагає повернути його на посаду.

Звільнення з посади редактора районної газети «Новини Виноградівщини» Василя Кіша, яке підписав у понеділок голова Виноградівської райради Олег Любимов, змусило його підлеглих оприлюднити звернення, в якому останні вимагають не допустити вчинення політичних репресій над газетою та висловлюють одностайну підтримку Василеві Кішу.

«Голова Виноградівської районної ради О. Любимов, порушивши Статут комунального підприємства, підписав рішення про звільнення В. Кіша з посади редактора. Дійсними мотивами вважаємо політичні репресії над газетою з боку голови райради», — йдеться у зверненні.

Працівники «районки» відзначають, що Василь Кіш зумів покращити видання, переоснастити підприємство, здійснити ремонти. «Зараз же голова райради готовий перекреслити всі здобутки. Тверда і зважена позиція редактора, який не є на побігеньках у відомої на Закарпатті політсили, аж ніяк не задовольняє голову райради та його патронів. Цих політиків не цікавить доля газети», — зазначено у зверненні колективу.

Колектив газети висловив прохання продовжити контракт Василя Кіша на посаді редактора КП «РРВК «Новини Виноградівщини».

Керівниця Виноградівської РДА Тетяна Граб підтримала дії колективу газети і назвала їх сильними та гідними поваги.

У свою чергу Олег Любимов свої дії вважає законними і вже надіслати голові РДА проект розпорядження про призначення нового в. о. редактора.

Більше інформації по темі.

Коментарі :


27.01.2013 16:37 ЮРІЙ,ЛЬВІВЩИНА

Видно що газета пише правду,ну а іх кров заливає тих так званих "обкаканих"керовніків!Тримаються вони оті всі ставленики "вора в законі" за своі посади,як рип*ях собачого боку.!Думаю,що якщо колектив,воістину,себе любить і поважає свого редактора за принциповість,то ВИ всі будете захищати своі права,а той з РДА - сьогодні є,а завтра не угодить кримінальним авторитетам,так буде копен -дупен!Так сталося і з головою РДА,Дрогобицького района Львівськоі області,конченим чуваком СЕНДАКОМ   М.,який зросту 1м 50 см.зросту в прижку з капелюхом,а зумів прислужити і Ющенко,і Тимошенко,а потім ще " лизав",не повірите і ......ПР!!Немає нічого дивного,продажні рагулі з горів,Турківського району,за пару срібряників і маму рідну зможуть продати!Привіт ВАМ всім з Львівськоі обл.Нашоі громади і порядних людей!Бажаю здоров*я!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат