Газета » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 540, 20

В області найбільше подорожчали вода й пасажирський транспорт

Зокрема, тарифи на водопостачання зросли на 9, 2 %, водовідведення — на 8,7 %.

Сліди війни під ногами...  

Мешканець села Сюрте Ужгородського району 6 серпня виявив на власному обійсті цілий арсенал боєприпасів часів Другої світової війни. Піротехніки МНС   вилучили, а потім і знешкодили небезпечну знахідку на військовому полігоні.

Лише 43,5 % закарпатських   медалістів підтвердили   на тестуванні свої відзнаки

Тобто менше половини «золотих» і «срібних» медалістів зуміли підтвердити свої відзнаки під час проходження ЗНО.

Президент відзначив орденом «За заслуги» відомого закарпатського діяча

Народний депутат Сергій Мошак отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Вступаєш в УжНУ, опинишся… в ЗакДУ?

Закон про вищу освіту знову набув актуальності у Верховній Раді. Його імовірне прийняття, як свідчать експерти, неодмінно призведе до давно планованого укрупнення вузів, тобто їх об’єднання.

4 закарпатські підприємства лідери у рейтингу «Сумлінний платник податків»

ПАТ «Закарпаттяобленер­го», ТОВ «Фішер», ТОВ «Про­грес-С» та ДП «Ужгородський лісгосп», вдруге перемогли у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінний платник податку».

Балога спалює Україну й завалює роботу МНС

Днями народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив на своєму сайті статистичні дані роботи МНС за січень—березень цього року порівняно з минулим 2011 роком. Закарпатська область не стала винятком у загальноукраїнській картині.  

Шановні краяни!

При народженні кожної ідеологеми в основу кладеться одна або кілька основоположних тез-постулатів, на яких, власне, і вибудовується все вчення. Так і в створенні доволі молодої християнської релігії були взяті за основу неплотське зачаття життя — місія з чудотворствами і, як головне, ВОСКРЕСІННЯ після смерті Ісуса з Назарета.

Балогівські фірми кинули око на землі УжНУ

Раніше ЗМІ вже повідомляли про зловживання в Ужгородському Національному університеті. Як виявилося, це триває й далі.
Днями стало відомо, що у збереженні Миколи Вегеша на посаді ректора УжНУ балогівська команда має не тільки моральний чи передвиборний інтерес, а й суто матеріальний.

У притоку Латориці вилилися неочищені стічні води...

20 березня Держекоінспекція у Закарпатській області отримала інформацію про аварійне скидування неочищених господарсько-побутових стічних вод у річку Віча — притока Латориці.

Вуж на пательні

Ректор Ужгородського Національного університету Микола Вегеш вживає всіх заходів, аби утриматися на посаді.

Спасибі Азарову за чистий Ужгород і вкручені лампочки...

Прем’єр-міністр України Микола Азаров нарешті добрався до Закарпаття. Нагадаємо, що у планах прем’єра відвідини нашої області були вже давно.

УжНУ можуть закрити?

Наші джерела в ДВНЗ «Ужгородський Національний університет» повідом­ляють, що серед викладачів та студентів ширяться чутки про... закриття вузу.

Російський перевізник, знепритомнівши, ледь не замерз біля траси

Врятували чоловіка працівники обласної ДАІ, вчасно надавши першу медичну допомогу, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській об­ласті.

В Ужгороді за ціною квартири можна   придбати і будинок

Із 27 по 29 січня в Мукачеві пройшло відкрите засідання Ради Асоціації фахівців із нерухомості (ріелторів) України   (АФНУ). Одне з ключових питань, що розглядалися на засіданні — законодавче регулювання ринку нерухомості.

Стосовно головлікаря   перинатального центру   порушать кримінальну справу

А затриманому Доктору прокуратура готова висунути кінцеве звинувачення.

Новорічна ніч по-закарпатськи...

Хоча за інформацією відповідних служб Новий 2012 рік Закарпаття зустріло відносно спокійно, не обійшлося без пожеж, ДТП та смертельних наслідків. Традиційні масові гуляння на центральних площах міст залишили на ранок 1 січня купу бруду, порожніх пляшок, сміття.

У Закарпатті в Новорічну ніч першим лелека приніс хлопчика

«Новонароджені скрізь плачуть однаково. Коли ж вони зростають, у них виявляються неоднакові звички. Це результат виховання». Сюнь-цзи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат