Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 520, 20

Яка кішка пробігла між «Говерлою»   та «Авангардом»?

Конфліктна ситуація навколо оренди стадіону футбольним клубом не вщухає.

Товстопузі ведмеді красувалися на шевронах обласних правоохоронців

Закарпатські правоохоронці ходили зі зображенням на шевронах товстопузих ведмедів або, як нарекли цю істоту в Інтернеті, «вагітною мавпою» замість символу краю — грізного традиційного ведмедя, зображеного на гербі області.

Що потрібно знати вкладникам Сбербанку колишнього СРСР, щоб пройти реєстрацію   та актуалізацію в Оща

З першого вересня в Ощадбанку розпочинається   реєстрація тих вкладників, дані про яких не були внесені до Реєстру вкладників заощаджень громадян, а також актуалізація тих вкладників, дані про яких внесені до «Реєстру вкладників заощаджень громадян» та які отримали у 2008 році компенсацію в повному обсязі.

Закарпатський експрес знову вирушає в дорогу

7 до 9 вересня частиною Закарпаття, де збереглася європейська колія, яка дещо вужча за ту, що використовується нині на теренах України, пройде традиційний потяг «Експрес Закарпаття».

На Мукачівщині фестивалили   з віниками

У с. Чомонин Мукачівського району пройшов ІІІ фестиваль сорго. Учасники прес-туру, який організував Ужгородський прес-клуб, мали змогу дізнатися про традиційний промисел мешканців села — плетіння віників. Саме йому був присвячений фестиваль.

Діти-біженці вивчають українську мову через пісню

Як допомагають адаптуватися дітям, що потрапили до Пункту тимчасового розміщення біженців, днями розповідали на черговому засіданні в Ужгородському прес-клубі.

Виноградів на 750 років отримав фонтан

28 серпня Виноградову виповнилося 750 років. З нагоди свята мешканцям міста подарували фонтан.

За Балог взялася Генпрокуратура

Ряд Інтернет-видань повідомляють про те, що Генеральна прокуратура почала тотальну перевірку фірм, причетних до клану Балог. Більше того, вже проведено виймання фінансових документів і на черзі на перевірку партнери фірм Балог.

Хлопця з психічними вадами, який пропав у Великому Березному, знайшли на Львівщині

До чергової частини Перечинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що неповнолітній мешканець смт Великий Березний пішов напередодні з дому і вже добу місце знаходження його не відоме.

До уваги підприємств із іноземними інвестиціями!

Державна податкова служба в Закарпатській області повідомляє, що 29 серпня 2012 року відбудеться зустріч голови ДПС в області Василя Іванча з представниками підприємств із іноземними інвестиціями, які здійснюють діяльність на Закарпатті.

На вихідних в Ужгороді представили   800 породистих собак

В Ужгороді пройшла дводенна Міжнародна виставка собак «Перлина Карпат-2012». Протягом двох днів було представлено 800 чотирилапих учасників різних порід, із них 200 — собаки мисливських порід.

Літній пленер на Міжгірщині плавно перейде в осінній

Мальовнича Міжгірщина — це клондайк натхнення для сердець художників. Тому там цілорічно організовуються пленери.

Гроші й цеглу попам   від Балог  

Цього тижня сайт www.balo­ge.net повідомив про те, що Балога-старший разом із ар­хі­єпископом Мукачівським і Уж­городським Феодором зібрали в Ужгороді в церкві, що навпроти обласної прокуратури, православних священнослужителів Московського патріархату й переконували їх агітувати за кандидатів «Єдиного центру» та за самовисуванця від Ужгорода Володимира Смоланку.

В Ужгороді знищили унікальні метричні записи про родовід закарпатців?

В Ужгороді знищили унікальні метричні записи щодо народження та смерті закарпатців у другій половині ХІХ — початку ХХ століття, — пише Zaholovok.com.ua.

До УжНУ і ЗакДУ цього року подали 10 765 заяв. Порушень під час вступної кампанії не виявлено,   але

Вступна кампанія-2012 до вищих навчальних закладів Закарпаття пройшла спокійно.

Закарпатські пасічники, яких у краї   близько 400, показують результати сезону під час «Медового Спас

Ми вже повідомляли, що в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення в Ужгороді 18—19 серпня традиційного свята-ярмарку «Медовий Спас», а також підбиттяя підсумків пасічницького сезону-2012.

На Закарпатті —   хвиля самогубств

Цього тижня в Закарпатті сталося кілька самогубств.

Головна освітянська газета України назвала Вегеша антиректором

Офіційне видання Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Освіта України» назвала екс-очільника УжНУ Миколу Вегеша антиректором. Газета опублікувала розслідування з приводу роботи ректора з виснов­ком про «доведення провідного ВНЗ регіону до майже повного занепаду».

Ніколайчук не впорався?

В. о. ректора УжНУ проводить кадрові розбірки і видає зарплату кредитом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат