На Закарпатті —   хвиля самогубств

17.08.2012 15:11 ПОДІЇ

Цього тижня в Закарпатті сталося кілька самогубств.

Так, посе­ред ночі каретою «швидкої допомоги» у Сваляв­ську ЦРЛ був доправлений чоловік, понівечене тіло якого знайшли біля місцевого залізничного переїзду. Медики діагностували складну політравму та травматичний шок, помістили потерпілого до реанімаційного відділення, однак врятувати життя чоловікові не вдалося.

Як з’ясували правоохоронці, загиблим виявився 51-річний мешканець Сваляви, інвалід третьої групи. Чоловік довго хворів, через що перебував у тяжкому психоемоційному стані, що і спонукало його накласти на себе руки. Зважившись, чоловік кинувся під колеса поїзда...

Спробу суїциду вчинив і мешканець Перечинщини, якого на фатальний крок підштовхнула оковита. У Перечинську ЦРЛ його доправили пізно ввечері після того, як, добряче випивши у гостях, 28-річний молодик порізав собі склом вени. У цьому випадку медикам пощастило повернути людину до життя.
Ще один факт суїциду право­охоронці зафіксували на Му­ка­­чів­щині. 18-річний хлопець повісився на дереві біля ха­ти сестри. Причина суїциду з’я­со­вується.

Інша спроба суїциду сталася на Виноградівщині. 30-річний чоловік після сварки з дружиною випив... розчин хімікатів для обробки рослин. З отруєнням і опіками чоловіка направили на лікування до реанімаційного відділення Виноградівської районної лікарні. Страшна подія сталася і в Ужгороді, де, за попередньою версією, чоловік спалив себе після сімейної сварки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат